Hrabrost stara 34 godine poziva na buđenje!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nacionalizacija rudnika u vukojebinama- siguran put da umres od gladi.

Za ostale zivotne i ekonomeske lekcije, citajte me svakog dana na Krsti, dok razmontiravam besmislene narative srpskih rusogu.za.
Ima i srpskih nato_guza i euguza i usaguza... nemoj biti jednostran. Guz je guz, kojom zastavom se okiti ne znaci da ce iz njega izaci nesto lepse ako je omot celofaniran.

Да, то су најгори људи на свету.

Кад год их неки third-worldist Дугиновац здушно подржава знаш да је и то зато што слушаш једног од најгорих људи на свету.
Najgore niko ne zeli da ubije.

Znaci da nije najgori.

Кад год их неки third-worldist Дугиновац здушно подржава знаш да је и то зато што слушаш једног од најгорих људи на свету.
Najveći "thirdworldists" su vlade SAD/UK/Deutschland itd. koje uvoze trećesvetce i njihove "vrednosti"

Najgore niko ne zeli da ubije.

Znaci da nije najgori.

Сви ти афрички диктатори, Менгисту и Мугабе, Иди Амин и ал-Башир, су буквално најгори људи на свету. Канибали, клептомани, какистократе.

Превазиђи те мемљиве Југо-перспективе на трећесветски олош.

Сви ти афрички диктатори, Менгисту и Мугабе, Иди Амин и ал-Башир, су буквално најгори људи на свету. Канибали, клептомани, какистократе.

Превазиђи те мемљиве Југо-перспективе на трећесветски олош.
Oni da, ali dugin bas nesto u tom drustvu je po meni visak sa slobodnu stolicu kad muzika stane.

Age-restricted. Ако је нешто неваљало не смем да кликнем да се не саблазним
Ispravljeno, ubacio sam drugu. Volim Rokiu u svakom izdanju. Mada ne znam šta tamo ima da je age-restricted, ali hajde, možda su ti Afrikanci konzervativniji od nas raspojasanih Balkanaca.

Odlican lakmus papir- Dugin podrzava nekog, odmah znas sta i kakva je to osoba.

Najjaci su ovi Srbi koji tvrde da su anti-komunisti, a koji se loze na, pazi sad... Putina i nacionalizaciju :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Stani bre, imate li vi i jedan jedini logicni stav o ovim stvarima?

Zasto se uopste i trtite da pricate o apstraktnim drustvenim temama, kada veze sa mozgom nemate? :dontunderstand:

Не знају они шта су, осим да су неуспешни и кивни. Зато и туку у свим правцима као сви лузери.

Back