Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Borgias
9/10
images

18981040.jpg

Miracle at St. Anna (2008)

Da nisam znao unapred, nikad ne bih rekao da se radi o Spajk Lijevom filmu. Jedino shto je prepoznatljivo je da su glavni likovi afromamerikanci i stoga me potpuno odushevio shto je osvezio svoj stajling, chova je pokazao da je genijalac :lol:
Film apsolutno ne zasluzuje onu mizernu ocenu na IMDB-u, skroz je gotivan, ideja fenomenomenalna i pricha prejaka, a sam kraj 'ebe keve. Chitao sam i par komentara na IMDB-u i ljudi ga dobrobito ispljuvashe, kao fol najgori film o WW II, ikada, mooooreee 'bem li vam mamu ogranichenu. Jedino shto bi mu se eventualno moglo zameriti je da poprilichno predugo traje. 2 sata i 40 min.. mnooogo je Spajk brate stvarno, ostalo perfektno. Preporuka 8+

Odgledao scream 4. Prica je ajd i nekako boze pomozi sve dok ubica ne ubije pandura nozem i to mu protera noz kroz sred cela. Ja gluplju stvar nisam video u zivotu. Kada ubija lik drzi noz ispruzen i onda natrcava na zrtve i to izgleda u par scena mega debilno. A kraj je tek glup. Ispade da su 15togodisnjaci jaci od svih i od pandura i od Sidni i svih zena i ljudi. Nigde veze sa vezom. Opet su tu onaj pandur Dafi koji izgleda jos vise retardirano i ponasa se tako nego sto je u Mrak filmu bio,a tu je i ona glupa novinarka.Jedino mi se u filmu svidjaju realne greske i logicno razmisljanje aktera. ne prave idiotske greske kao u drugim filmovima. Dao bi mu 4ku od 10.
Moram priznati da nisam poštovalac serijala Scream i da je samo prvi ostavio utisak,ostali nastavci su mi djelovali samo pokušaj brze zarade...

220px-Village_of_the_damned.jpg

Selo u nekoj vukojebini biva prekriveno crnim oblakom i sav naraštaj biva onesvešćen 6 časova...
Posle čudnog fenomena upetljava se FBI... Ubrzo zatim otkira se čudna stvar... Čitav ženski rod saznaje da
je oplodjen i povećavan fekunditet ima za posledicu super decu koja počinje da hara selom... Ima li ko da zaustavi
razmaženu gamad koja teroriše sve pred sobom...? Možda Supermen? :)
Sve u svemu izbegnite... 5/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back