G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Hranjenje Suncem... i bi Rostiljijada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema potrebe da pravite sprdnju od teme.
polinik, kako napreduješ?

Jos uvek sam na 36 min posto nisam ovih dana mogao sto zbog vremena, sto zbog obaveza, nadam se da cu narednih dana biti redovan.
Idi proveri vid kod doktora , reci mu da si 36 minuta gledao u sunce![]()
Svaka čast. Ja nisam ni blizu toga. I mene zeza ovo nevreme i noćni mraz usred proleća.
Kakvog bre doktora. Meni se vid popravio da ne mogu da shvatim, a verujem i kolegi. Doktori tako postadoše samo sećanje na neka gadna prošla vremena.
Tension
Са народом попови раде полако и лукаво, јер иза њих стоји држава и њене службе.
Погледај датуме ова два убиства
27 jul 2007 godine
Nikolu Radosavljevića iz sela Jabukovca kod Negotina, koji je u petak ubio devetoro ljudi u tom selu...
27 avgust 2007 godine
Danijelu Jakupeku (27), monstrumu iz Novih Banovaca koji je 27. avgusta prošle godine izmasakrirao petogodišnjeg Luku Opačića i njegovog ujaka Vasilija Trbovića (26)...
након којих је полицији издато (незванично) наређење да забрани рад сектама,тј. свима који нису припадници Српске Православне Цркве, а баве се духовношћу. Када на ово додамо и Милана Тарота који почео да ординира по телевизијама у јануару 2007 године, постаје нам јасно да је у питању (Милан + убиства) осмишљена акција државних служби са циљем да се наруши морални кредибилитет "гатара и врачара" како СПЦ не би имала конкуренцију.
Када је у питању грижа савести због почињених злочина њима то уопште не представља проблем, мислим, Исус ће им опростити јер су то учинили због њега,зар не?
Ја се бавим исцељењем и након што су се инспектори (који су ме проверавали) уверили да оно чиме се бавим има исцељујуће дејство и да не бих у финансијско/сексуалном смислу злоупотребио пацијенте/пацијенткиње, речено ми је да се могу бавити исцељењем, али под условом "да радим са иконама". Како духовност и исцељење немају никакве везе са хришћанством, одбио сам њихово условљавање, након чега су почели да ми праве проблеме и да ме узнемиравају.
Зато мислим да је у питању православни талибанизам.
Milicija ti rekla da možeš da se baviš nadrilekarstvom ukoliko staviš ikone???
Laži nekog drugog.
.Логички посматрано, има смисла да светлосно надраживање рецептора у оку може деловати на њихово јачање и развијање. Наравно, у умереној мери, исто као и све што је здраво. Од чаше воде утолиш жеђ, од 1000 литара воде се удавиш. Вежба као и свака друга. Ако је умерено сунчање коже здраво, зашто не би било здраво умерено сунчање очију?Obrisanu šalu na stranu, čini mi se da gledanje u Sunce ne može biti zdravo za oči ni čoveka ni drugih stvorenja. Oči jednostavno nisu predviđene za toliko veliku količinu svetlosti pa su oštećenja moguća. A možda sungazing promovišu zli oftalmolozi i farmaceuti da bi u budućnosti imali što više pacijenata?

Није то баш толико велики интензитет светла, уствари то је врло благо надраживање. Ја бих рекао да излагање светлу развија и унапређује рецепторе. Постајеш мање осетљив на јако светло, на пример одбљесци сунца од стакала аутомобила када идеш улицом мање сметају, а у мраку боље упијаш светло. Када би жмурио десет година, рецептори би закржљали и вероватно би изгубио вид. Морају да буду у функцији да би јачали.Rekao bih da navikavanje očiju na vrlo veliki intenzitet svetla može da ima za posledicu smanjenje osetljivosti oka na mali intenzitet.
Obrisanu šalu na stranu, čini mi se da gledanje u Sunce ne može biti zdravo za oči ni čoveka ni drugih stvorenja. Oči jednostavno nisu predviđene za toliko veliku količinu svetlosti pa su oštećenja moguća. A možda sungazing promovišu zli oftalmolozi i farmaceuti da bi u budućnosti imali što više pacijenata?
Meni se vid popravio otkad praktikujem solarnu jogu.