emotivac2
Primećen član
- Poruka
- 682
Mene hraniteljstvo NE ZANIMA
Novca imam
Moje dete ne prima nikakav novac osim koji mu ja dam
Menio bivsa supruga na ime izdrzavnja duguje bar 50000 dinara i dao sam drzavi
Jos?
Pretpostavljam da se edukujes,
Jer moras znati probleme drustva da bi na njih gledala prepoznatljivo a ne ko tele u sarena vrata
A sto se edukacije tice svako koga interesuje postoji organizacije pa neka se informise na forumu nema mesta pravim informacijama osim ako neko ne postavi prave informacijje o kojima se cuti
QUOTE=Pussycat;14265935]Jel ovo znači da kvalitetan socijalni radnik može biti samo osoba koja je na sebi osetila siromaštvo, haniteljsku porodicu, narkomaniju, prostituciju, delikvenciju, pedofiliju, nasilje u porodici????
Jel misliš da ja tebi postavljam pitanja da bi se iz tvojih odgovora informisala i edukovala?
Koja su pitanja koja socijalni radnik ne sme da izgovori?
Izvini, sve mi j ovo nozbiljno....
Može samo još jedno pitanje: hoćeš li se ti baviti hraniteljstvom? Hoćeš li novac koji sleduje za tvoje dete dati u humanitarne svrhe? Hoćeš li odbiti edukacij na temu hraniteljstva jer si sve to osetio na svojoj koži pa je knjiško znanje irelevantno?[/QUOTE]
Novca imam
Moje dete ne prima nikakav novac osim koji mu ja dam
Menio bivsa supruga na ime izdrzavnja duguje bar 50000 dinara i dao sam drzavi
Jos?
Pretpostavljam da se edukujes,
Jer moras znati probleme drustva da bi na njih gledala prepoznatljivo a ne ko tele u sarena vrata
A sto se edukacije tice svako koga interesuje postoji organizacije pa neka se informise na forumu nema mesta pravim informacijama osim ako neko ne postavi prave informacijje o kojima se cuti
QUOTE=Pussycat;14265935]Jel ovo znači da kvalitetan socijalni radnik može biti samo osoba koja je na sebi osetila siromaštvo, haniteljsku porodicu, narkomaniju, prostituciju, delikvenciju, pedofiliju, nasilje u porodici????

Jel misliš da ja tebi postavljam pitanja da bi se iz tvojih odgovora informisala i edukovala?
Koja su pitanja koja socijalni radnik ne sme da izgovori?
Izvini, sve mi j ovo nozbiljno.... Može samo još jedno pitanje: hoćeš li se ti baviti hraniteljstvom? Hoćeš li novac koji sleduje za tvoje dete dati u humanitarne svrhe? Hoćeš li odbiti edukacij na temu hraniteljstva jer si sve to osetio na svojoj koži pa je knjiško znanje irelevantno?[/QUOTE]
[/QUOTE]