Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
Ovako mi jednostavnije... Lenja sam... Ali ako ne postoji drugi nacin,moracu tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako mi jednostavnije... Lenja sam... Ali ako ne postoji drugi nacin,moracu tako
Imam i ja problem, ustvari vise je sitnica koja me jako zivcira.Kad preko mesindera ulazim u mejl uvek mi stranicu otvara u Internet exploreru iako mi je Mozzila default browser, moze li nekako da se namesti da mi otvara u Mozzili?
Ne može jer su i MSN i IE Microsoftovi proizvodi i normalno je da MS zahteva korišćenje svojih proizvoda za takve stvari.Imam i ja problem, ustvari vise je sitnica koja me jako zivcira.Kad preko mesindera ulazim u mejl uvek mi stranicu otvara u Internet exploreru iako mi je Mozzila default browser, moze li nekako da se namesti da mi otvara u Mozzili?
 .
. 

Hvala!
 Hvala!
Jel zna neko da mi pomogne kako mogu da umnozim messinger..unapred hvala
adsl 512
Jel zna neko da mi pomogne kako mogu da umnozim messinger..unapred hvala
 Chekiraj sledece.
 Chekiraj sledece. 

StuffPlug Gore pomenuti programcic.Chekiraj sledece.

To ce ti dozvoliti da pokrenes msn vise puta (nekoliko prozora za logovanje) u isto vreme.
@Fluffy
Ako si instalirala StuffPlug , kruzic mora da se pojavi u produzetku mesta gde kliknes kada hoces da vidis mail inbox.
btw , prvo instaliras a zatim pokresnes msn.Radis onim redosledom kako je napisano i sve mora da bude ok
cekaj zelis mi reci da onda mozes sa tim umnozenim mesenzerina da se logujes sa vise razlicitih adresa???
E bas to
StuffPlug Gore pomenuti programcic.Chekiraj sledece.

To ce ti dozvoliti da pokrenes msn vise puta (nekoliko prozora za logovanje) u isto vreme.
@Fluffy
Ako si instalirala StuffPlug , kruzic mora da se pojavi u produzetku mesta gde kliknes kada hoces da vidis mail inbox.
btw , prvo instaliras a zatim pokresnes msn.Radis onim redosledom kako je napisano i sve mora da bude ok

Bila je prica o tome.LJUDI koja mi je brzina neta potrebna za cam to cam i pricanje preko msn-a???? aj please pomozite mi!!!! 64, 128, 256, 512kbps???

Zakucava mi se se msn otkad sam instalirala taj stuff plug

Zakucava mi se se msn otkad sam instalirala taj stuff plug