Horor filmovi

Ovo mora da se gleda na festu.

http://www.imdb.com/title/tt2326554/?ref_=wl_li_tt
s5cnjc.jpg

Neko ga je vec kacio,cini mi se. Dobro je da si me podsetio za film.

Ne los,kako sam se nadala da ce biti,ali nije ni dobar...Prica krece zanimljivo;otac,prodavac nekretnina,da bi obradovao sina za rodjendan,glumi klovna,posto angazovani klovn ne moze da dodje.Malo je smesno da je u prvoj kuci nasao odelo i masku bas onog sto mu treba..prilicno naivno...preskocite,klovn nije strasan.

Meni je i dalje Fear of clowns nekako najstrasniji.

Poslednja izmena:
Oltre il guado aka Across the River (4)
Mislim da bi Across the River vrlo lako mogao biti najbolji,nejjezovitiji i najhororičniji horor što pogleda u prošloj godini,iako ima tu još nekoliko ostvarenja koje moram ovjeriti ali sumnjam da će ovu jezu uspjeti da mi skine s trona.
Ovo je nešto sasvim drugačije i vrlo malo liči na bilo koji film koji mi pada na pamet,jedan lik,jedna lokacija i gotovo da nema dijaloga.Film je iitalijanski ,ima engleski titl koji gotovo da i ne treba jer dijalog je nebitan.
Za ljubitelje konvencionalnog filmskog horora veliko upozorenje:NE ULAZITE U OVAJ TRIP jer ćete ostati razočarani i zbunjeni.
Atmosfera u filmu je za čistu peticu,od pojedinih scena sam se prosto najježio od jeze a to mi se ne dešava često.Onaj osjećaj kada dlake ostanu dugo uspravne i nakon scene...to je taj osjećaj.Preporuka uz upozorenje!

Ne mogu titlove da nadjem!!!

Ne los,kako sam se nadala da ce biti,ali nije ni dobar...Prica krece zanimljivo;otac,prodavac nekretnina,da bi obradovao sina za rodjendan,glumi klovna,posto angazovani klovn ne moze da dodje.Malo je smesno da je u prvoj kuci nasao odelo i masku bas onog sto mu treba..prilicno naivno...preskocite,klovn nije strasan.

Meni je i dalje Fear of clowns nekako najstrasniji.

i ja sma od tog horora ocekivala vise posto sam se kao dete plasila klovnova i dan danas mi nisu smesni, vec odvratni i jezivi. ali film stvarno ima dobar pocetak i obecavajucu radnju, a onda samo sklizne u neki klise.

-----------------------------------

odgledala ovaj film the den. ostalo mi je nedefinisano dal mi se film svidja ili ne. dopada mi se pogled kroz monitor. ceo film je gledanje kroz monitor uglavnom glavne junakinje. do samog kraja se ne zna ko i zasto ubija. medjutim kraj me je malo razocarao, jer sam nesto slicno vec videla u jednom drugom filmu s tom razlikom da su u tom drugom filmu likovi svesno ulazili u igru. zaboravila sam kako se taj film zove (pocinje sa gutanjem muve kao prvim zadatkom).
den mi je malo nerealan s jedne strane, jer sto bi neko neprekidno viseo na nekom chatu i drzao upaljenu kameru cekajuci da prica sa nekim nepoznatim, upaljenu kameru po ceo dan....ja barem ne bih.

Poslednja izmena:
gledala i ovaj film. nije uopste strasan, tipa dokumentarac...jedini jeziv deo je kada oce da prebace demona iz jedne osobe u drugu...ja bih zbrisala. :mrgreen: od 1 do 5, jedna 3 za film.

problem sa horor filmovima je u tome sto vise nemaju sta da smisle.

Dead Rising Watchtower - 6/10

Onako nista specijalno. Posle igara napravili su i film. Produkcija je ok, efekti i ostalo. Meghan Ory (Once Upon a Time) je ok, mada se ne zna o cemu se radi sa njenim likom, dok je Jesse Metcalfe iz Ocajnih domacica ekako suvise mlak za zombi filmove, Virginia Madsen korektna za glumca u zombicima, ali losa za nekog ko je bio kandidat za Oskara. Sve u svemu moze da se gleda, ali nije vrh zanra.

http://www.imdb.com/title/tt2975578/?ref_=nv_sr_1

the purge anarchy cetvroka...sad ne znam dal spada bas u horore, jer ovo nije klasican horor (vodi se jos i ako triler i akcija), pokazuje ljudsku prirodu, prica hje zanimljiva...4 jer je malo njanjav na karaju i likovi su previse podeljeni na dobre i lose. ja bih npr. roknula onu zlu bogatu babu iz osvete. :mrgreen:

prvi deo filma nisam gledala, drugi deo je prica za sebe.

Jos kad bi mi bilo jasno sta je Badabuk bilo bi super. Nikako mi nije jasan kraj... Mada, glumica je odlicna, glumi za 10. A i klinac nije los

NEKA NE CITA ONAJ KO NIJE GLEDAO FILM,A ZELI :

Dakle koliko sam skapirala Bababuk je njen gnev i bes prema sinu, zato sto je mali " kriv " sto je njegov otac poginuo ( on se rodio tog tana,ali se ne secam tacno da li je njegov otac tad poginuo vodeci ovu u bolnicu ili ne ). U svakom slucaju Babaduk ne postoji, i koliko se njen gnev i ogorcenost povecavaju,tako je i on sve prisutniji. Tek kada skapira sta se desava, on nestaje i na kraju filma kada nosi ono nesto na tavan ili gde vec, ne secam se,ona to nosi da " pothrani " svoj bes da se situacija ne bi ponovila, odnosno da se ne bi opet izivljavala nad detetom. Tako sam ja skapirala,sad koliko sam sa jos nekima pricali, slazu se, sad da li je tako ili ne, ne znam.

Dead Rising Watchtower - 6/10

Onako nista specijalno. Posle igara napravili su i film. Produkcija je ok, efekti i ostalo. Meghan Ory (Once Upon a Time) je ok, mada se ne zna o cemu se radi sa njenim likom, dok je Jesse Metcalfe iz Ocajnih domacica ekako suvise mlak za zombi filmove, Virginia Madsen korektna za glumca u zombicima, ali losa za nekog ko je bio kandidat za Oskara. Sve u svemu moze da se gleda, ali nije vrh zanra.

Promaklo mi da si gledao..da sam videla,ne bih ga ni skidala :(

NEKA NE CITA ONAJ KO NIJE GLEDAO FILM,A ZELI :

Dakle koliko sam skapirala Bababuk je njen gnev i bes prema sinu, zato sto je mali " kriv " sto je njegov otac poginuo ( on se rodio tog tana,ali se ne secam tacno da li je njegov otac tad poginuo vodeci ovu u bolnicu ili ne ). U svakom slucaju Babaduk ne postoji, i koliko se njen gnev i ogorcenost povecavaju,tako je i on sve prisutniji. Tek kada skapira sta se desava, on nestaje i na kraju filma kada nosi ono nesto na tavan ili gde vec, ne secam se,ona to nosi da " pothrani " svoj bes da se situacija ne bi ponovila, odnosno da se ne bi opet izivljavala nad detetom. Tako sam ja skapirala,sad koliko sam sa jos nekima pricali, slazu se, sad da li je tako ili ne, ne znam.
Hvala. Nosi crve. Tako sam i ja spajala, mada opet mi nije jasno bas, scena je bas kao da je nesto tu i mali kao zna i vidi ga i on, tako da mi tu teorija o5 pala u vodu... Nema veze, prezalila sam vec :D

Hvala. Nosi crve. Tako sam i ja spajala, mada opet mi nije jasno bas, scena je bas kao da je nesto tu i mali kao zna i vidi ga i on, tako da mi tu teorija o5 pala u vodu... Nema veze, prezalila sam vec :D

Mozda je mali svestan da se mama jos uvek nije u potpunosti izlecila :D Iskreno, detalja se ne secam ,jer ima jedno 5-6 meseci kako sam ga gledala :)

Back