- Poruka
- 1.857
Nikakve simpatije vec indiferentnost. Baraba imas u svim drzavama i sistemima.Дугин начелно подржава пропаст европске цивилизације и изражава љубав сваком диктаторском режиму трећег света, ослањајући се често на расне и верске категорије у тим ставовима.
Није ми јасно зашто бих ја требао да имам симпатије за неку такву брадату барабу и кажем "па не мисли он тако стварно, него је он у ствари..."
То је непријатељ.
nikakva simpatija, vec indiferentnost. Generalno spram svih politika a jos vise spram pojedinaca jer ce te svako razocarati kad tad.Дугин начелно подржава пропаст европске цивилизације и изражава љубав сваком диктаторском режиму трећег света, ослањајући се често на расне и верске категорије у тим ставовима.
Није ми јасно зашто бих ја требао да имам симпатије за неку такву брадату барабу и кажем "па не мисли он тако стварно, него је он у ствари..."
То је непријатељ.
Baraba imas u svim sistemima. Evropa jeste na prekretnici mnogo cega nezavisno od duginove ideoliske utopije. I ne zavisi samo od putina vec i od vasingtona.
Jedini neprijatelj osobe sa razumom je primitivizam i glupost primata koji mlatara zastavom slobode.