ikyniky
Zainteresovan član
- Poruka
- 214
Neko ga je vec kacio,cini mi se. Dobro je da si me podsetio za film.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva cekam ovo!
Oltre il guado aka Across the River (4)
Mislim da bi Across the River vrlo lako mogao biti najbolji,nejjezovitiji i najhororičniji horor što pogleda u prošloj godini,iako ima tu još nekoliko ostvarenja koje moram ovjeriti ali sumnjam da će ovu jezu uspjeti da mi skine s trona.
Ovo je nešto sasvim drugačije i vrlo malo liči na bilo koji film koji mi pada na pamet,jedan lik,jedna lokacija i gotovo da nema dijaloga.Film je iitalijanski ,ima engleski titl koji gotovo da i ne treba jer dijalog je nebitan.
Za ljubitelje konvencionalnog filmskog horora veliko upozorenje:NE ULAZITE U OVAJ TRIP jer ćete ostati razočarani i zbunjeni.
Atmosfera u filmu je za čistu peticu,od pojedinih scena sam se prosto najježio od jeze a to mi se ne dešava često.Onaj osjećaj kada dlake ostanu dugo uspravne i nakon scene...to je taj osjećaj.Preporuka uz upozorenje!
-Babaduk--
nije los horor
Ne los,kako sam se nadala da ce biti,ali nije ni dobar...Prica krece zanimljivo;otac,prodavac nekretnina,da bi obradovao sina za rodjendan,glumi klovna,posto angazovani klovn ne moze da dodje.Malo je smesno da je u prvoj kuci nasao odelo i masku bas onog sto mu treba..prilicno naivno...preskocite,klovn nije strasan.
Meni je i dalje Fear of clowns nekako najstrasniji.
Neko ga je vec kacio,cini mi se. Dobro je da si me podsetio za film.
Jos kad bi mi bilo jasno sta je Badabuk bilo bi super. Nikako mi nije jasan kraj... Mada, glumica je odlicna, glumi za 10. A i klinac nije los
Dead Rising Watchtower - 6/10
Onako nista specijalno. Posle igara napravili su i film. Produkcija je ok, efekti i ostalo. Meghan Ory (Once Upon a Time) je ok, mada se ne zna o cemu se radi sa njenim likom, dok je Jesse Metcalfe iz Ocajnih domacica ekako suvise mlak za zombi filmove, Virginia Madsen korektna za glumca u zombicima, ali losa za nekog ko je bio kandidat za Oskara. Sve u svemu moze da se gleda, ali nije vrh zanra.
Hvala. Nosi crve. Tako sam i ja spajala, mada opet mi nije jasno bas, scena je bas kao da je nesto tu i mali kao zna i vidi ga i on, tako da mi tu teorija o5 pala u vodu... Nema veze, prezalila sam vecNEKA NE CITA ONAJ KO NIJE GLEDAO FILM,A ZELI :
Dakle koliko sam skapirala Bababuk je njen gnev i bes prema sinu, zato sto je mali " kriv " sto je njegov otac poginuo ( on se rodio tog tana,ali se ne secam tacno da li je njegov otac tad poginuo vodeci ovu u bolnicu ili ne ). U svakom slucaju Babaduk ne postoji, i koliko se njen gnev i ogorcenost povecavaju,tako je i on sve prisutniji. Tek kada skapira sta se desava, on nestaje i na kraju filma kada nosi ono nesto na tavan ili gde vec, ne secam se,ona to nosi da " pothrani " svoj bes da se situacija ne bi ponovila, odnosno da se ne bi opet izivljavala nad detetom. Tako sam ja skapirala,sad koliko sam sa jos nekima pricali, slazu se, sad da li je tako ili ne, ne znam.
Hvala. Nosi crve. Tako sam i ja spajala, mada opet mi nije jasno bas, scena je bas kao da je nesto tu i mali kao zna i vidi ga i on, tako da mi tu teorija o5 pala u vodu... Nema veze, prezalila sam vec![]()