vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
Михајло:
Комуниста, Србин никад кукавица није смрт га гледа он се на њу смије. А комунисти су се увек сакривали па и сада, без увреде, чињенице.
Вујадин
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Михајло:
vazon:.
На то ја гледам другачије: Она је стално псовала Бога и ако настави тако до краја живота, скроз ће се удаљити од Бога и када умре између ње и Бога остаће тај јаз, што значи да се та жена неће спасти. А Бог жели да се сви спасу. Због тога он јој узима сина који је сада на једном много бољем месту него што је Земља, а тај догађај је на његову мајку утицао тако потресно да је она свој живот драстично променила, више не проклиње, не псује све светитеље по реду, него долази у Цркву , пости, моли се редвно. Бог је желео да се и она спасе и зато јој је узео сина.
Тако ја гледам на сличне догађаје. Када се некоме догоди несрећа то није зато што је Бог садиста и воли да мучи људе, него је то зато да би се људи опаметили и вратили на прави пут. Као када те заболи зуб; Боли те, боли, па те бол натера да одеш код зубара, зубар окрпи штету и спасеш зуб. Да те није заболео иструнуо би скроз и не би имала зуб....
Bi2:Naravno da Bog želi da se svi spasu. Nisam ni ja rekla da je, sačuvaj me bože, sadista.
On je na taj način njoj ukazao da nije radila kako treba, da je činila grehove i posle svega što ju je snašlo ( a imali li veće božje kazne od toga da roditelj doživi da sahrani sopstveno dete?) i sam kažeš da se ta žena promenila, da ne proklinje i sve ostalo. Shvatila je svoju grešku. I ja sam posle objašnjenja mog duhovnika nastavila da slavim porodičnu slavu. Naterao me je da se zamislim, povežem stvari i dogadjaje i da više verujem u Boga.
Jednostavno klepne te po glavi i natera da razmišljaš o svojim grehovima i postupcima.
Znači, ima ga i treba verovati u njega, treba ga poštovati. To je to.
vujadin:Наравно да не могу. То ми је крсна слава, а зашто је у 19-ом веку мој отац славио Светог Саву 14-ог односно 26-ог јануара а божић 25 децембра односно 6-ог јануара и зашто је Данило написао да се Свети преставио 14 јануара, сумњам да је из политичких разлога а из верских сигурно није. Не знам од куда вам је тај податак?
Вујадин
vazon:Знао сам да ћемо се ти и ја разумети![]()
vujadin:Наравно да не могу. То ми је крсна слава, а зашто је у 19-ом веку мој отац славио Светог Саву 14-ог односно 26-ог јануара а божић 25 децембра односно 6-ог јануара и зашто је Данило написао да се Свети преставио 14 јануара, сумњам да је из политичких разлога а из верских сигурно није. Не знам од куда вам је тај податак?
Вујадин
Bi2:A, i ti si razumeo mene![]()
Da li si nekada imao priliku da vidiš,ili čuješ, za nekog ćoveka koji od raznoraznih nesreća i nevolja ne može da digne glavu? Što bi se reklo " ne da mu se" ? Znaš koje sam objašnjenje čula za to.To je, kažu, božji miljenik.A, znaš li zašto? On će sigurno prevazići sve muke i nedaće koje ga snadju, i neki slabići će imati njega za poredjenje pa će i oni tako pregurati svoje muke. Kad može Panta sve to da pregura što ga je snašlo, valjda ću i ja ove moje muke. Šta kažeš na ovo? Meni, pije vodu.
КО КОМУНИСТА???????vujadin:Комуниста, Србин никад кукавица није смрт га гледа он се на њу смије. А комунисти су се увек сакривали па и сада, без увреде, чињенице.
Вујадин
Bi2:Sad tek primetih: kako ti je otac u XIX veku slavio Sv.Savu ? Koliko ti onda imaš godina,ili otac?
Danilo II je rodjen oko sto godina posle smrti Sv.Save.
vujadin:То је година од Мојсија. К томе треба још додати и оно време од Мојсија до Ноје и од Ноје до Адама.
Вујадин
Лупаш глупости, по обичају....А Шта су протестанти?!Михајло:Латини су јеретици а не ЗАПАДНИ ХРИШЋАНИ
Западни хришћани су ПРАВОСЛАВНИ који живе на ЗАПАДУ!!!!!!!!!
goxy:.А Шта су протестанти?!![]()
Нетолеранција ти нећа помоћи....Да се снадјеш у данашнјем свету.....vazon:Јеретици, шта друго?!
ТАЧНОvazon:Јеретици, шта друго?!
vujadin:Није рођен него умро 19 децембра 1337 године, али му ја ипак више верујем него модерним преправљачима историје. Ја имам 80 година а отац ми се одавно преставио, умро, а о Светом Сави има много података и у Трнову где мислим отићи, ако Бог да, кад Бугарска уђе у европску унију.
Вујадин
vazon:U pravu si. Jevrejima je sada 5766. godina. Proverio sam u kalendaru.
Bi2:Lepo ja rekoh juče, ajd sad neko da ispravi Akhenatona !
E pa nisam ni ja nepogresiv.