HotMail - Gmail - Yahoo

Imam i ja problem, ustvari vise je sitnica koja me jako zivcira.Kad preko mesindera ulazim u mejl uvek mi stranicu otvara u Internet exploreru iako mi je Mozzila default browser, moze li nekako da se namesti da mi otvara u Mozzili?

ne postoji nacin to da resis...i ja kad otvaram mail uvek mi otvara u operi iako mi je explorer default browser...jedino mozda resenje je da obrises ostale browser-e i da ostavis samo explorer pa da probas tako

Imam i ja problem, ustvari vise je sitnica koja me jako zivcira.Kad preko mesindera ulazim u mejl uvek mi stranicu otvara u Internet exploreru iako mi je Mozzila default browser, moze li nekako da se namesti da mi otvara u Mozzili?
Ne može jer su i MSN i IE Microsoftovi proizvodi i normalno je da MS zahteva korišćenje svojih proizvoda za takve stvari.

Hm,MSN i IE su usko vezani i nema opcije u win-u koja bi omogucila otvaranje inbox-a iz nekog drugog browser-a koji nije IE.
Ali uvek postoji zaobilazni put :D.

Prvo treba podesiti FF kao default browser. Start->Set Programs Access and Defaults->Custom pa selektovati Mozilla.
1_7.jpg

Zatim skinuti programce po imenu StuffPlug i naravno instalirati.
Kada se pokrene MSN kliknuti na beli kruzic zatim na tab general pa onda selektovati (ako vec nije) "Open all URLs in default browser".
2.jpg

3_7.jpg

Poslednja izmena:
Jel zna neko da mi pomogne kako mogu da umnozim messinger..unapred hvala

StuffPlug Gore pomenuti programcic. ;) Chekiraj sledece.

4_1.jpg

To ce ti dozvoliti da pokrenes msn vise puta (nekoliko prozora za logovanje) u isto vreme. ;)

@Fluffy
Ako si instalirala StuffPlug , kruzic mora da se pojavi u produzetku mesta gde kliknes kada hoces da vidis mail inbox.
btw , prvo instaliras a zatim pokresnes msn.Radis onim redosledom kako je napisano i sve mora da bude ok ;)

4_1.jpg

To ce ti dozvoliti da pokrenes msn vise puta (nekoliko prozora za logovanje) u isto vreme. ;)

@Fluffy
Ako si instalirala StuffPlug , kruzic mora da se pojavi u produzetku mesta gde kliknes kada hoces da vidis mail inbox.
btw , prvo instaliras a zatim pokresnes msn.Radis onim redosledom kako je napisano i sve mora da bude ok ;)

cekaj zelis mi reci da onda mozes sa tim umnozenim mesenzerina da se logujes sa vise razlicitih adresa???

4_1.jpg

@Fluffy

hvala na pomoci..;)

Back