Horoskop u izboru partnera

Za pitanje LjiSa Venera u Ovnu
http://www.astrum.co.rs/venera-u-znacima/venera-u-ovnu.html
ovo je primer, ima još drugih sajtova )
za druge stvari nisam stručnjak ), neko će drugi da uskoči )
da imam dvadeset godina manje, verovatno bih bila oduševljena mojom venerom u prvoj kući ..
ali sada stvari stoje vako
nisu mi rekli ništa što već ne znam o sebi i što me ne sprečava da vrlo često sa mnogo uložene energije izneverim sva svoja očekivanja
i uradim stvari suprotno svakoj logici oslanjajući se samo i isključivo na strast koja me vodi kroz život

Могли би једну анкету да направимо, да видимо који је знак најчешчи...кладим се на јарчеве
Slažem se za anketu, i stavljam mojih 30€ na Jarčeve 😁

A realno nije nas lako voleti. :D
Ko prizna, pola mu se prašta. Ali to kažem i ja za sebe 😁

E da, primetila sam da se Ovan i Jarac često ne podnose. Oba kardinalna, jak Mars, kvadriraju se.

Ali evo ja sam ti rekla, moja kombinacija jarac/vodolija, kada čitam o tome pa ne da ne odgovara klasičnom opisu jarca, nego nema skoro veze s vezom... to su ogromne razlike ! Jarac može biti i nekonvencionalan. Ja lično ne volim disciplinu, to je ta vodolija. Ali se dobro snalazim, nije da ne
moja eks koleginica, koja me navukla na astrologiju, ima kombinaciju s.jarac, asc. devica, venus vodolija. I sad, ona je tako jedna stroga ali vrlo stajlish osoba, uvek moraju da budu iskombinovane boje, nakit, lak za nokte, uvek stroga - ravno isfenirana, kosa, osisana na onaj biroktaski bob. Ali kaze da je u ljubavi vrlo vrlo nekonvencionalna. To je ta vodolija. Nije udata, ne zeli da se vezuje.

nikada necu zaboraviti jednu drugaricu , pocetak druzenja pa ne zna kad sam rodjen.
i sad ona kao jaoooooooooooo ti u horoskopu mora di si lav.
Ja ladno na to - ma ja sam covecija ribica :D aj se kladimo da iz 6 pokusaja neces pogoditi znak. Podznak da ali znak ne.
I naivno prihvati ona opkaldu .......iz 11 puta je pogodila znak :lol:

Nesto nisam bas siguran da znakovi previse odredjuju tok veze pre neka iskustva.
Mada ima nesto i u zvezdama :D

Back