HotMail - Gmail - Yahoo

Ljudi,hitno mi treba pomoc....imala sam WLM 8.1 i super je radio dok nisam instalirala 9.....sada ne radi nijedan....pokushala sam da skinem swe werzije redom i wratila sam 8.1 ali kad pokusham da ga otworim izlazi mi da je naishao na greshku i da mora biti zatworen.....pokushala sam swe shta mi je palo na pamet,ali on i dalje ne radi....pls help! :S

Koja brzina konekcije mi treba za video+audio poziv preko msn, i koju rezoluciju/frame-rate da podesim za web-cam?
Imam ADSL 1024/128, a druga strana 16384/1024.
Pokušali smo ali slike kasne i audio je potpuno nerazumljiv(iseckan) kad ide uz sliku, a bez slike je OK.

Cuo sam i posetio sajtove gde mogu da vidim ko me je blokirao na MSN-u ali to me ne zanima :)
Mene zanima kako da saznam koga sam ja blokirao i izbrisao? jednom prilikom sam to uradio i sad ne mogu da kontaktiram tu osobu jer nemam ni jedan drugi kontakt, a treba mi bas...

ima li neko predlog sta da radim, elem, hard mi je upravo stigao sa ciscenja i ja pokusavam da instaliram windows live messenger 9 koji sam imala pre nego sto je odnet u servis... medjutim, on kaze da ne moze da ga instalira s obzirom da je vec instalirana neka novija verzija i da je prvo izbrisem (preko control panel-a, add or remove programs...), ali ja tamo uopste nemam windows messenger, niti bilo gde drugde na compu...hm?z:hm:

to bi trebalo da bude ovako nešto: http://www.messengertools.net/MSN-Display-Pictures.html

ali ovo nije predviđeno za najnoviju verziju msn-a, već samo za 6 i 7... :)

E hvala na trudu ali ja imam 8,5:( Guglala sam al izgleda da ne postoji mogucnost:confused:

Da vas pitam jos nesto... Jedan kontakt sam obrisala tako sto sam dala delete i posle su mi bile ponudjene opcije "also block this contact" i "also remove from my Windows Live Hotmail contact", obelezila sam samo prvu i kontakt mi je ostao dole na listi pod "non-instant messaging contacts". Koliko se razumem(a ne razumem se:D) taj kontakt ne moze da mi pise niti da vidi kad sam online, kao sto ni ja ne mogu. E sad, ja bih taj kontakt opet da vratim u normalu ali ne znam jel postoji mogucnost da to uradim na bilo koji nacin sem da mu opet saljem poziv i da me opet prihvata?

E hvala na trudu ali ja imam 8,5:( Guglala sam al izgleda da ne postoji mogucnost:confused:

a možda ipak postoji... ;)

Da vas pitam jos nesto... Jedan kontakt sam obrisala tako sto sam dala delete i posle su mi bile ponudjene opcije "also block this contact" i "also remove from my Windows Live Hotmail contact", obelezila sam samo prvu i kontakt mi je ostao dole na listi pod "non-instant messaging contacts". Koliko se razumem(a ne razumem se:D) taj kontakt ne moze da mi pise niti da vidi kad sam online, kao sto ni ja ne mogu. E sad, ja bih taj kontakt opet da vratim u normalu ali ne znam jel postoji mogucnost da to uradim na bilo koji nacin sem da mu opet saljem poziv i da me opet prihvata?

ideš na Tools/Options/Privacy... tamo ćeš videti blokirane kontakte... selektuješ kontakt i klikneš na Allow...

ja sam uspela da instaliram msn i pre zavrsetka instalacije morala sam da update-ujem na poslednju verziju...sad kad koristim msn ubacila sam gif i pokrece se :)))

pise - version 2009
build 14.0.8050.12.02

hm, pa ovo je sad novost za mene... ja sam pre nekih 10-ak dana instalirala msn, ali prilikom update-a sam došla do verzije 2008... odnosno 8.5... odkud sad 14.0? :confused:

Cuo sam i posetio sajtove gde mogu da vidim ko me je blokirao na MSN-u ali to me ne zanima :)

Ти сајтови су ионако превара. Дају ти, као, да се "улогујеш", а уствари им на тај начин само оставиш своје корисничко име и шифру... па кад си ти офлајн, логује се неки њихов програм на твоје име и свима са контакт листе шаље поруке ка неким "галеријама", "новим сликама" и сл., где такође и они треба да се "улогују" и тако у круг. :confused:

Back