Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://1.***************/-e5Wn2O7tF1s/TWdQWbIq55I/AAAAAAAAAgs/EJkdfwzPUPQ/s1600/dawn-of-the-dead.jpg

Izmedju rupa u ispitnom roku nadjoh vremena za Romerovo remek delo... Ima li šta bolje od priče
gde grupa ljudi nadje štek u tržnom centru a hrpa hodajućih mrtvaca pokušava da ruča njeihovo belo meso???
Sjajno 9/10

ja gledala verziju iz 2004-te i stvarno je super film

chaos-theory-movie-poster.jpg

Ja zvanicno obozavam Ryan Reynoldsa i zbog njega sam ( mada mi je i prica delovala simpaticno ) resila da odgledam ovaj film...I ne mogu reci da sam se pokajala,ali nije ono sto sam ocekivala....Film mi je u nekim trenucima ( mada zaista retko kad ) monoton i imam jos neke sitne zamerke,ali mogu reci da je ok...Ryan-ova gluma vadi celu stvar,zaista mi je sjajan i gde god da sam ga gledala dopao mi se...
7/10

Unknown-movie-poster.jpg

Sto se ovog filma tice,dvoumila sam se da li da ga stavim na temu Preporuci film ili ovde....Prica o coveku koji dozivljava saobracajnu nesrecu,pada u komu iz koje se budi cetiri dana kasnije,nekih stvari se seca,nekih ne,odlazi da pronadje svoju zenu s kojom je na dan nesrece doputovao u Berlin....Pronalazi je i shvata da se ona njega ne seca,da zapravo ni ne postoji dokaz da je bas on njen muz,vec drugi muskarac pod istim imenom,istom prosloscu,samo potpuno druga osoba...I sada on pocinje tu celu istragu,kao i borbu za sopstveni zivot...Prica mi je do poslednjih pola sata bila sjajna,onda su kako vec to i vole da rade malo zakomplikovali,ne bi li prica delovala sto misterioznije i komplikovanije....Jedna stvar mi nije jasna,necu zbog onih koji nameravaju da gledaju film napomenuti koja,ali to me je i sprecilo da ovom filmu dam 10.Liam Neeson odlican,kao i Diane Kruger...Dakle zamerka mi je ta jedna nelogicnost,koja je poprilicno bitna za celu pricu i stoga
jaka 8/10

Unknown - 7.5/10. Spricer od Takena i Borna. Vise drama nego akcija, ali moze opusteno da se gleda. Liam standardan. January Jones - najgora glumica svih vremena koju sam gledao na filmu. Stvar vadi Diane Kruger - odlicna kao i uvek. :ok:

January Jones, ova zena je totalni moron, nemam blage veze ko je ,ali sam zapamtio da glumi kao robot
Krugerova je odlicna ,ali za malo da moze da prodje za bosanku
Ne znam samo kako nisi spomenuo Bruno Ganza koji je bez konkurencije bilo kakve vrste najbolji glumac u celom filmu
odlicano ostvarenje,ja mislim da sam ga vec pomenuo 9-10

5/10

January Jones, ova zena je totalni moron, nemam blage veze ko je ,ali sam zapamtio da glumi kao robot
Krugerova je odlicna ,ali za malo da moze da prodje za bosanku
Ne znam samo kako nisi spomenuo Bruno Ganza koji je bez konkurencije bilo kakve vrste najbolji glumac u celom filmu
odlicano ostvarenje,ja mislim da sam ga vec pomenuo 9-10

e da bruno je sjajan glumac...u downfall-u me je totalno odusevio

Water for elephants
5/10

Ocekivala sam vise. Film je ok, a inace pokusavam da shvatim zasto je ovaj Robert toliko hvaljen glumac, pa stoga odgledah 2 njegova filma zaredom. Meni njegova faca uopste ne ide ni sa jednom emocijom koju pokusava da odglumi. Pogotovu mi nije jasno zasto glumi te, ajde da kazem, napacene duse...kad on konstantno izgleda kao da mu se potkrada smijesak. I jos dosta takvih stvari. Mogao bi se vala i istusirati. :mrgreen: Nego ajde. Edvard, pa Edvard. Sad se vec od njega covjek ne moze spasiti :mrgreen:

Water for elephants
5/10

Ocekivala sam vise. Film je ok, a inace pokusavam da shvatim zasto je ovaj Robert toliko hvaljen glumac, pa stoga odgledah 2 njegova filma zaredom. Meni njegova faca uopste ne ide ni sa jednom emocijom koju pokusava da odglumi. Pogotovu mi nije jasno zasto glumi te, ajde da kazem, napacene duse...kad on konstantno izgleda kao da mu se potkrada smijesak. I jos dosta takvih stvari. Mogao bi se vala i istusirati. :mrgreen: Nego ajde. Edvard, pa Edvard. Sad se vec od njega covjek ne moze spasiti :mrgreen:

Iskreno meni je Robert Pattinson presladak i ne umem da objasnim zasto ga volim toliko,ali se slazem sa tobom...Em sto se Water for elephants tice ( vise sam ocekivala od toliko hvaljenog filma,koji je po meni ok,ali nista posebno,no dacu mu drugu sansu ),a i od njegove glume....Mnogo je drven,statican i skoro svaku emociju koju iznese deluje isto maltene....Jedini film gde je bio zaista drugaciji i gde je moram priznati dobro glumio po meni je Little Ashes.....Mislim da ima talenta,ali da mora jos dosta da radi da bi dosegao neki zaista vrhunski kvalitet...Simpatican mi on bio ili ne ( a jeste mi :) ) objektivno kazem...

Spor i razvucen bez potrebe ,ali savrseno izreziran originalan film sa fantasticnom glumackom postavom
PT Anderson je pored Tarantina i Can Wu Parka ubedljivo najbolji reziser aktivan u zadnjih 20 godina ,a ovo mu je debi...
krug radnje(zapleta) se kao i kod ostalih njegovih filmova lepo zatvara pred odjavnu spicu ,sto nije uobicajeno videte u danasnje vreme gde jadni i nesposobni reziseri i scenaristi krpe delove price retardiranim zakljucima ili ih jednostavno ostavljaju da vise u vazduhu(citaj Insepshn i ostale drugorazredne pizdarije)
9-10
ubedljivo najveci neprijatelj ovog filma je tempo ,sto ga ostavlja iza There will be blood i genijalne Magnolije ,ali ipak porediti odlican film sa samim vrhom sedme umetnosti je krajnje nefer
hard-eight-250x396.jpg

Poslednja izmena:
http://www.imdb.com/title/tt1152398/
Prilicno dobar film. Iako ne volim te "nestvarne" stvari, ovaj film me je prilicno odusevio... Sta reci, volim romantiku... ;)
Ocena: 10/10

3/10

Film je toliko nezanimljiv da sam ga bukvalno pogledao iz nekih 4-5 puta,i pored toga sto je "nestvarna" prica,jednostavno je ne svarljiva za vecinu starijih od 15 god,cak je gora i od Twilight sage,a kvalitet glume ide uporedo sa pricom,uglavnom moze se i zanimljivije protraciti tih sat i po u zivotu,npr koseci travu.

http://www.imdb.com/title/tt1013860/

Ako ovde ima još koji obožavalac Dilana, preklinjem ga da ne gleda ovo sranjje od filma ... Ja sam se debelo zajjebo, a učite iz tuđih grešaka ...

Meni je dovoljno da procitam 'plot', i da mi ne padne napamet da gledam. :mrgreen:

The adventures of supernatural private eye, Dylan Dog, who seeks out the monsters of the Louisiana bayou in his signature red shirt, black jacket, and blue jeans.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back