Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naleteo na ovaj film:
http://www.imdb.com/title/tt0469318/
wiujhz.jpg

jel gledao neko??

Da priznam nisam ljubitelj horor filmova ali sam gledala nekoliko i svi su odlicni:
- Znam sta ste radili proslog leta
- Texaski masakr motornom testerom
Ovo nije bas horor ali: - Mrak film (svi delovi) i jos jedan ali ne znam kako se zove..
Radi se o tome da mladi par kupuje kucu u kojoj je izvrseno ubistvo cele porodice tacno u 03:15h... Mislim da se film zove " 29 days"... Valjda nisam sigurna..Nisam gledala do kraja jer je bio mnogo strasan, a pocim je strasan znaci da je dobar :)

p.s.
kad smo kod novih filmova...je l' gledao ko ovaj novi sa Sophie Monk gde igra neku lezbacu koja 'ebe kevu svima redom :D
Samo to kao zaplet mi obecava...lol

2150013.jpg

Trailer je sh...it, al' mozda i ovo skinem...hehehe

ja sam skino film sa slicnom radnjom samo sto je japanski,
glavna junakinja se sveti negativcima u samuraj stilu
thumb.jpg

http://uploadbox.com/files/09792d93dc

dollarqueen, ako planiras da odgledas film Dark Country javi nam utiske,
upravo ga skidam ali nece brzo...

Da priznam nisam ljubitelj horor filmova ali sam gledala nekoliko i svi su odlicni:
- Znam sta ste radili proslog leta
- Texaski masakr motornom testerom
Ovo nije bas horor ali: - Mrak film (svi delovi) i jos jedan ali ne znam kako se zove..
Radi se o tome da mladi par kupuje kucu u kojoj je izvrseno ubistvo cele porodice tacno u 03:15h... Mislim da se film zove " 29 days"... Valjda nisam sigurna..Nisam gledala do kraja jer je bio mnogo strasan, a pocim je strasan znaci da je dobar :)

Jesi gledala "Napad klonova"?

...odlican film... :neutral:

beautiful_mind.jpg

A Beautiful Mind - pametni ljudi imaju bogat unutrašnji svet, ali šta kada taj svet počne da plaši? Da li snagom uma može da se pobedi ono što je um stvorio. 8/10.

MunichPoster2.jpg

Munich - Tajna izraelska osveta za napad terorista na izraelske sportiste u Minhenu. Spielberg je uspeo da ne postavi sve crno-belo, zli teroristi, pravedna odmazda. 8+/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back