Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozete da mi kazete tacnu mesavinu one hrane sto uzimate jer bih hteo i ja da predjem na nju.:vatromet:
Tacnu mesavinu?
Mislis na semnke...cega ima?
Pa ova hrana koju ja uzimam ima semenke kukuruza,suncokret...:aha:
Ta hrana koju ja uzimam se bas zove "Hrana za Hrcke" ;)
Mislim da ima u svakom pet - shopu..onako u kutiji...:)
Uglavnom je svaka hrana sa semenkama dobra za njih... :)

Da i ovo je hrana za glodare, ali je prepuna minerala...Mislio sam ona koja uzima na pijaci mesavinu, a izgleda da je to Eva, da li prepoznajes jos neku semenku u toj hrani?

Da i ovo je hrana za glodare, ali je prepuna minerala...Mislio sam ona koja uzima na pijaci mesavinu, a izgleda da je to Eva, da li prepoznajes jos neku semenku u toj hrani?
Ja ne kupujem na pijaci..ali jednom jesam..:aha:
Dobre su i te mesavine..sa semenkama...:)
Ne razumem sta ce ti info kakvih semenki ima...rekoh ti suncokret,kukuruz...itd. :aha:
To mu trebas kupiti..( vecina to daje )....i to je njihova redovna ishrana..ta hrana stalno treba da mu bude u kavezu...

Ja ne kupujem na pijaci..ali jednom jesam..:aha:
Dobre su i te mesavine..sa semenkama...:)
Ne razumem sta ce ti info kakvih semenki ima...rekoh ti suncokret,kukuruz...itd. :aha:
To mu trebas kupiti..( vecina to daje )....i to je njihova redovna ishrana..ta hrana stalno treba da mu bude u kavezu...

Pa dobro za kukuruz i suncokret, nego mi to deluje malo oskudno.Zar ne ide neka zitarica, kikiriki...On iz ove kupovne hrane vadi samo suncokret i jos nesto a ponekad i semenku, one minerale retko jede.

Pa dobro za kukuruz i suncokret, nego mi to deluje malo oskudno.Zar ne ide neka zitarica, kikiriki...On iz ove kupovne hrane vadi samo suncokret i jos nesto a ponekad i semenku, one minerale retko jede.

Pa ima i toga..ali u principu njima je sve jedno sta im das...ok im je da jedu kukuruz,suncokret..i ponekad ove vitamine..moj ima neki rozi krig ( vitamin )..koji gricka...i to mu je dobro i za zube...a i to su vitamini..ne znam da li to ima kod tebe u nekom pet shopu....gde zivis?

Niš-megalopolis juga Srbije:kafa:Ok za hranu.
:)
Lep grad... :)
Trebalo bi tu da ima neki pet - shop u kom imaju hranu za hrcke..a ako ne ..slobodno ti uzimaj tu hranu sa pijace..nece hrcku nista faliti.. :) :heart:
Jer ti svom dajes vode?
Ja mu dajem..dobija je i kad dobije jabuku..a i ima je u kavezu..i obozava da je pije..i nista mu ne skodi da ponovim! :rtfm:
Mnogi pricaju ako vodu ne bi trebalo da pije..gluposti...:roll:

• Podržavam
Reactions: O
Imam i ja pojilicu, i mnogo je smesan kad dodje da pije.:hahaha:Imam ja ovde mnogo pet-shopova i ima mnoo vrsti hrane za hrckove, nego on uvek ostavi u cinijici neke semenke, a ostalo jede, pa sam ja zato mislio da predjem na semenke...Ali posto vidim da vi koristite kupovnu, necu ni ja da menjam.Nekad me zeza ova pojilica i nece voda da ide dok se ne pritisne da malo izadje, pa mislim da je to problem jer nekad ne moze da pije kad hoce.Sad sam na raspustu pa cu se malo vise organizovati oko "preipitomljavanja" i navikavanja na izlazak iz kaveza...

moj mali brat je zgazio slucajno mog hrcka eno ga lezi ,spava pomera se malo a i ne moze da ide na nogice ,jeo je malko i pio vodicu,znam da ga boli ali da li ima nade za njega uopste :((((((((((((((

Odnela sam ga jutros,i kaze nema mu pomoci ,da ga pustimo da miruje pa mozda se i izleci nekim cudom,ne mogu ni da ga gledam ,nzm sta da mu radim,mnogo je tuzno koliko se muci jadnicak mali,:rida::rida::rida::rida::rida::rida:

Uf..:rida:
Valjda ce biti ok :zag:
Ima li apetit..pije li vode?
Pusti ga nek odmara mukica.valjda ce mu biti bolje.... :mazi:

Veterinar mi je rekao da je mozda i nervni sistem u pitanj :((((kaze da su mu nogice ok...on jede po malo ne mnogo i pije vodicu ali sve u malim kolicinama,samo spava ,pomeri se malo i to je to...ja se nadam da ce biti ok,negujem ga koliko mogu :(((((((((((((((((((((

Back