hot-fon pricha- samo fetish ili vishe od toga?

fin-sex,cyber i slicno ne moze biti nikako zamena za se*.Ali .da li vam se dogodilo da neke stvari mozete jednostavnije reci,ako niste ochi u ochi sa nekim?Mozda slobodnije izrazavate i sl?Konkretno ja nemam takvih prbl,jednostavno me zanima vase mishljenje,oko razvijanja onog dela suptilnosti koju nemaju bas svi...Jednostavno razmisljajuci o tome kako uopste opstaju sve one 041 pricaonice koje se uveliko reklamiraju,poverovao sam da mora da postoji neshto sto ljude tera da ih koriste.

Kad_LupimLupim:
Kad ljubav vec sljaka na daljinu, u svakom slucaju je normalnije dahtati sa devojcicom preko slusalica nego fricati dzigericu izmedju radijatorskih rebara :P

Exactly. Jel' neko uopšte čitao šta ja (mudro) napisah na početku ove teme:

iluzionista:
Probao sam... Ali isključivo zato što sam bio primoran na to (ljubav na daljinu)... Ne mogu reći da nije zanimljivo, ali samo kao zamena u nemogućnosti imanja toga nekoga "live".

Mada kod onih koji jedino (ili uglavnom) na taj način i mogu doživeti orgazam ili im je to "the biggest fantasy" i jeste u pitanju seksualna devijacija. Ali što se tiče ljubavi na daljinu, you have no choice... Pogotovo ako se retko/jako retko viđate...

Dakle, prvo skoči, pa onda reci hop. ;)

istrazivach:
Kako gledate na hot telefonske razgovore(ne mislim na profesinolni hot-line) izmedju vas i nepoznate osobe,izmedju vas i pertnerke/partnera...?Da li u fazonu ...da probam i to?...trenutno mi treba tako nesto...?ili ima i vise od toga u smislu -osecam kako mislima,recima bojom glasa i lichnog uzbudjenja ucestvujem u stvaranju vrhunca oboma?Da li mislite da osobe koje na taj nacin mogu partnerki/partneru i sebi pruziti zadovoljstvo mogu i mnogo vishe od drugih u direktnom kontaktu?Je li to samo fetish ili mozda vishe od toga?

ja sam svojevremeno pravio zez pozive...
tipa JAO ZNAS STA BI TI SADA RADIO qurac plac i tako te stvari...
i komentari su bili:mrs u p.m si mene nasao da zajebavash

ali jedna riba (mlada po glasu sam skontao) se primila, takoreci ebali smo se preko zice 15 minuta.... i nikad je vise nisam cuo... zvao bi je opet ali sam lupio neki broj i ebiga

absonic:
ja sam svojevremeno pravio zez pozive...
tipa JAO ZNAS STA BI TI SADA RADIO qurac plac i tako te stvari...
i komentari su bili:mrs u p.m si mene nasao da zajebavash

ali jedna riba (mlada po glasu sam skontao) se primila, takoreci ebali smo se preko zice 15 minuta.... i nikad je vise nisam cuo... zvao bi je opet ali sam lupio neki broj i ebiga
Jao i mene je jednom jedna neidentifikovana osoba tako nazvala... u 12 nocu... ocigledno klinka koja se zahebavala... :lol:...rece da je neko 87-o ako se ja dobro secam :mrgreen: Prvo pitanje..."kad si zadnji put hebao?" :lol: u 12 nocu.... :roll:

Back