Horor filmovi

Wyrmwood je dobar, od starijih 13 Eerie, The Revenant, Resident Evil, Zombie Apocalypse, Stake Land...

Od serija In The Flesh, TWD, Being Human US, iZombie nije los mada je vise krimi komedija nego horor... Cekam novu TWD seriju.
:)

Od novih filmova ovaj sa Svarcenegerom obecava...

<span style="color: rgb(0, 0, 0);">

Pogledao sam sinoc Maggie, onako - nije klasican horor, nije ni sa klasicnim zombijima, vise se islo na emotivnu stranu. Moguce da je namerno snimljen tako kako jeste - necu da kvarim - malo statican, umrtvljen, da docara situaciju.

Znaci nije klasican zombi horor - ali moze da se pogleda.

Let Us Prey ...meni se dopao :D odlican...muzika dobra,fotografija,..prica je ono manje vise poznata,glavni policajac podseca na lika iz evil dead. :)

let-us-prey-mediabook-cover-4-bild-news-2.jpg

Rejčel, policajka početnica, treba da započne svoju prvu noćnu smenu u zapuštenoj policijskoj stanici u Škotskoj u jednom zabitom gradu.
To je mesto gde ničega nema, a neobična gomila besciljnih, zaboravljenih, ogorčenih i poremećenih ljudi misli da baš oni zaslužuju nešto drugo.
Svi misle da su tu slučajno i da će, uz malo sreće, život biti bolji. U svakom slučaju greše. Šestica uskoro stiže, i pakao će eksplodirati!

Rejčel :heart: Pollyanna McIntosh

letusprey-90-n.jpg

it_follows_ver9_xlg-690x1024.jpg

Videla sam ovaj film cini mi se bas ovde i imala velika ocekivanja obzirom na ocenu. Ispostavilo se nista specijalno. Nije bas ni horor, solidna ideja, ali ne nesto sprovedena. Jedna scena posebno glupa i nije preterano objasnjena pozadina svega, stoga od mene 6/10

LazarusEffect1.jpg

Nije los,napet, iako mu isto fali malo detaljisanja, ali sve u svemu dosta dobar. Olivia Wilde odlicna 8/10

Pogledah Let us prey iz cetvrtog pokusaja (prva tri puta sam zaspala). Izandjala ideja, ni jedna strasna scena, vec vidjen kraj, znaci apsolutno mi se nista ne svidja. A pogledah i ovo i svesrdno preporucujem ako neko nekad naleti da PRESKOCI obavezno
The dead girl. Tako mi i treba kad obracam paznju na komentare na yt-u

Pogledah Let us prey iz cetvrtog pokusaja (prva tri puta sam zaspala). Izandjala ideja, ni jedna strasna scena, vec vidjen kraj, znaci apsolutno mi se nista ne svidja. A pogledah i ovo i svesrdno preporucujem ako neko nekad naleti da PRESKOCI obavezno
The dead girl. Tako mi i treba kad obracam paznju na komentare na yt-u

Apsolutno se slazem za oba filma.

Pogledah najzad Oculus. Sve sam odlagala jer su mi dosadile te fore sa ogledalima, ali moram reci da sam prijatno iznenadjena, jedan od boljih filmova u zadnje vreme. A pogledah i ovo http://www.imdb.com/title/tt2023587, doduse negde na pola filma sam se setila da sam gledala, ali ko nije nije lose da se pogleda.Ovo sam svesrdno pokusavala da odgledam vise puta i na kraju sam odustala http://www.imdb.com/title/tt3484800 . ko pati od nesanice za to mogu da ga preporucim. Nego
horor.jpg
:mrgreen:

Moj drug se sakrio u sanduk u kojem drzao posteljinu ( nisam ni znala da moze da stane unutra neko :D ) i izleteo dok sam gledala film....umrla sam jer mi u prvom trenutku nije delovao kao covek :D

Jel' jos pricas sa tim drugom :lol: Uzas :hahaha:

Gledala ovo
http://www.imdb.com/title/tt1582507/

Sta znam,ni tamo,ni ovamo...mlak film,gluma osrednja,prica otrcana,vec vidjena..Svakako sam se iznenadila radnjom,ali i sta bi drugo moglo da bude...Ocena od 5,6 je prevelika.

It follows.Horor zanr definitvno upada odn vec je upao u zescu krizu, mislim da ce nam trebati opet neki francuski ili spanski shoker da ga reanimira, da bi taj zanr povratio svoju cast. Do tada se vracam akciji...******..

Jaaako prijatno iznenadjenje.Pustila sam ga slucajno i bas,bas mi je legao.Odlicna muzika.Ja volim ovakve filmove.

Hahaha! Bas je super. Sad sam odgledala. Slatki su klinci.

Moj drug se sakrio u sanduk u kojem drzao posteljinu ( nisam ni znala da moze da stane unutra neko :D ) i izleteo dok sam gledala film....umrla sam jer mi u prvom trenutku nije delovao kao covek :D

Hahaha! Bas ti je bilo veselo. Hahaha!

- 0 (minus nula) - Glup film.

Od 1 do 5 ...Koju ocenu bi dala za Woman in black2?

Dala bi 2, svidja mi se kuca. A i kakvih sam se sve krseva nagledala, ovaj jos i moze da prodje razred.

- - - - - - - - - -

Glup film. Nisam se uplasila.

Hahaha! Bas je super. Sad sam odgledala. Slatki su klinci.

Hahaha! Bas ti je bilo veselo. Hahaha!

- 0 (minus nula) - Glup film.

Minus nula ne postoji.

Back