gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То би била љубав до краја живота). Они који ће мене, рибу, спустити на земљу и када дођу пекмез фазе продрмусати за рамена а не плакати са мном. Мушкарци који су домаћински настројени, воле кућу, умеју са алатом, ниси ни шкрти ни расипни. Дакле, девице и јарчеви.
Mars u Jarcu
I kod tebe neki trouglovi kao kod mene...

Bezi tamo, tebi je Bambi vec gledalaEvo @Paula jesam slagao? Samo su sa druge strane, ja sam izgleda naopako rodjen.
Ti imaš i Mesec i Veneru kod mene u Jarcu, mi se idealno slažemoEvo @Paula jesam slagao? Samo su sa druge strane, ja sam izgleda naopako rodjen.

Ti vec imas redovnog serviseraJedno pitanje? Ko diluje tim kartama, da sebi jednu nabavim?![]()
I ti istoХоћу и ја да ми неко гледа![]()

A to samo za sex? Onda mi ne treba.Ti vec imas redovnog servisera![]()
Zvucim kao Will, ali da, samo seksA to samo za sex? Onda mi ne treba.
Skorpija...

YepSkorpija...![]()

MC, najvisa tacka horoskopa ti se nalazi u Blizancima (kao i meni) i to je tvoja tzv. javna licnost. Inteligentna, prirodno sharmantna, privlacna suprotnom polu, fizicki i mentalno jako aktivna, radoznala, ne voli kada je se ogranicava, ali promenljiva do faze „zatvaranja za javnost“ i povlacenja u sebe.
Bambiiiiii, sve sve ali ovo....MC, najvisa tacka horoskopa ti se nalazi u Blizancima (kao i meni) i to je tvoja tzv. javna licnost. Inteligentna, prirodno sharmantna, privlacna suprotnom polu, fizicki i mentalno jako aktivna, radoznala, ne voli kada je se ogranicava, ali promenljiva do faze „zatvaranja za javnost“ i povlacenja u sebe.
A vala basA sta ces ti forlone s tudjim datumom?
Da joj gledas natal![]()