Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa ti si dobro prosla.
Ja sam svoh platila 100 din...
Ja kad sam videla cenu..bilo je..![]()
Nisam uopste mislila da tako malo kostaju..
A to je bas premala cena za ovo moje malo slatko stvorenjce...![]()
Tako je u NS...
ma da sigurno ima i skupljih pet -shopova..![]()
Isto sam reagovala kad sam procitala!![]()
Mora da je bila neka rasprodaja ili tako nesto. A boja je stvarno izuzetna. Kao da ima neki sjaj u krznu. Veoma neobicno![]()
![]()
Jao sto je sladak! (Slatka?)
Ja se razmisljam da kupim hrcka.
Ma, imala sam ja hrcke, i to nekih 7-8 godina u kontinuitetu, cesto i po 5 komada (odraslih, ne racunam kad smo imali prinove). Poslednji je uginuo prosle godine u aprilu, i ja kao resila, hajde malo da odmorim, par meseci, pa cu na prolece opet. Sad se razmisljam da pogledam u prodavnicama, nedostaju mi da pravo kazem.
Zvezdice..eh slatke muke..
Ni slucajno nemoj da kupujes plastican kavez!
Moja prijateljica je kupila takav za svog hrcka i ugusio se jadnicak...![]()
Ma, znam za to grizenje resetaka... Kog god da sam hrcka imala, isto je radio. Sve sam pokusala, ali nista- grize pa grize. Htela sam da to nekako sprecim sa novim hrckom (Polinom), ali izgleda da ne ide tako lako.
I dalje grize najvise resetke na vratima, i odmah izlece kada se otvore vrata. Ali nijednom me nije ujela, i deluje manje uplaseno kada je uzmem u ruke. Nego meni zao sto grize samo vrata, plasim se da ne voli kavez i da hoce da izadje. (Sto je verovatno delom i istina, ali ne pokazuje generalnu agresivnost u kavezu).
Samo se nadam da mi nisu prodali trudnu hrckicu. To mi se vec jednom desilo, ali ova izgleda bas mala, nema ni mesec dana po mojoj proceni. Nadam se da je ok.
???
Kako to??? Mislis na one plasticne kaveze koji na vrhu imaju resetke? Taj kavez? Ili na one plasticne tunele. Pa kako je to moglo da se desi???
Ja bih Poli pustala po stanu, ali se plasim, ima toliko mesta na koja moze da zadje i da se povredi. Ne znam da li da joj kupim onu loptu, to mi deluje malo surovo (ona lopta u koju se stavi hrcak). Moji ranije nisu to imali, ali tih lopti nije bilo kod nas.
Mrvice, koliko shvatam, Zucko je muzjak. Muzjaci su po pravilu umiljatiji. Zato sam ja i htela muzjaka, ali eto. Nemoj da mislis da ne volim Poli, sva je onako dugodlaka i cupava.![]()
Taj kavez sto je ona kupila je sa onim plasticnim tunelima..i jadnicak je uginuo...
Ne nzma ni ja kako...ali valjda nema dovoljno vazduha u njima...![]()
Ako ti stvarno smeta sto grize resetke i pravi buku mozes uzeti akvarijum. Nece biti buke i nece biti ni rasipanja piljevine. Mozda ti je to najbolje resenje