Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
Dešava li se još nekom da mu se ceo inbox, zajedno sa svim drugim folderima isprazni? Sve poruke n godina unazad izbrisane.. I tako već par puta, na dva različita Hotmail naloga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Lulnica
Koliko vidim ides na link za prijavljivanje a ne za registrivanje
https://accountservices.passport.ne....com/login.srf&sl=1&vv=1200&mkt=EN-US&lc=1033
ovo mi stiglo
U narednim danima, budite oprezni: ne otvarajte bilo koju poruku
sarhiv raspored pod nazivom " Windows Live Update", bez obzira ko vam
¹alje.
To je virus koji sagori celi hard disk.
Ovaj virus æe doæi od poznate osobe koju imate u svojoj mailing listi.
To je razlog za¹to biste trebali poslati ovu poruku svim svojim
kontaktima.
Ako dobijete poruku pod nazivom " Windows Live Update", èak i ako
je poslao prijatelj, ne otvarajte
To je najgori virus najavio je CNN.
Klasificiran od strane Microsofta kao najrazorniji virus koji je
postojao do sada.
Ovaj virus je otkriven juèe poslepodne od strane McAfee.
I ne postoji moguænost popravke za ovu vrstu virusa.
Uni¹tava Zero Sektor hard diska.
Zaboravila sam lozinku na starom ( aktuelnom) mejlu i nikako da se setim, da li neko yna da li mogu nekako da ga vratim a da nije pitanje ili rezervni mejl?
Meni je hotmail, vise puta sent items obrisao na nekih 6 meseci unazad... Sve starije je obrisao. Nesto sam imao sacuvano u outlook-u, kad sam ih sinhronizovao, sto skoro nikada ne radim. Prebacio sam sve svoje poslovne komunikacije na gmail.Dešava li se još nekom da mu se ceo inbox, zajedno sa svim drugim folderima isprazni? Sve poruke n godina unazad izbrisane.. I tako već par puta, na dva različita Hotmail naloga
По питању безбедности односно могућности упадања на мејл, који је најбољи HotMail - Gmail - Yahoo ?
Чуо сам да су најчешћа упатања на гмаил...![]()