Храбар човек умире само једном, кукавице хиљаду пута

NE, ne i ne!

KADA ako ne SADA?
KO ako ne MI?

i tako dalje....
icon10.gif

Ne sada jer nije vreme jos...slabi smo i nemamo zaledjinu...

jeste.najmudrije je da to rese nasi unuci a mi da sacuvamo nasu vrednu bulju....(bolje je ziveti 100 godina kao milioner nego 7 dana u bedi!!!)

ako mislis da puskom resis nesto sto nam je puskom uzeto...izvolte,krenite u boj...sada i odma..bez dalje price na forumu..ja razumom vidim da smo slabi i bez podrske

sta te ne razumem?imamo podrsku u Rusiji,u Kini.....ali nama je "ispod nivoa" da se druzimo sa tim "chobanima".....da nije Rusije odavno bi prosao Ashiptarijev plan....nemamo mi prijatelju mudro drzavno rukovodstvo...to imbecilno svodjenje problema na :"ako ti se ratuje,ti idi" je idiotizam "proevropskog nacina(?) razmisljanja(:D!)......i taj visegodisnji arogantni podsmeh Rusiji nas je uz lopovluk,neodgovorno bezuslovno isporucivanje Hagu,plitkoumlje demokratskih drzavnika.....i doveo do ove situacije....

sta te ne razumem?imamo podrsku u Rusiji,u Kini.....ali nama je "ispod nivoa" da se druzimo sa tim "chobanima".....da nije Rusije odavno bi prosao Ashiptarijev plan....nemamo mi prijatelju mudro drzavno rukovodstvo...to imbecilno svodjenje problema na :"ako ti se ratuje,ti idi" je idiotizam "proevropskog nacina(?) razmisljanja(:D!)......i taj visegodisnji arogantni podsmeh Rusiji nas je uz lopovluk,neodgovorno bezuslovno isporucivanje Hagu,plitkoumlje demokratskih drzavnika.....i doveo do ove situacije....

vidim,sve su se pretrgli ti rusi i zuti da nam pomognu 99.....verovatno su te godine bili nesto zauzeti..kao i sada sto ce pomoci...

vidim,sve su se pretrgli ti rusi i zuti da nam pomognu 99.....verovatno su te godine bili nesto zauzeti..kao i sada sto ce pomoci...

pa demant te tvoje tvrdnje je svakako ono sto je Rusija vec ucinila da spreci prihvatanje Ashiptarijevog plana,kao sto vec rekoh...ali totalno nerealni i nerazumni strah od Rusije mi nikako nije jasan...a ako ne vidis razliku izmedju Rusije 99te i danas onda je svakako sreca sto ti ne vodis ovu drzavu............

Za cega da gines? Za novog Arkana koji ce se preko leseva mladih ljudi koji nizasta nisu krivi obogatiti?! Za novog Slobu?! Za njihove suicidne ideje?! Za "Veliku Srbiju"?!

"I nocas gledam u zvezde. Pitam se, sta je sudbina?
Drhtaj u grudima. Zemlja vecito zedna za suzama
i bol sto obuzima. I nocas cekamo Godoa na stepenistu metroa
-sanjam sivo. A sanjao bih zivot...
O Boze, cije to grehove skupo placamo?
Cije dugove vracamo?
Svi uzaludni ratovi... kisni dani bez duge...
mladi zivoti na koje su cekale neke nove pruge...
Vise ne gledaj svoj dom andjele! Umreces od tuge!
Zbog laznog rodoljublja, vrsnjaci su ginuli
a nisu ni krivi...
O Boze, ja priznajem, ja sam pi*ka - ja volim da zivim!!!
...a slike masu sa zidova, iako kazu da vreme leti...
Molim se suncu da nas se ponovo seti.
I kunem se Bogom, vala, nema tog ideala vrednog mog jedinog zivota!
Svi veliki filozofi-utopisti - hvala,
al' mene ne tesi ta spika o patriotizmu, dogme i lazne nauke.
Ja znam da mrtvi placu, jer srcem cujem jauke!
Jecaju i kunu... pitaju "Zasto?"... "Jel bilo vredno?"
Jel bilo vredno? Reci to majci sto je izgubila jedino cedo!
...a mi i dalje zivimo bedno i u ocaju...
Suze za raju u starom kraju. Celom svetu! Nek znaju!
Nek znaju da se ovde pucalo i plakalo iz istog ocaja!
Nek znaju da ni dan danas ne znamo ni razloga ni znacaja!
Rokao sam mikrofon u Tuzlu, primili su me kao brata...
Pa svima je dosta rata! Mrznja nije nasa, vec nam je data!
O tata, reci zar danas treba da mrzim Hrvata ili Muslimana?
Pa sve nas muci ista rana iz starih dana!
Ljudi su ljudi, bez obzira sa ovog ili onog meridijana.
Iste nas stvari plase...
Oprosti nam grehove nase."

.................Marcelo & Edo Majkaa - Senke

to jesu marcelove reci, ali.... trebalo bi da poznajete coveka da biste znali sa kog aspekta je pricao to. Dusebriznici se hvataju za svaku rimu, izvlace iz konteksta stvari, pa se pomisli kako je on protiv svakog rata, kako ovo, kako ono... ovde govori o pogresnim ratovima, pod palicama pogresnih dirigenata, i ne zaboravite- ovo je on napisao kada je imao 20. godina, sada ima 25. i iskreno receno, cini mi se da mu je pun ku*ac kvazi demokratije i ljudi koji to propagiraju u ovoj zemlji. Ipak je pre i posle svega on Srbin, i toga je itekako svestan, samo se ne busa u grudi kao mnogi u ovoj zemlji...

We make war so we can live in peace
Wise man in times of peace prepars for war

за оне који не говоре енглески
Ми стварамо рат да бисмо живели у миру-не могу се сетити чије су ово речи
Мудар човек се у миру спрема за рат- ово мислим да је рекао Сократ или тако неко

A Tile je rekao nešto kao:
Živimo u miru, a spremajmo se kao da će sutra biti rata.....

A ja sam dodao:
Ko se sprema kao da će sutra biti rata, preksutra će ga i imati!:D

[/B]
се битка добија 3/4 духом, а 1/4 оружјем.....

ovo je istina....vidi RH

...

:D:D:D
100 000 dobro pripremljenih i naoružanih vojnika RH i BiH protiv grupice slabo naoružanih i nekoliko puta malobrojnih Krajišnika!

Borbeni duh u Hrvata?
Pa čekali ste da vam Njofra crkne prirodnom smrću, umesto da ste ga poslali u Hahahahahg!

:D:D:D
100 000 dobro pripremljenih i naoružanih vojnika RH i BiH protiv grupice slabo naoružanih i nekoliko puta malobrojnih Krajišnika!

Borbeni duh u Hrvata?
Pa čekali ste da vam Njofra crkne prirodnom smrću, umesto da ste ga poslali u Hahahahahg!

ma hajd molim te...;)
Haag ga nije ni potrazivao, nisu ga htjeli, vjerojatno su se bojali da ih tamo ne pokatolici ili genocidise...ucas bi i Hag bio osloboden...

to jesu marcelove reci, ali.... trebalo bi da poznajete coveka da biste znali sa kog aspekta je pricao to. Dusebriznici se hvataju za svaku rimu, izvlace iz konteksta stvari, pa se pomisli kako je on protiv svakog rata, kako ovo, kako ono... ovde govori o pogresnim ratovima, pod palicama pogresnih dirigenata, i ne zaboravite- ovo je on napisao kada je imao 20. godina, sada ima 25. i iskreno receno, cini mi se da mu je pun ku*ac kvazi demokratije i ljudi koji to propagiraju u ovoj zemlji. Ipak je pre i posle svega on Srbin, i toga je itekako svestan, samo se ne busa u grudi kao mnogi u ovoj zemlji...
Marćelo je jedan običan Paraćinski Ciganin/Paprikar... koji rese o stvarima o kojima nema pojma pokušavajući da proda jadnim izgubljem dušama koje misle da će postati neki hiper intelektualci slušajuči ga, dok im on uvaljuje svoje prseravanje. "Jao, pa on je tako pametan i njegove pesme imaju neko značenje..."
puke.gif

Svaki muzičar koji koristi svoju muziku da propagira neku politiku neke stranke je piece of shit.

Ma, prijatelju.
Nema potrebe da umiremo.
Evo kako ćemo

Naša moćna armada grunuće sa 500 aviona, 4000 tenkova, 250.000 vojnika.
Snažnim raketnim udarima iz podzemnih baza, sa nosača aviona i podmornica, uz precizno lasersko navođenje projektila sa naših 30 satelita u orbiti, u roku od 2 sata sravnićemo ih sa zemljom.

Moćni bombarderi srpske armade zastrašujućim bombama razvijenim u našim tajnim institutima, potpuno će poraziti neprijatelja.
A onda će nahrupiti naše dobro obučene kopnene trupe. U silovitom jurišu zbrisaće divlje horde separatista i zaustaviti se kod Drača i Valone i to samo jer su naišli na more.

A potom će naši voždi zapretiti strašnim kontraudarima i nuklearnom kataklizmom biblijskih srazmera svim onim stranim državama koje se usude da pomisle da na ovo vojno reaguju.

Narednog dana, na Kosmetu zavladaju mir, red i rad, a iz naših naftnih bušotina nesmanjenom žestinom kulja nafta i šišti zemni gas....

a
Када се помене борба за своју земљу, расрбљена гомила одмах иступа са ставом како су они мудри, разумни, те да због тога не желе рат. Наравно, при томе најжешће нападају оне који би да бране своју земљу, док шиптарима и осталима потпуно дају за праву и не замерају им на тежњи за отимање туђег. Сав страх који им прозвижди кроз тело и натера им језу у расрбљена срца, прикривају кроз нападе на Србе. Јад је то и беда људска. Много више бих вас разумео када бисте отворено рекли оно што јесте: ми смо кукавице, побегли бисмо и на крај света, само немојте да нас терате да нешто бранимо. Бојимо се, умиремо од страха.

Не бојте се, нећемо да вас терамо. Од вас би на бојном пољу било више штете него користи.

Али знајте:

Храбар човек умире само једном, кукавице хиљаду пута.

Ko je zasro sa Kosovom neka sad ispravlja. Za početak da povuku onaj kumanovski potpis...
To je poptpisalo SPS-SRS mudro rukovodstvo...
A ne ovamo potpisuje Kurta i Murta a ovamo ajd narode, vidite šta radi neprijatelj.
Na sledećim izborima sigurno!

Ali znaj:
Šta će ti teritorija bez naroda i general bez vojske?

Ma, prijatelju.
Nema potrebe da umiremo.
Evo kako ćemo

Naša moćna armada grunuće sa 500 aviona, 4000 tenkova, 250.000 vojnika.
Snažnim raketnim udarima iz podzemnih baza, sa nosača aviona i podmornica, uz precizno lasersko navođenje projektila sa naših 30 satelita u orbiti, u roku od 2 sata sravnićemo ih sa zemljom.

Moćni bombarderi srpske armade zastrašujućim bombama razvijenim u našim tajnim institutima, potpuno će poraziti neprijatelja.
A onda će nahrupiti naše dobro obučene kopnene trupe. U silovitom jurišu zbrisaće divlje horde separatista i zaustaviti se kod Drača i Valone i to samo jer su naišli na more.

A potom će naši voždi zapretiti strašnim kontraudarima i nuklearnom kataklizmom biblijskih srazmera svim onim stranim državama koje se usude da pomisle da na ovo vojno reaguju.

Narednog dana, na Kosmetu zavladaju mir, red i rad, a iz naših naftnih bušotina nesmanjenom žestinom kulja nafta i šišti zemni gas....

Super film, na kom kanalu se prikazuje?

Back