stugots
Čovek
- Poruka
- 37.332
Стуготс не лаже, направићу печат.
Aj vud aprišijet it.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стуготс не лаже, направићу печат.
Сви осим Стуготса, тхат ис.Svi izgleda da lažete ovo ne znam
Zašto ja nisam dobila taj recept, te kifle sa kobasicom, a?A jbte ako je pisanje kako sam mesila testo za kiflice sa kobasicama i jogurtom Bau-u u pp hot....jesam!![]()

Понови још сто пута, можда се чудо досађује. :мистергрин:Evo me upravo sam se vratio sa hot chata, ali naravno niko neće verovati.![]()
Iznenadila bi se.Понови још сто пута, можда се чудо досађује. :мистергрин:

Kraljica vetrova ti je poslala recept za tavce na gravce?Evo me upravo sam se vratio sa hot chata, ali naravno niko neće verovati.![]()
I mene..dats itСви осим Стуготса, тхат ис.
Evo me upravo sam se vratio sa hot chata, ali naravno niko neće verovati.![]()
Misliš da će neko javno pisati?Ja svratio na temu da vidim primere kako izgleda taj hot chat, avaj, biće da još niko nije prob'o.
Ne bih da otkrivam previše.Kraljica vetrova ti je poslala recept za tavce na gravce?
Hvala, brt.Ja ti verujem brate.
A što ne bi, ako imaju šta? Pišu o toliko toga šta im je ovo problemMisliš da će neko javno pisati?

Не, то је било другарски, је л тако? Једног дана ћемо се смејати томе, је л тако? :ДA jel se računa u hotovanje to što sam jednom poslao Strkiju sliku dupeta u gaćama na procenu?
Svakako ne žele da se zna ko sa kim hotuje, zar ne?A što ne bi, ako imaju šta? Pišu o toliko toga šta im je ovo problem![]()
A kako se računa slanje pdf? HahaНе, то је било другарски, је л тако? Једног дана ћемо се смејати томе, је л тако? :Д
Prosledice ti Bau...kaze vezbao...Zašto ja nisam dobila taj recept, te kifle sa kobasicom, a?![]()

Топ, али другарски :ДKakvo mu je dupe?
А kao da neko stvarno hotuje?! Ne verujem. Mi smo ovde kao familija.Svakako ne žele da se zna ko sa kim hotuje, zar ne?