AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Film kao film,uradjen ok,ali i gluma i kamera,i rezija i da ne nabrajam dalje,sve je u drugom planu.Necete ni primetiti.Poruka koju film nosi,nije ni malo prijatna...Prvo,tema je dovoljno jeziva sama po sebi,horor-trgovina ljudskim organima!A,evo kako ide prica i o cemu se radi...mislim da ovo,ipak,nije samo film....
Devojcica dozivljava uzasnu traumu,slucajno,prilikom igre,gde gubi najbolju drugaricu...strah joj ostaje...20 godina kasnije ona je doktorka,sa svojim prijateljem,koji je francuz,kao i ona,zaposlena u bolnici...na Kosovu....sa njima je treci,koji se (slucajno) zove Samir!
Trazeci put nailaze na veliku "zutu kucu"...Prilikom jedne zaobilaznice,zaustavlja ih vozilo i kudnapuje ih.Uzasni,maskirani ljudi,izuzetno brutalni,otimaju ih,pri tom,koristeci kocijaske psovke-na SRPSKOM!
"Gorance","majskor Joca",doktor,lik koji ima tetovazu preko ledja,na kojoj pise "BOG (pa ne vidim od majice) SRBE"....
Umobolnici,silovatelji,poremeceni mozgovi....
Sta da kazem...zgrozena sam!I da,najvaznije,film je radjen po "istinitom dogadjaju"!!!Do k''''''''''''''' je istinit.....
... ono sto je meni jos zanlmljivije je da Charli salje nepunu dinu dana kasnije svoje blad trsti strorm trupere... i to ni manje ni vise nego po ijni majni mo principu... kaze idite koljite neke bogatune na Malholandu... & ovi bas kod Polanskijeve brajd u 7 mesecu trudnoce... friki staf...
nisam znao za ovo... friki indid.Ne,latisa,film obuhvata poslednju aferu o Kosovu.....I sve je to do sad prezvakano ko zna koliko puta u zadnjih 20 godina, a mozda i vise. U stvari, zadnjih 50 godina www.imdb.com/title/tt0052646/
nisam znao za ovo... friki indid.
Ne,latisa,film obuhvata poslednju aferu o Kosovu.....

Kazem tiNisam gledao, ne reče jesu Srbi tu opet LOŠI MOMCI ili ovaj put žrtve?!Nema prevoda a film se na francuskom zove Captifs.Inače vezano za ovu tematiku za sve ljude koji iole žele da vide i dožive užas u pravom svom smislu neka obavezno pogledaju pažljivo dokumentarac "LJUBI BRATA" -
Jes* da nema veze sa filmovima ali HORROR svakako jeste,ovo je jedno istinito svjedočanstvo koje svaki Srbin(i NESRBIN) treba da zna i da pogleda bez lažne patetike,bez nacionalizma,samo jedno surovo svjedočanstvo koje pokazuje šta je ljudski mozak u stanju da uradi i preživi.Pošto sam rodjeni bosanac srpske nacionalnosti(za koje cijeli svijet misli da smo najgori na svjet) ovaj me dokumentarac dugo držao u bunilu...![]()
Vidis iz posta kako smo predstavljeni....Da i zaboravila sam Maricu.Ona sprema hranu,drzi u kuhinji zaklanog vepra,kome pusta krv......Umobolnici,silovatelji,poremeceni mozgovi....
http://1.***************/-7z2Kj6dSYSo/TZwGbrpiDtI/AAAAAAAAAqU/IxwOTtEnPYE/s1600/the-sting-cover-3.jpg
Dugo mi je trebalo da se nateram da gledam ovaj film, a sada i ne žalim što nisam ranije
ubacio dvd i zavalio se u trosed i izgubio 2 sata...
Dobar film ništa više od toga, dva prevaranta izvode prevaru da bi osvetili smrt svog kolege
... Ma ne more više od 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1058017/
![]()
Dobar početak ali...
sprdanje sa dotičnom religijom i
amersko "otvaranje očiju"
mi nije baš prijalo.
Ako želiš da objasniš svoj stav, o tome, kroz film
( a sve u nastojanju da uzmeš keš
...uh baš sam pronicljiv, inteligentan i ljudi vernici su Hmmm.
.. gomila/rulja koja je lišena mašte!? )
postoji inteligentniji način, a o duhovitijem da ne pričam,
recimo.. http://www.imdb.com/title/tt0079470/
Na momente zabavan (na samom početku), nastavlja kao limunadica
ali ga prezireš na kraju...tačka
Površno i pretenciozno!
Rosemary's Baby (1968) - http://www.imdb.com/title/tt0063522/
http://4.***************/_U6VaMYE3fYM/TQOydA7ieKI/AAAAAAAAAZE/7XfcPaCucE4/s1600/rosemarys-baby.jpg
... odgledah i ja na kraju ovo chudo... Polanski je srtifajd 7th art manijak, covek jednostavno sabija kamerom kroz ceo film... ne da ti da dises, sa Miom si svo vreme u grchu, ferceras kao nuklearni reaktor u nekoj sfericastoj magli... desetka ko vrata naravno... & to od nekog ko nije ljubitelj zanra...
... ono sto je meni jos zanlmljivije je da Charli salje nepunu dinu dana kasnije svoje blad trsti strorm trupere... i to ni manje ni vise nego po ijni majni mo principu... kaze idite koljite neke bogatune na Malholandu... & ovi bas kod Polanskijeve brajd u 7 mesecu trudnoce... friki staf...
ja razumem svaku petu rec koju ti napises, da nisam kolko tolko upucen ne bih razumeo ni toliko
ne shvatam koji ti je djavo ,nisi pisao kao mentalno zaostao do skoro :S
nije menson random ubijao ljude prilikom helter skeltera
Ja ovaj film da gledam ne mogu,ili cu da poludim ili da me tera da mrzim.Ne zna se ko je gluplji Srbi koji su ubijali svoj narod(Bosance i Hrvate,nastali od nas Srba) ili Bosanci i Hrvati koji su promenili veru i ubijali svoj narod(Srbe)!Pomonju Alaha i muslimane,a nisu izasli iz Sarajeva,pricaju Srpski,a od Pradede sva imena mu srpska u familiji,eeee,zemljo!Narod je stoka!

...Uglavnom se slazem sa ovim postom.
Dobar koncept,interesantna ideja,koja nije finisirana i iznijansirana,vec film na polovini polako pocinje da prerasta u obicnu melodramaricnu limunadicu...
"Cemetery Junction" je za klasu bolji Dzarvisov film...
I da,gluma je prilicno slaba i jedino sto vredi,osim par dobrih Dzarvisovih forica,to je muzika u filmu...
Ocena: 6