xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledali... Obrazložili... Ocenili...![]()
![]()
Ja se izvinjavam,ali sam mislila da sam jedina koja nije gledala...Film o Albancu koju cuva zenu Srbina,njih dvoje se zaljubljuju,ali on je dao obecanje da nece da je dira...
Претпостављам да је албанац частан, поштен, храбар, чист а Србин прљав, насилан, неморалан, алкохоличар, убица... A, какав би Србин друго могао бити....
Ако грешим погледаћу...
Ubedljivo najstrasniji je Teksaski Masakr.Shining i Psiho mi se isto svidjaju,nisu nesto strasni ali su odlicni filmovi.
Pogesno,ovaj citat.Koliko vidim ovde nama nekih Crazy Horror Maniacs-a, nabrajate samo filmove koji su zgrnuli milione, znaci blockbustere, ali najstrasniji filmovi jesu oni koji se urade za male pare ali ih urade geniji, osim, kazem osim filma "Ring" - americka verzija, posto japanske verzije (ima tri dela filma krug na japanskom) nista ne valjaju, mnogo se kilavi i onda kada ocekujete nesto - pufff, nista smor! Domaci horror nad hororima je "Leptirica"
Pozdrav svim Horror Freakovima
Претпостављам да је албанац частан, поштен, храбар, чист а Србин прљав, насилан, неморалан, алкохоличар, убица... A, какав би Србин друго могао бити....
Ако грешим погледаћу...
Zapravo, Srbin je veoma obrazovani profesor i oficir, dok je Albanac prost i sedi na podu i tako to...
Nisam dogledao do kraja, ali ono što jesam video nije bilo toliko loše. E sad, ne mogu da tvrdim da je film dobar, ali kad ga odgledam bacam ocenu ovde.
Rio
http://www.imdb.com/title/tt1436562/
Šta reći? Odavno nisam odgledao crtać koji mi je bio zanimljiv od početka do samog kraja. Vredi da se pogleda.
Ocena: 8
А, онда може и б варијанта. Србин образован али сноб, насилан, недостојан официрског звања и не заслужује тако фину женицу а Албанац припрост, необразован али великог срца, частан, од речи...
Ајде погледај до краја па баци коментар.
Srbin se prakticno ni ne pojavljuje...Odlgedaj film...tema je sa jedne strane ljubavna,a sa jedne ta BESA tj obecanje da nece da je dira
Ja sam se jako iznenadila sa Svetim mestom.Ocekivala sam jako los film...Mogu misliti kako je izgledao u ono vreme tek.Mnogo mi se svidja atmosfera filma,kao i stajling Branke Pujic,pa ona kocija.Ljudi,kakva bre leptirica,ja ne razumem te ljude koji kazu da je prestrasna i stavljaju je u rang filmova kao sto su psiho, texaski masakr,petak 13.,vrisak itd...
Inace hajbolji srpski film je (bar po meni) ,,sveto mesto,, pocev od muzike pa na dalje obavezno pogledajte.Ima i ruska verzija ovog filma za koju mnogi kazu da je jos bolja.
Ja sam se jako iznenadila sa Svetim mestom.Ocekivala sam jako los film...Mogu misliti kako je izgledao u ono vreme tek.Mnogo mi se svidja atmosfera filma,kao i stajling Branke Pujic,pa ona kocija.
A zatu rusku verziju smo culi da izlazi i videli trailer,ali nigde filma.NIGDE!!!!
Ljudi,kakva bre leptirica,ja ne razumem te ljude koji kazu da je prestrasna i stavljaju je u rang filmova kao sto su psiho, texaski masakr,petak 13.,vrisak itd...
Inace hajbolji srpski film je (bar po meni) ,,sveto mesto,, pocev od muzike pa na dalje obavezno pogledajte.Ima i ruska verzija ovog filma za koju mnogi kazu da je jos bolja.