HRONIKA

GoldenLady:
Wow.... :shock:

Alexey, kakva su to komunisticka razmisljanja ?

Pravicu se da si bio stondiran kada si ovo pisao... nemoj da se ponovi..

Ne nego sam malo odrstao.... ;) Kada sam bio klinac lozio sam se na te stvari, ono protestne setnje i pistaljke, pa kada sam shvatio da smo duvali u pistaljke a poduvali nesto drugo... Malo sam se promenio.

Uopste mi nije bitno da li su na vlasti Socijalisti, ili neko drugi, bitno mi je da je na vlasti onaj kod koga imam veze da me zaposli, i tako dalje...

I uopste mi nije bitno da li ima korupcije u zdravstvu, bitno mi je da imam kesha da timpla. ;)

Eva Braun:
Sta je to racun u banci? :lol: :lol:

Da, daaaa :lol:

Lete Dunavom
kao pistom
Nemanja SUBOTIĆ, 17. jun 2007

PUNO para, „kajla“ oko vrata, brz i skup auto, zgodna plavuša... Ovi statusni simboli već su uobičajeni i u Novom Sadu. Potrebno je nešto novo - gliseri i jahte. Idealni su za noćni provod na Dunavu. Neka oni na obali vide i zavide. Policije nema, nema ograničenja brzine. „Opušteno“!
Bar je tako bilo do prošle nedelje. Tada je na ovo „mesto na kome treba biti viđen“ pažnju skrenula nesreća, koja je odnela dva života, i još dvoje mladih je teško povređeno. Gliser je, u noćnim satima, „podleteo“ pod zasada nepoznati plovni objekat. Posledice će se dugo pamtiti, a u čamcu su pronađeni tragovi „provoda“…

"Da obuce neku skupu trenerku, da provoza dobar auto, da ima pored sebe neku lepu devojku, da nabaci malo zlata na sebe... Svako bi to voleo, svako ;)"

Vidimo se u citulji.... :lol:

ČUVENI CITATI :

"ošišani do glave, u trenerkama od 150,200 maraka... to je neka kultura sačuvaj bože... "

"hapse lopove-a ne hapse PRAVE lopove...ovde je situacija takva i da radiš ti ne možeš da zaradiš i zato mladi se odlučuju bolje sve ili ništa "

ali LOPOV je uvek LOPOV
nema manjih i vecih lopova, lopov je lopov, to sto je neko ukrao vise od drugoga, ne znaci da je veci lopov, jer opet LOPOV je LOPOV i tacka.........

u pitanju je njihov mentalni sklop, tu su svi isti, lopov je lopov !!!!!!!!!!!!!!!!

Back