Horor u slikama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Bina mi je poslala slike, koje je napravila spijunirajuci mog bivseg decka. On se tamo nesto stalno kezi sa onom njegovom decom. I poslala mi je sliku njegove male cerke. Ona ima mesec, dva ne znam i ja. Dete je odvratno, ne lici na njega i jos je debelo.:besna:
Moram da pod hitno nesto preduzmem oko ovog bivseg decka. Bina mi je rekla da njoj izgleda kao da je sve u redu. Meni - NE! I opet je nesto baljezgala o porodicnoj sreci, a meni deluje da je to vestacka sreca. Uh, kako me nervira sto sada ne mogu da se tamo stvorim i sredim stvar.:besna:
Ti glupi naucnici izmisljaju besne gliste i pricaju protiv Biblije. Istazuju odakle poticu neke bube, a konkretne probleme ne resavaju. Nemamo masinu za teleoportovanje! A to mi je najvaznija masina, koja bi mi resila problem.

Da li mislite da sva ta silna naucna istrazivanja o ljubavi, seksu i mejduljudskim odnosima ubijaju izvorno osecanje ljubavi?:heart:

Наравно. Научници исперу умове како нема Бога и љубави и да ми ,,функционишемо" само због флуида у мозгу. И ај сад ти знај зашта живиш а зашта би да умреш.

Nauka i religija se nikad neće razumeti, ali su, u suštini, veoma povezane. Mada naučnici nikad neće reći to i nikad neće uzimati u obzir religijsko objašnjenje.

Da, oboje čuvaju istinu.
Ima i onih koji su bili i jesu verujući kao Paskal i Ajnštajn pa čak i Tesla. Ali u današnje vreme bi bili izbačeni iz udruženja i korporacija pa bi još bilo sve učinjeno da se reputacija tih pojedinaca sroza.

Poslednja izmena:
Da, oboje čuvaju istinu.
Ima i onih koji su bili i jesu verujući kao Paskal i Ajnštajn pa čak i Tesla. Ali u današnje vreme bi bili izbačeni iz udruženja i korporacija pa bi još bilo sve učinjeno da se reputacija tih pojedinaca sroza.

Pa da, Tesla je i sam tvrdio da je imao viziju i da mu je tako došla ideja u glavu. Ali, naravno, treba to objasniti i dokazati nekome ko ne veruje u to. A to je nemoguće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back