S4S4
Primećen član
- Poruka
- 731
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necromentia
![]()
deluje interesantno, sad uzeo da ga skidam..

naleteo na ovaj film:
Trailer je sh...it, al' mozda i ovo skinem...hehehe
ako ti se bas gleda, mozes sa autogk (http://www.autogk.me.uk/index.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1) da ga konvertujes (sto je oko 2h znojenja kompa i minimalni gubitak kvaliteta)- i onda ne bi trebalo da bude problema da se pusti.Ja sam odavno skinula Dark Country,ali nikako da pogledam.Moj dvd player iz nekog razloga nece da ga ocita,pa moram na kompu da gledam,a to mrzim....

Vidoviti medaako ti se bas gleda, mozes sa autogk (http://www.autogk.me.uk/index.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1) da ga konvertujes (sto je oko 2h znojenja kompa i minimalni gubitak kvaliteta)- i onda ne bi trebalo da bude problema da se pusti.![]()
Malo pre tvoje poruke skinula sam program za to pa, ja sam tolko vidovit da mi ni 3. oko ne treba!Vidoviti medaMalo pre tvoje poruke skinula sam program za to
![]()

p.s.
kad smo kod novih filmova...je l' gledao ko ovaj novi sa Sophie Monk gde igra neku lezbacu koja 'ebe kevu svima redom
Samo to kao zaplet mi obecava...lol
![]()
Trailer je sh...it, al' mozda i ovo skinem...hehehe
Da priznam nisam ljubitelj horor filmova ali sam gledala nekoliko i svi su odlicni:
- Znam sta ste radili proslog leta
- Texaski masakr motornom testerom
Ovo nije bas horor ali: - Mrak film (svi delovi) i jos jedan ali ne znam kako se zove..
Radi se o tome da mladi par kupuje kucu u kojoj je izvrseno ubistvo cele porodice tacno u 03:15h... Mislim da se film zove " 29 days"... Valjda nisam sigurna..Nisam gledala do kraja jer je bio mnogo strasan, a pocim je strasan znaci da je dobar![]()

9/10 Kakav preokret!Zaglavio je vlc,pokusala sam i sa nekim avi repair programima i nista.probaj da ga pustis u vlc player-u,ako nece onda je fake,obrisi ga