stugots
Čovek
- Poruka
- 37.332
Ja zapravo nikad nisam hotovao na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg, zezaju me ovi ljisovci, a evo zezaju me i ovi iz moje parohije. : (

Da ne dodjem na krstaricu tacno bih zaboravila da sam zensko,hvala kolegaJesi sad za to?![]()

Nema na čemu, koleginice. : )Da ne dodjem na krstaricu tacno bih zaboravila da sam zensko,hvala kolega![]()
E, sad, pokazi joj, samo ne pominji onog mracnjaka.....Jesi sad za to?![]()
Neću, naučio sam lekciju, na teži način, na žalost. : (E, sad, pokazi joj, samo ne pominji onog mracnjaka.....![]()
Ni ja, al ljudi ne veruju jbg.Ja zapravo nikad nisam hotovao na forumu.
Ni ja, al ljudi ne veruju jbg.

MOLIMBrate ako cemo realno njega zabole i za Zeksa sa Pinka

To može lako da se promeni.Ja sam netaknuta...nepodgrejana a kamoli hot![]()

Mislis da je lako?To može lako da se promeni.![]()

I više nego lako.Mislis da je lako?![]()

Baudi brt, koji ti je ****, zasto toliko podilazis?A zašto meni ne verujete?![]()
Zuji zuji Bau mali...Gladan sokova tih,bogovskih nektarskih...spreman on da bude,neki tucak zanosno da ubodeI više nego lako.![]()

Ja pročitao ŽeksomJa bih sa ženskom volela da hot četujem
Otvoren mi je pp sad
I sa njim bih, ali ne da mi StrkiJa pročitao Žeksom
Mislim da bi bio red da se preselimo na pp, ovde je previše publike.Zuji zuji Bau mali...Gladan sokova tih,bogovskih nektarskih...spreman on da bude,neki tucak zanosno da ubode![]()

Ako nema publike,kao da se nije desilo...Mislim da bi bio red da se preselimo na pp, ovde je previše publike.![]()

Ja sam hot chetovao. Jesam. Uradio sam to. I svaki dan me grize savest. Ne mogu nocima da spavam. Budim se uplakan obliven znojem. Pitam se da li ce ikada proci. Ulicom hodam pognute glave. Ne mogu ljude u oci da gledam.Vi koji ste hot četovali sa ljudima ovuda, kako se osećate povodom toga?
Je l vam neprijatno kad sretnete svog ex hot čet partnera na nekoj od temilica, ili vam je svejedno, ili pak imate prijatna osećanja?
Vama kojima je neprijatno, možete i da koristite ovu temu kao terapiju da se oslobodite tih osećanja
3x ave marijo i biće okej na 8 satiJa sam hot chetovao. Jesam. Uradio sam to. I svaki dan me grize savest. Ne mogu nocima da spavam. Budim se uplakan obliven znojem. Pitam se da li ce ikada proci. Ulicom hodam pognute glave. Ne mogu ljude u oci da gledam.