nemoze somun da balasira izmedju dve kifle...Iron Lord:Udje rmpalija - ovoliki i kaže: DJE JE LUBENICA? DJE JE LUBENICA?
Pa kako dje? Iza ormara gdje si je i ostavio!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoze somun da balasira izmedju dve kifle...Iron Lord:Udje rmpalija - ovoliki i kaže: DJE JE LUBENICA? DJE JE LUBENICA?
Pa kako dje? Iza ormara gdje si je i ostavio!?
Obersturmfuehrer:vadi kospe, vadi kospe, izvadio...a sto mene nisi cekao da vadimo? ti tamo, ti vamo, sukob odozdo, vracaj, pa da vidimo koliko puta cete moci o tome unatoc da polemizirate.
Ale djubre:kolega...ne obra se bostan dok shljive ne popadaju...
Iron Lord:Iza mene stoji 100.000 ljudi! Vratit ću se ja!
Ajde Vukane ti se pripremi...
![]()
![]()
![]()
Ale djubre:hhaahahaaaaaaa,ovo mosh da okacish u pljuvaonici...a mozda i macku o rep..
![]()
eremita:Зашто тако јадно тролујете озбиљну тему... срамота.....
Јомиииииииниииииииииииии...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
goxy:Jomiiii uziva, pametan covek![]()
![]()
Dobro si krecioIron Lord:Pa naravno... Dok sam se ja tangirao oko svakog ovde da bi mi na kraju pojedini zavukli kako imam nešto protiv nekog... I ko će meni sad da plati sve one stresove? Sve polazio od sebe pa im verovao a zaboravio od čega pita ne može da se pravi...
jel se secas ovog stripa....GastoonIron Lord:Zato nemaš izgovora, čoveče koji sudiš, ma ko ti bio, jer sudeći drugom samoga sebe osudjuješ, pošto ti, sudija, činiš isto to. A znamo da Bog po istini sudi onima koji šta čine. Ili misliš, čoveče, ti što sudiš onima koji čine tako šta, a isto činiš, da ćeš izbeći sud Božiji?
goxy:jel se secas ovog stripa....Gastoon
![]()
![]()
Znaci 70.godiste...Krijes godine ko zmija noge ironceIron Lord:Nisi jedini koji me je uporedio sa Gašom...
Dobrica, ali šeprtlja i nije kvaran kao oni oko njega![]()
goxy:Znaci 70.godiste...Krijes godine ko zmija noge ironce![]()
Strrip je propao generalno u svetu i to bas zbog neta i televizije:sad:....Skapiro sam da su svi ,vise manje pobacali svoje kolekcijeIron Lord:Gaša se publikovao do kraja 80-ih... :wink:
A onda je propao strip u Srbiji i počinje barok nacionalne svesti i Biblije...
Iron Lord:A kakve veze ovo ima sa politikom?
eremita:Да нема везе са политиком не би ти висио овде са екипом и уништавао тему него би био на подфоруму где си модератор и мењао пелене и нокшире......![]()
Ale djubre:da se vratimo na temu...
svaka cast jabucilu i ostalima..stil,forma,i ostalo..ja sam ipak za sushtinu,kako sve ovo ,shto se ovdi pishe, aplicirati na svakodnevnicu..![]()
jel smo se razbudilieremita:Да нема везе са политиком не би ти висио овде са екипом и уништавао тему него би био на подфоруму где си модератор и мењао пелене и нокшире......![]()