Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Limitless isto sluzi svrsi , lagan, povrsan letnji blockbuster koji mi je bio sladak dok sam ga gledao ,ali koji cu brzo zaboraviti
ideja da bi covek koji ima otkljucan potpuni kapacitet svog mozga sedeo kuci i citao i pisao knjige je banalno glupa i povrsna ,ali sta sada :D
7-10

Kamo lepe sreće da je ostao kod kuće i pisao knjige! Zamisli te knjige! Mene je film naljutio jer je od svih mogućih stvari koje čovek sa tako moćnim mozgom mogao da radi, on rešio da zarađuje pare - ima li ičega površnijeg ili banalnijeg od toga?

crimson-rivers-2-angels-of-the-apocalypse-movie-poster-2004-1020488463.jpg

Iako nema veze sa prvim delom, simpatičan film... 6/10

http://2.***************/_1EV0TJJxmTE/SocTf1Dh0mI/AAAAAAAABo0/LLbpMWsPXIA/s400/dmw.jpg

Sjajan tridesetominutni animirani film... 10/10

Pogledao 5 dela hellraiser-a. Ostala 3 cu danas i sutra.

1. Hellraiser je odlican. Bas pravi horror koji ima neku pricu. Jedino mi se ne svidja ono cudoviste sto se nalazi u prolazu i na kraju sa kojim se bore,totalno je nepotrebno u prici. 9-/10

2. Hellbound je nepotreban. Isti ljudi kao iz prvog dela. Prica kratka i bez veze. Pinhead i ona njegova druzina ginu od nekog retarda sto je takodje sranje. 4/10

3. Hell on earth je nako. Imao odlican pocetak,do polovine sve je ok bilo,a ona katastrofa. Pinhedova druzina je tako debilno uradjena da mi je ubila zelju da gledam film. Ipak sam ga odlgedao i ocena je 6.

4. Odledao sam zadnji 8mi deo i on je bas konfuzan,ali je dobar film. Ima ok kraj. 8/10 (nema smisla da mu dam vecu ocenu,ipak prvi deo zasluzuje najvecu jer je to orginalna ideja).

5. Bloodline je dobar. Solidan film. 8/10

Poslednja izmena:
"Ako je pametan, što onda nije bogat?" :)

Ne mogu da se setim odakle je ovo, reci mi molim te, mučiću se sve dok ne saznam.

Fair Game
http://www.imdb.com/title/tt0977855/
220px-Fair_Game_Poster.jpg

Zanimljiv film, i odličan izbor glumaca u glavnim ulogama. Ovo je film o 'dobrim Amerima', ko je alergičan možda neće želeti da pogleda, ali film zaista nije loš, naprotiv. 8.5/10

Kamo lepe sreće da je ostao kod kuće i pisao knjige! Zamisli te knjige! Mene je film naljutio jer je od svih mogućih stvari koje čovek sa tako moćnim mozgom mogao da radi, on rešio da zarađuje pare - ima li ičega površnijeg ili banalnijeg od toga?

film je obican letnji blockbuster sveden na najjednostvniji nivo ,najgluplji nivo
covek koji ima otkljucano 100 posto svog mozga bi trebalo da moze da leti i pomera planine pogledom

Unknown
http://www.imdb.com/title/tt1401152/
Pogledajte prilog 193125

Film nije dosadan, ali mislim da će u njemu više uživati ljudi koji nisu videli (i ne znaju napamet) Tri dana Kondora, Bourne Identity, Taken... Osim Lijama, u filmu glumi i Dajana Kruger a pojavljuje se i nekoliko odličnih nemačkih glumaca (Rajner Bok, Bruno Ganc i neizbežni Sebastijan 'ja-imam-humanu-facu' Koh). Mali modni omaž Fej Danavej: u sceni koja je drpljena iz Three Days of the Condor, Diana nosi bež kapicu kao i njena mnogo privlačnija prethodnica.

The Adjustment Bureau
http://www.imdb.com/title/tt1385826/
Pogledajte prilog 193126

Ne želim da pišem detaljnije o filmu da ne bih pokvarila ugođaj ljudima koji nameravaju da ga gledaju, i koji bi ovde trebalo da prestanu da čitaju. Scenario je pisan po priči Filipa K. Dika koju nisam čitala, ali čitala sam dovoljno Dika da znam da on nikada ne bi napisao ovakvu kičicerica/limunadica priču. Verovatno je samo ideja njegova - i to je jedino što valja - a ostalo je holivudska nadgradnja. Emili Blant i Met Dejmon su standardno korektni i profesionalni. I to bi bilo to.

The Way Back

http://www.imdb.com/title/tt1023114/
Pogledajte prilog 193127
Ovaj film sam probala da gledam zbog Pitera Vira čiji su me australijski filmovi svojevremno (davno je to bilo!) oduševili. Takođe sam očekivala da će biti mnogo lepih predela za gledanje, jer je ovo film o bekstvu, a oni su obično dobri, kad su dobri. Nažalost, nisam imala vremena da saznam kakv je film, jer sam ga isključila posle nekog vremena: mala alergija na 'ruske akcente' glumaca kojima je engleski maternji jezik (pa nikako nisam mogla da shvatim kako oni stigoše u Sibir), a i naljutila sam se jer odnosi između likova uopšte nisu bili lepo izgrađeni, pre nego što je bekstvo počelo. Ako se nekome film svidi, molim da mi javi - rado bih ponovo probala da ga gledam, ali potrebno mi je ohrabrenje.

Ah, da, gledala sam i ovo
No Strings Attached
http://www.imdb.com/title/tt1411238/
NoStringsAttached(2011).jpg

Neobično glup film sa šupljim scenarijem. Sve vreme sam zamišljala agenta/majku Natali Portman koji joj savetuje da glumi u ovom filmu zbog seksi scena, da bi je ljudi (gledaoci) kapirali kao seks bombu, što ona baš i nije. Ne razmem zašto je ovo potrebno ženi koja je glumila kod Formana i Vudi Alena, Mire Nair i Aronovskog, pa i sama režirala... Ne gledajte, ni grudi nije pokazala, a glumi u filmu koji je kao o seksu. Ešton je skoro skroz go u filmu - to je neki novi trend, da muškarci budu golišavi u ljubavnim komedijama... konačno su ukapirali ko je publika : ) Meni ne smeta.
meni je isto no strings attached toliko ocajan film,da ja ne znam kako je natali mogla da glumi u njemu..od pocetka se moze pretpostaviti sta ce se dalje desavati...ajde sto je ashton igrao,takve uloge on uglavnom i bira,ali ona...blah

Ne garantujem :mrgreen: Nije čudo od filma, meni se dopao jer su i i Naomi i Šon mnogo dobri u ovom filmu; svideo mi se njihov odnos (filmski) i taj deo priče - njihov brak+karijere; a inače je već viđeno - kako se stvara javno mnjenje i frka na početku rata... Fin film, ali ništa više od toga. Naravno, ima i obavezno naravoučenije o demokratiji na kraju filma, ali nisu preterali...

Ne garantujem :mrgreen: Nije čudo od filma, meni se dopao jer su i i Naomi i Šon mnogo dobri u ovom filmu; svideo mi se njihov odnos (filmski) i taj deo priče - njihov brak+karijere; a inače je već viđeno - kako se stvara javno mnjenje i frka na početku rata... Fin film, ali ništa više od toga. Naravno, ima i obavezno naravoučenije o demokratiji na kraju filma, ali nisu preterali...

21 gram je jedan od mojih omiljenih fimova... ako je ovo makar 10 % skidam lmfi...

21 gram je jedan od mojih omiljenih fimova... ako je ovo makar 10 % skidam lmfi...

Nije tako ozbiljna drama kao 21 gram, ovo je drugačija priča, politička (bračni par oboje rade za vladu, žena je baš u sistemu, a muž se pobuni). Korektno urađeno, dobra gluma, i njih dvoje koji su odlična kombinacija. Ništa više od toga, ali ni to nije malo.

Hanna-movie-poster.jpg

Hanna (2011)

pfffff.. ovo mu dodje neshto kao Luk Beson-ova ''Nikita'', samo u periodu adolescencije, tranziciji izmedju doba detinjstva i zrelosti! S tim shto ima jedna velika razlika izmedju nji' dveju, prva je zivela punim plucima shikala i gudrirala, a ova je 15 godina zivela u saksiji, a opet nauchila zilion stvari i najvaznije ko je primetio u toj vukojebini gde je odrasla uspela je da probushi ushi .. hahahaha.. pritom kao extremno nachitana, naravno za svaki pojam i segment zivota zna definiciju kakvu samo umeju da zabibere profesori (svirachi koortza) na Pravnom u BG-u! Sve u svemu ne znam ni koji mi bi da uzmem da gledam ovo djubre, pun mi je q... ovakvih sranjarija od filma i bash me zabole pajser shto su vec na kraju filma najavili da ce da bidne drugi deo!
1/10

Hanna-movie-poster.jpg

Hanna (2011)

pfffff.. ovo mu dodje neshto kao Luk Beson-ova ''Nikita'', samo u periodu adolescencije, tranziciji izmedju doba detinjstva i zrelosti! S tim shto ima jedna velika razlika izmedju nji' dveju, prva je zivela punim plucima shikala i gudrirala, a ova je 15 godina zivela u saksiji, a opet nauchila zilion stvari i najvaznije ko je primetio u toj vukojebini gde je odrasla uspela je da probushi ushi .. hahahaha.. pritom kao extremno nachitana, naravno za svaki pojam i segment zivota zna definiciju kakvu samo umeju da zabibere profesori (svirachi koortza) na Pravnom u BG-u! Sve u svemu ne znam ni koji mi bi da uzmem da gledam ovo djubre, pun mi je q... ovakvih sranjarija od filma i bash me zabole pajser shto su vec na kraju filma najavili da ce da bidne drugi deo!
1/10

svaka tebi chast kad si uspeo ovo djubre da pogledas !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back