- Poruka
- 93.905
Ja to za tvoje dobro, mozda ti se javi neka forumasica na pp da ti opise svoju malu biblioteku
Ne računa se između vas dvojice.
Sta li si ti sve radio ovde kada imas grupu koja se ne racuna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne računa se između vas dvojice.

isto kao i kad sretnem bivsu devojku..lepo se ispozdravljamo a nekad i ispricamoVi koji ste hot četovali sa ljudima ovuda, kako se osećate povodom toga?
Je l vam neprijatno kad sretnete svog ex hot čet partnera na nekoj od temilica, ili vam je svejedno, ili pak imate prijatna osećanja?
Vama kojima je neprijatno, možete i da koristite ovu temu kao terapiju da se oslobodite tih osećanja

Gde to?Na ovim regularnim, napises:cao, interesantan nik, odmah odgovor: e nesh hebati.
Zabranjeno je reklamiranje drugih sajtova.Gde to?
isto kao i kad sretnem bivsu devojku..lepo se ispozdravljamo a nekad i ispricamo
rekoh ranije..ne kapiram tu famu oko bivsih..ja sam sa skoro svima ostao u super odnosima.. ako ste se nekad voleli, ne znaci da treba sad da se mrzite jer vise niste u vezi..
Auu, nema se tu šta čekatimene bi bilo sramota i kada bi planirala unapred takvo sto![]()
NeVi koji ste hot četovali sa ljudima ovuda, kako se osećate povodom toga?
Je l vam neprijatno kad sretnete svog ex hot čet partnera na nekoj od temilica, ili vam je svejedno, ili pak imate prijatna osećanja?
Vama kojima je neprijatno, možete i da koristite ovu temu kao terapiju da se oslobodite tih osećanja
A koliko je tebi godina trebalo, jel?!Vidi ovog tek se učlanio i odma' hoće da hotuje.

Više od tri.A koliko je tebi godina trebalo, jel?!
![]()

Beži, šta me pratiš, nisi ti normalan!
snow jesi ti razbio forumski maler?
On je beznadežan slučaj, mada i ja sam tu negde. xDsnow jesi ti razbio forumski maler?
Ajde kažite sa kime ste hotovali odaću vam sve forumske tajneOn je beznadežan slučaj, mada i ja sam tu negde. xD

Evo sad ću odma', sačekaj samo da napravim spisak. xDAjde kažite sa kime ste hotovali odaću vam sve forumske tajne![]()
Beži, šta me pratiš, nisi ti normalan!
snow jesi ti razbio forumski maler?
I jesi li ****Više od tri.![]()