HotMail - Gmail - Yahoo

sad sam reinstalirao kompu, ali windows live messenger ne mogu da instaliram. kako to da uradim? zahtevalo mi je windows service pack 2, ja sam ga skinuo, ali ponovo nece. probao sam mnogo linkova ali bezuspesno. ako neko moze da mi objasni instalaciju ili da mi da link gde mogu da ga skinem...bio bih mu zahvalan...

Ako imas ukljucenu opciju da ti MSN pamti razgovore na racunaru,svako moze da ih prekopira i procita.Sam username i password mogu tom tvom drugaru da omoguci da cita tvoje poruke u inboxu na hotmailu/live-u ali ako nije na tvom racunaru ne moze da vidi tvoje razgovore.;)

Ako imas ukljucenu opciju da ti MSN pamti razgovore na racunaru,svako moze da ih prekopira i procita.Sam username i password mogu tom tvom drugaru da omoguci da cita tvoje poruke u inboxu na hotmailu/live-u ali ako nije na tvom racunaru ne moze da vidi tvoje razgovore.;)

da, ako ti je ukljucena ta opcija, onda on moze da ti cita razgovore koliko hoces, a ako nije, ponovo moze da ti cita, ali samo kada ste u isto vreme na msn-u i kad ti pises neto nekom drugom...onda on moze da procita sta ti pises...

pa ostanu neki fajlovi u registru, pa zbog toga ne moze da se aktivira ni ponovo instalira, zato ti kazem procitaj temu i vidi kako se zove taj program za brisanje msn-a i kad odradis sa njim, pokusaj ponovo da ga instaliras.

DA ne citam ranije postove, recite mi ako je neko imao slican problem.

Problem je u tome sto vec mesecima ne mogu da se ulogijem na msn. Ustvari mogu ali se sam izloguje za par sekundi. Tri puta sam pokusao da reinstaliram msn, napravio bar 5 razlicitih accounta i NE VREDI! Procitao sam i poslusao bezbroj saveta ali ista prica.

Verovatno je veoma bitno da napomenem da mojoj sestri radi normalno na ovom PC-u ali na drugom ''user account-u"
:dash:

DA ne citam ranije postove, recite mi ako je neko imao slican problem.

Problem je u tome sto vec mesecima ne mogu da se ulogijem na msn. Ustvari mogu ali se sam izloguje za par sekundi. Tri puta sam pokusao da reinstaliram msn, napravio bar 5 razlicitih accounta i NE VREDI! Procitao sam i poslusao bezbroj saveta ali ista prica.

Verovatno je veoma bitno da napomenem da mojoj sestri radi normalno na ovom PC-u ali na drugom ''user account-u"
:dash:

Nije nemoguće da si pokupio neki virus koji je harao msn-om u proteklih godinu dana, da si nehotice spamerima "dostavio" svoj pass.

Pokušaj da promeniš password na tom nalogu, meni je pomoglo.

Back