Агарта
Poznat
- Poruka
 - 8.355

Ма...
Неутрини су оброк.
Не заустављају их ни облаци ни оловни зидови.
Само треба знати искористити...

Неутрини су оброк.
Не заустављају их ни облаци ни оловни зидови.
Само треба знати искористити...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to pitanje komotno možeš i sebi postaviti.Jel krizirate ako oblacno vrijeme i kisa traju duze vrijeme?

to pitanje komotno možeš i sebi postaviti.
kako se ti osećaš kad je dug period lošeg vremena?
Jel vjeruju jogisti u reinkarnaciju?
Mislim,posto nema sunca,a vi se njime hranite,kako onda prebrodite duze periode oblacnog vremena.
.Ali, koliko se sećam, sam Hira Ratan Manek navodi da posle dužih perioda uzima povremeno šoljicu čaja ili jogurta, i da mu je to dovoljno da se regeneriše. Neka me Sajbermikan i ostali isprave ako grešim.
To je lepota sunčarenja - nema presije, nema strogih i teških pravila... samo lagano sleđenje prirodnih ciklusa.
Regeneracija od sungazinga?
Znaci, sungazing nam skodi..jer cemu regeneracija (obnavljanje)?
To se postuje i u Crnoj Gori.....
Posle duzih perioda apstinencije ili posle duzih perioda sungazinga?Gledano u kontekstu prethodnih recenica, zvuci da ni samom HRM treba regeneracija posle duzeg perioda SG...Ali, koliko se sećam, sam Hira Ratan Manek navodi da posle dužih perioda uzima povremeno šoljicu čaja ili jogurta, i da mu je to dovoljno da se regeneriše. Neka me
.
 .
 ) može neko drugi objasniti, ako želi ...
 Nisam upoznat sa ovom disciplinom,pa moram da ispitujem,ne zamjerite. 
Ако сам добро схватио (добро де, спалите ме, нисам читао од почетка) храњење енергијом Сунца би требало да скоро потпуно замени стару добру клопу.
Не улазећи у истинитосну вредност тога, а морам признати нећу покушвати, изнећу две стварчице.
У роману (серијалу) Књига Новог Сунца Џин Волф даје кроз нарацију "зеленог човека" будучности (заправо, још даље будућности пошто се радња већ одиграва у баш далекој будућности). Тај човек се најзад измирио са Сунцем и храни се фотосинтезом. Иначе, у време одигравања радње романа, Сунце умире, али не експлозивно, него кроз процес декаденције...
Друго, давно, фамозних "деведесетих" чујем да неки гуру, џаиниста можда, није јео годину дана. Није помињана исхрана Сунцем. Прва реакција - то је религија за нас! Да се разумемо, ми Србимо волимо добро да клопамо (тај сам!) али економија нас гура ка глади. Онда санкције, који је сад изговор!? Пошто стање није баш много боље. Лично сам далеко од глади, али вреди размислити, са овим властима...
a kako da znam da je oko pochelo da prshnjava i da treba da se plasim

Ја сам негде на 5 минута, у почетку ми је било занимљиво, али ми је сада постало некако смор, поготово од када су почеле летње врућине, ем ујутру гледам у Сунце, ем се после пржим цео дан на сунцу. А и не примећујем више нека побољшања као на почетку, можда зато што сам се навикао.