* Mrvica *
Veoma poznat
- Poruka
- 11.403
Mrvice,najgore smo od sve dece
I necemo vise spamovati.

Jeste..

Slazem se..vec smo dovoljno zagusili temu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrvice,najgore smo od sve dece
I necemo vise spamovati.
Tacnu mesavinu?Mozete da mi kazete tacnu mesavinu one hrane sto uzimate jer bih hteo i ja da predjem na nju.![]()
Ja ne kupujem na pijaci..ali jednom jesam..Da i ovo je hrana za glodare, ali je prepuna minerala...Mislio sam ona koja uzima na pijaci mesavinu, a izgleda da je to Eva, da li prepoznajes jos neku semenku u toj hrani?
Ja ne kupujem na pijaci..ali jednom jesam..
Dobre su i te mesavine..sa semenkama...
Ne razumem sta ce ti info kakvih semenki ima...rekoh ti suncokret,kukuruz...itd.
To mu trebas kupiti..( vecina to daje )....i to je njihova redovna ishrana..ta hrana stalno treba da mu bude u kavezu...
Pa dobro za kukuruz i suncokret, nego mi to deluje malo oskudno.Zar ne ide neka zitarica, kikiriki...On iz ove kupovne hrane vadi samo suncokret i jos nesto a ponekad i semenku, one minerale retko jede.
Niš-megalopolis juga SrbijeOk za hranu.
Da i moj je ima..i isto pije iz nje..Moji imaju pojilicu,i jako su smesni kad dodju da piju.
Ja sam se najezila kad si rekao da ga je zgazio...moj mali brat je zgazio slucajno mog hrcka eno ga lezi ,spava pomera se malo a i ne moze da ide na nogice ,jeo je malko i pio vodicu,znam da ga boli ali da li ima nade za njega uopste(((((((((((((
Hocu ,nadam se da cu uspeti nesto da uradim,srce mi se cepa kad ga vidim onakvogNeguj ga,priroda je cudo.
Uf..Odnela sam ga jutros,i kaze nema mu pomoci ,da ga pustimo da miruje pa mozda se i izleci nekim cudom,ne mogu ni da ga gledam ,nzm sta da mu radim,mnogo je tuzno koliko se muci jadnicak mali,![]()
Uf..
Valjda ce biti ok
Ima li apetit..pije li vode?
Pusti ga nek odmara mukica.valjda ce mu biti bolje....![]()