HotMail - Gmail - Yahoo

Treba mi pomoc oko MSN...
Imala sam neku noviju verziju i stalno mi je izbacivao prozorcic kako je dostupna nova verzija i da je skinem.Downloadovao je noviju verziju do kraja medjutim od tada MSn mi vise ne funkcionise tj. ne mogu da se logujem.Kada pokusam da se logujem izbaci mi sledeci prozorcic

18675641.png

Citala sam negde na pocetku teme da je neko imao slican problem ali nije opisao resenje...

Inace koriskim kablovski internet 128kbps,sa konekcijom je sve u redu jer sve drugo funkcionise.

pa po onom uputstvu koje stoji tamo, treba da ukucas i pronadjes odredjeni fajl i da ga aktiviras, a ako nemas taj fajl treba da odes na sajt microsoft-a i da tamo pronadjes fajl msxml3.msi skines ga i instaliras u komp.

za aktivaciju tog fajla moraces da pratis putanju koja je tamo napisana.

a kako si povezana na net? LAN ili USB? znas kako ces, ovaj code greske koji dobijes, idi na ovo get more information, jer tamo za ovaj code imaju dva resenja. prvo resenje je da ti ne da firewall, ali posto ti kazes da firewall dozvoljava da msn pristupi netu, onda je mozda ovo drugo resenje. to drugo je vezano za konekciju. tamo imas tacno objasnjeno kako da podesis konekciju, pa probaj i to. reci mi kad je to pocelo da ti se desava? da li si nesto prethodno radila sa sistemom ili si instalirala neki program ili antivirus ili sta vec?

Ma cvrle to sam vec sve probala...
Desilo se to posto mi je stalno izlazio prozorcic da ima nova verzija msn a ja ( :dash: ) mislila da je ovo program koji se samo pregazi a ne onaj koji moram da obrisem pa instaliram novi...
E tu sam se ...
E posle toga nece da radi...Net radi sve ok,skype radi bez problema...
Komp cistila i sa antivirusnim i antimalware programom i CCleanerom i sta sve nisam pokusala...
Ali mi i dalje nije jasno sta se desava :think:

Back