Kupujemo Rafale za Hrvate?

Kao sam shvatio Hrvate na HB forumu, oni rafale nabavljaju da se obračunaju sa Bošnjacima. Pretežno zbog toga, ali i protiv nas ako im zatreba.
ne zanosi se; dok ti avioni stignu bices potpuno integrisan u nato komandni lanac: imas nato avion, izvrsavas nato zadatke, i kraj price

ako ti nato kaze ides u odesu i dajes podrskliu zelenskom, ti moras da polusas kao av sto slusa

da nisi hteo to da radis, rekao bi ranije

necu eu necu nato, ali ti si rekao da hoces, pa sta se onda bunis, i glumis zbunjenog sada? ne ti licno, nego mislim na rezim

pogledaj sta se sa nisom desava

vucic je kukao makronu da ne moze da nastavi nato integraciju dok rusi drze nis, nego da se pedaliraju
makron mu obecao da ce da pogura, a on da naguzi trampa kako su mu namestili zamku ranije sa generalstabom da bi popio impicment za korupciju... bio sin trt mrt, ali... alex pobeze, nista od sastanaka!

tramp i putin se culi i razmenili informacije, i sada je alex vuchi nayebao, ali svejedno francuska ce obezbedjivati eu nukl. kisobran posle amerike, jer mi kupimo prnje, i on je sve njima dao, dok ga istovremeno drze na kratkom lancu sa skaj kom.

da li ces i kada za racun fr i eu boriti protiv rusije, ja to ne znam, ali na to moras da budes spreman ako se alex vuchi izvuce, a nema ko da ga srusi, jel vidis da zapomaze obojena revolucija., laje na koga stigne, treba sutra i nas amere da olajava? sledeci put nam nece uteci!

Poslednja izmena:
pogledaj sta se sa nisom desava

vucic je kukao makronu da ne moze da nastavi nato integraciju dok rusi drze nis, nego da se pedaliraju
makron mu obecao da ce da pogura, a on da naguzi trampa

tramp i putin se culi i razmenili informacije, i sada je alex vuchi nayebao, ali svejedno francuska ce obezbedjivati eu nukl. kisobran posle amerike, jer mi kupimo prnje, i on je sve njima dao, dok ga istovremeno drze na kratkom lancu sa skaj kom.

da li ces i kada za racun fr i eu boriti protiv rusije, ja to ne znam, ali na to moras da budes spreman ako se alex vuchi izvuce, a nema ko da ga srusi, jel vidis da zapomaze obojena revolucija., laje na koga stigne, treba sutra i nas amere da olajava? sledeci put nam nece uteci!
Baćo, ako je vuchi nayebao, pa dešava se nešto dobro.

Baćo, ako je vuchi nayebao, pa dešava se nešto dobro.
pa pritisnut je sa obe strane, ali sta sad, nece niko da ga zgazi, pa da ostane fleka, mozda se izvuce, v sta sve prolazi u eu, smrcu drogu u vozu kao onaj nas vucicevic na informeru, i nikom nista, pa tako i on, ima kokain sa njegovim slikama, ko te pita, sto bi on rekao: "pa, sta"?

i jos slagao da nema njegove slike na paketima! jel vidis da sns sektasima imponuje ako je sef kartela? oni se ponose cak! pravi sprdacinu onaj bakarec sa marinikom, umesto da ga je vec tuzila... u cg behu neka hapsenja, a u srbiji? banana drzava je srbija

Jel neko vidi šta se danas dešava po raynim ratištima? Da borbeni avioni imaju svoju namenu, ali im se kao i tenkvima (što smo videli u Ukrajini), loše piše i postaju dbeleo nisplativi.
Ja se sećam da sam 1998. čitao u tadašnjem Nedeljnom telegrafu intervju sa vojnim atašeom Rusije u Srbiji (ne sećam se imena, izvinite), gde je isti rekao da je Nekadašnjoj Jugoslaviji nuđeno da za manje-više iste pare kupi 4 baterije sistema S-300 umesto 2 nepune (naglašavam, nempune) eskadrile MIG-29.
Štono bi reko Dositej rakete ljudi, a ne jeroplani i praporci

Back