Horoskop u izboru partnera

Vole teatralnost...to stoji! Škorpije su vodeni, emotivni znak. Vladar im je i Mars, pa, su ratoborniji.Jako su požrtvovani i predani u svemu. Kad te vole, vole te...kad, te mrze, naj'.. o si!Fatalisti...na pojavu im retko ko ostaje ravnodušan. 🦂
U opste nije tako. To za Marsa je preuzeto iz rimske mitologije. Skorpija je okultna. Osnova joj je okultizam a Mars, posto je najbliza planeta Zemlji ima jak uticaj na energiju okultnog. Zato retke skorpije budu kompletni ljudi. Ogromna vecina nikad ne sazri. Zaglave u tom mraku, nekanalisanom i tada reaguju impulsivno. Lav je ratoboran. Lav je dobar primer zastitnika copora i ratobornosi. Kao sto su i Lavice spremne da kidaju ako im cacnes sveto. Skorpija nece. Skorpija je samo sablon zbog okultnog na kojeg cesto neupuceni pogresne karakteristike lepe. Bez od skorpija. To su najcesce tapkarosi, sverceri, kockari, narkomani i td.

Da li pre nego što stupite u vezu ili šemu sa nekim (ili na početku veze) vas zanima koji je znak/podznak ta osoba u horoskopu?
Da li imate iskustva da vam neki horoskopski znakovi više prijaju, a neki manje? Da ste sa nekim bile češće u vezi a sa nekima manje?
Ili smatrate da je horoskop glupost i ne obazirete se?

Pogledajte prilog 923928
Ne interesuje me horoskop u toj meri da mi odredjuje dal cu biti sa nekim ili ne.
Pozitivna iskustva sa blizancima

Evo ti na pr @Manastirka za jarceve sta je pogresno shvaceno najcesce.
Jarcevi su ratoborni. Veoma. Oni su sila prirode, ali, veoma bitno, oni su smena i dolazak pravde.
Ni jednog jarca nisam sreo a da nije neko ko je spreman da iskrvari za pravdu. A i ne bili kada smenjuju zimu i otvaraju put prolecu. Njihov znak ima najvecu borbu. Za njih je skorpija pogubna. Ne zato sto je opasna po njih, vec jarcevima oduzima vreme.

Evo ti na pr @Manastirka za jarceve sta je pogresno shvaceno najcesce.
Jarcevi su ratoborni. Veoma. Oni su sila prirode, ali, veoma bitno, oni su smena i dolazak pravde.
Ni jednog jarca nisam sreo a da nije neko ko je spreman da iskrvari za pravdu. A i ne bili kada smenjuju zimu i otvaraju put prolecu. Njihov znak ima najvecu borbu. Za njih je skorpija pogubna. Ne zato sto je opasna po njih, vec jarcevima oduzima vreme.
Istina..skroz sam fazon Jovanke Orleanke! 😁

U opste nije tako. To za Marsa je preuzeto iz rimske mitologije. Skorpija je okultna. Osnova joj je okultizam a Mars, posto je najbliza planeta Zemlji ima jak uticaj na energiju okultnog. Zato retke skorpije budu kompletni ljudi. Ogromna vecina nikad ne sazri. Zaglave u tom mraku, nekanalisanom i tada reaguju impulsivno. Lav je ratoboran. Lav je dobar primer zastitnika copora i ratobornosi. Kao sto su i Lavice spremne da kidaju ako im cacnes sveto. Skorpija nece. Skorpija je samo sablon zbog okultnog na kojeg cesto neupuceni pogresne karakteristike lepe. Bez od skorpija. To su najcesce tapkarosi, sverceri, kockari, narkomani i td.
🙁
"Švercerka" sam u podznaku! 🤩
Većinu planeta u natalu imam u škorpiji...+ rogove, ofc!Moje iskustvo sa škorpijama je više nego dobro.Sve je stvar, ko ih kako doživljava.Verujem, da su mnogima odbojni.

Poslednja izmena:
Horoskop mi je neobavetni detalj za ćaskanje, kako volim da pročitam šta mi se lepo neće desiti danas kada se osećam loše, tako mogu i da razgovaram kako se uklapaju moj znak i njen podznak dok šmekam dupe i sise xD Mslm, ionako svak ide sa svakim, nema 'pogrešnih' kombinacija, osim škorpija koje traže bika, ako ste bik, bežite od takvih, bolje neg da se kajate što me niste poslušali.

---

A inače une da zaređa po znakovima, tipa prvo se dešavalo da srećem samo ribe u horoskopu i to godinama, pa koze, zatim krvopije, i sve tako, kad se pojavi jedna novi znak već mogu da očekujem i sledećih nekolikoisti, nem pojma kako/zašto.

🙁
"Švercerka" sam u podznaku! 🤩
Većinu planeta u natalu imam u škorpiji...+ rogove, ofc!Moje iskustvo sa škorpijama je više nego dobro.Sve je stvar, ko ih kako doživljava.Verujem, da su mnogima odbojni.
Ma podznak shmodznak. Podznak je samo projekciona ravan znaku. Moze malo da povuce ali slabo.
Nego @tema:
Racice nemaju preteran libido, ali ako hoces brak, zeni racicu. I smisao za humor.

Back