Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DQ izgleda da je to to!

:sad2:

Plague town je los film. Ispade da sa grancicama i plasticnom zastitom za felne mozes da unakazis i oboris coveka,sto naravno nije istina. Sto je jos gore,ona zena se i ne brani jadna,samo lezi i vristi. :roll: I ono kad sa silkom dve devojcice osekose coveku glavu je glupo! Da je barem bilo sexa u filmu pa da budem blazi,ovako je totalni fejl! :thumbdown:

3/10 zbog iole dobre kamere i osrednjih glumaca.

Evil Dead je ok film,verujem da kad je izasao da je bio uz Exorcist najstrasniji film. Jedino sta mi se nije svidelo jesto sto drvo pokusava da siluje zenu na samom pocetku,to mi je bilo :lol:. Ima ok glumce,ima golotinje,ima brutalnosti,Ima dobre maske,ima "strasnih" scena. Zasluzuje 9/10! :)

Neko je stavio i Gravedancers. Ni to nije tako los film,meni je odgovarao. nije sada nesto posebno,ali je vredno gledanja po meni!

Poslednja izmena:
*Dragonfly* i da dodam odgovara prevod!!! :ok:

User Friendly,Meni se Plaque bas svideo,dok Exorcist nije....Gravedancers nisam gledala.Probaj onda sa Trianglom 2009.Verujem da ce ti se on svideti...

Evo jedan nov,odlican,dajem mu 10+/10!Moze i u Top 10! :ok:

iI JEDAN SAVET-NE GLEDAJTE NOV TRAILER ZA FILM.DA SAM GA NASLA JUCE,UPROPASTIO BI MI,SKROZ,OSECAJ!IMA DVA SPOILERA!!!!!!!!!!!!!

1307014427_11306818364874.jpeg

Poslednja izmena:
*Dragonfly* i da dodam odgovara prevod!!! :ok:

User Friendly,Meni se Plaque bas svideo,dok Exorcist nije....Gravedancers nisam gledala.Probaj onda sa Trianglom 2009.Verujem da ce ti se on svideti...

Evo jedan nov,odlican,dajem mu 10+/10!Moze i u Top 10! :ok:

iI JEDAN SAVET-NE GLEDAJTE NOV TRAILER ZA FILM.DA SAM GA NASLA JUCE,UPROPASTIO BI MI,SKROZ,OSECAJ!IMA DVA SPOILERA!!!!!!!!!!!!!

1307014427_11306818364874.jpeg

Baci linkove na pp, ziva bila. A Gravedancers nemoj ni da gledas, tesko .... bacices 2 sata zivota, jedan od najgorih filmova ikada.

Tony (2009)

tony-pos.jpg

Toni je film o serijskom ubici - asocijalnom, neadaptiranom sredovečnom muškarcu koji je svima suvišan, nepotreban, nezanimljiv. Sa njim ne razgovaraju čak ni slučajni prolaznici, a oni koji ga ipak primete budu - ubijeni. Tonijeva ubistva nisu središte filma - ona su samo sredstva da se dovrši Tonijev portret i nisu ništa više ili manje podvučena od npr. njegove opsesije video kasetama i akcionim filmovima.
Film je skoro dokumentaristički (sa malim budžetom) ispričana priča o jednom malom i nevažnom životu iza koga se krije monstruozna svest. Piter Ferdinando savršeno precizno, mudro i duboko nijansira Tonijev lik - govorom tela, sedenjem, kretanjem, mimikom...Ubistva su hladnokrvna i naturalistička, nema kulminacije, kao što film u celini nema ni raspleta ni katarze. Nakon gledanja filma ostaje osećanje neprijatne ravnodušnosti, ali i suptilno provučeno pitanje da li se neki monstrum krije među nama i da li je jednako upadljiv kao Toni, a egzistira godinama. I da li ga je usamljenost i neprilagođenost stvorila ubicom (e ovo me već brine :) )
Neke bi se paralele mogle povući sa kultnim American psycho i Man bites dog, mada je senzibilitet umnogome drugačiji jer, za razliku od hladnog i rezigniranog tona Tonija, u Man bites dog postoji neobična egzaltirana vedrina koja je možda i najviše doprinela specifičnosti filma. Recimo da mi je TOni, barem u ovom trenutku, mnogo više prijao i da uprkos tome što nije naročito primećen i priznat film, zaslužuje visoku
9/10

The-Priest-movie-poster.jpg

Veliki sam fan filmova o vampirima,ali ovo....Boze,spasi me....Ovo je tipican primer onoga : " ***** pricu,ajmo efektima( ala matrix ) da pridobijemo publiku "....Pozitivna stavka je sto su mozda solidno odradjeni vampiri ( ne oni koji su samo covek sa vampirskim zubima ) i sto mi je glavni glumac simpatican,ostalo blah...Veliko razocaranje s moje strane....
slaba 4/10

Pogledao ne cenzurisani Cannibal Holocaust 1980! Ono,film je takav da jednostavno na kraju nemas nikakav utisak kad ga pogledas. Ne znas ni da li ti je sranje,ni da li ti je smesan,ni odvratan,ni glup,ni genijalan jer je sve to bio u nekim trenucima i jednostavno ne mozes da izvedes nikakav utisak! Prica je u pocetku bila dobra i zanimljiva,e onda je polako krenuo kvalitet price da opada. Film je pun golotinje,ima par scena silovanja i pravih ubijanja vise zivotinja,par scena je delovalo realisticno (odsecanje penisa,devojka nabijena na kolac) dok se ostalo vidi da nije stvarno. Ima dosta krvi,ali nema puno ubijanja i mucenja ljudi,ali zato pravih ubijanja zivotinja ima koliko ti srce iste. Najbolji momenti su kada se desava neko nasilje i odsecanje glava,a ono u pozadini ide neka vesela muzika . :lol:
ova

Msm ima film vise poruka,ali je to nekako uklopljeno u film ono,ne znam ni sam kako da objasnim. Isto kao i sa Srpskim filmom. Ima poruku,ima sve,ali nemas jednostavno utisak.:eek:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back