Horoskop u izboru partnera

Ovde su svi neki Jarčevi bogte 😮
MA, koliko sam ja sve to shvatila, ta podela samo na znakove je vrlo površna i neprecizna. Ja sam npr uvek kod sebe videla mnogo šta što nije deo mog znaka, npr moje ljubavne veze su bile haotične, površne, nema veze sa Jarcem, dok eto nisam pročitala sa mi je Venera u Strelcu, Mars u Škorpiji, podznak Vodolija, itd... Dakle, prema natalnoj karti se vidi da su osobe mnogo više nego znak. Znak je samo jedan mali deo. Ukoliko sve to ima neke veze, te natalne karte, onda je stvar dublja od samog znaka. Znak Jarac ništa posebno ne znači dok se ne vidi šta sve ima tu... mogu biti sasvim drugačija predviđanja

MA, koliko sam ja sve to shvatila, ta podela samo na znakove je vrlo površna i neprecizna. Ja sam npr uvek kod sebe videla mnogo šta što nije deo mog znaka, npr moje ljubavne veze su bile haotične, površne, nema veze sa Jarcem, dok eto nisam pročitala sa mi je Venera u Strelcu, Mars u Škorpiji, podznak Vodolija, itd... Dakle, prema natalnoj karti se vidi da su osobe mnogo više nego znak. Znak je samo jedan mali deo. Ukoliko sve to ima neke veze, te natalne karte, onda je stvar dublja od samog znaka. Znak Jarac ništa posebno ne znači dok se ne vidi šta sve ima tu... mogu biti sasvim drugačija predviđanja
Slažem se, ni ja se ne pronalazim u svom znaku nešto posebno. A onda mi objasniše da sam ja najviše mix Device i Blizanca, mada se ni u njima ne pronalazim nešto posebno. Nigde se ne pronalazim, osećam se nesvrstano 😂

Šta kaže moje?

IMG_20210513_134333.jpg

Da li pre nego što stupite u vezu ili šemu sa nekim (ili na početku veze) vas zanima koji je znak/podznak ta osoba u horoskopu?
Da li imate iskustva da vam neki horoskopski znakovi više prijaju, a neki manje? Da ste sa nekim bile češće u vezi a sa nekima manje?
Ili smatrate da je horoskop glupost i ne obazirete se?

shutterstock_1007509087_1000x0.png
nisam nikada razmisljala o tome, a ni pitala koji je znak..to dodje vremenom, mada ne verujem nesto u horoskop..
i ne znam zasto se mnogi smrknu kada pomenem jarceve,sta im nije jasno , posebno sto su jarcevi zakon,
duše i srca...divota smo jedna posebna :lol:

nisam nikada razmisljala o tome, a ni pitala koji je znak..to dodje vremenom, mada ne verujem nesto u horoskop..
i ne znam zasto se mnogi smrknu kada pomenem jarceve,sta im nije jasno , posebno sto su jarcevi zakon,
duše i srca...divota smo jedna posebna :lol:
pa jarcevi nisu nesto zabavni, sto ne znaci da svi moramo da budemo zabavni. Strogi su i disciplinovani, kao sto je i saturn koji je vladalac jarca. Smiren i stabilan znak.
Moja licna tenzija sa jarcevima rezultat je cinjenica da mi je prakticno cela 1. kuca u natalu u jarcu, tako da neki astrolozi smatraju da sam u podznaku zapravo jarac, strelac je na poslednjem stepenu. Tj, da sam rodjena npr u Bg, bila bih jarac u podznaku.
Za kolektiv bih uvek izabrala nekog jarca, savrseni su u poslu. Zato npr u drzavnoj upravi ima jako mnogo jarceva - zbog discipline.

pa jarcevi nisu nesto zabavni, sto ne znaci da svi moramo da budemo zabavni. Strogi su i disciplinovani, kao sto je i saturn koji je vladalac jarca. Smiren i stabilan znak.
Moja licna tenzija sa jarcevima rezultat je cinjenica da mi je prakticno cela 1. kuca u natalu u jarcu, tako da neki astrolozi smatraju da sam u podznaku zapravo jarac, strelac je na poslednjem stepenu.
Za kolektiv bih uvek izabrala nekog jarca, savrseni su u poslu. Zato npr u drzavnoj upravi ima jako mnogo jarceva - zbog discipline.
Ali evo ja sam ti rekla, moja kombinacija jarac/vodolija, kada čitam o tome pa ne da ne odgovara klasičnom opisu jarca, nego nema skoro veze s vezom... to su ogromne razlike ! Jarac može biti i nekonvencionalan. Ja lično ne volim disciplinu, to je ta vodolija. Ali se dobro snalazim, nije da ne

Back