Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cvele2:
Ti si, pošteno, lud!!!!!
Pa šta ti je u tim filmovima horor? Da uhvate neke ljude i da ih muče do besvesti?
To su bolesni filmovi, ne horori!
Isto važi i za Kuća 1000 leševa i Teksaški masakr motornom testerom.

Naravno da vredi gledati iako nisi igrao igru...Ima uvod, sve...ma radnja extra.
A to za ove debilne horore sto jedan sece glavu dok mu drugi zdere dzigericu i sl...To si u pravu
Za mene PRAVI horor, iskonski, je onaj gde se dooobro najezis, a ne vidis kapi krvi u celom filmu...Verujte da ima takvih, cak i gde niko ne gine...

Teksashki masakr.. kako nekome moze da bude strashna scena gde tip juri nekoliko njih sa testerom..??
hide n seek je #1
duhovi u nama takodje
saw 1. deo dosta dobar... drugi onako... a uskoro tje i tretji.. verovatno sranje
ring 1. deo vredi pogledati
pre neko veche sam gledala the blair witch project i baaaash sam se iscimala...ili je to dokumentarac..shta vetj..

68Charger440:
Nije te uplasio Ring 1 vec te je uplasio I Know What You Did Last Summer?

I Know What You Did Last Summer me je jako uplasio kada sam ga gledao prvi put ' 98, kao 14-15 godisnjak, da li u bioskopu ne secam se , ali znam da sam se otkinuo. Sada sam ponovo odgledao sa sestrom od tetke koja se uplasila jako(ona sada ima godina koliko sam ja imao kad sam gledao prvi put 14-15) i mladji brat koji je se krio iza jastuka... Sta znam,pretpostavljam da su se brat i sestra uziveli u film ,jer su akteri u filmu takodje tinejdzeri istih ili pribliznih godina. Poenta koji mnogi ne znaju je u pojacanom zvuku(po mogucstvu 5.1-ako je dvd) Bio mi to dugo omiljen film... Ring i glupi drugi deo su mi bili smesni jer sam ih gledao pre godinu dana (da sam ih gledao 98 verovatno bi mi bili i oni jako jezivi). Od Ringa mi je jeziviji duhovi u nama jer je opet poenta u zvuku, samo pojacas malo i uzivas...
Ne treba raspravljati, stvar ukusa...

cvele2:
Pa to i ja zovem hororima! Ajde nađi mi neki takav film.
Rozmarinina beba, npr. Već sam je naveo, al evo opet ću.
Niko ne gine, nema krvi, al je zato film za jedan put i nikad više!
Pogledaj i videćeš o čemu ti pričam!

Pa recimo sta mi sada pada na pamet je FEAR OF THE DARK, 13 GHOSTS i THE OTHERS..A sto se tice filmova sa malo krvi ( ipak bez neke pristojne kolicine krvi i nasilja ne ide, ali ponavljam, PRISTOJNE ) apsolutni moj favorit je PHANTOMS i SHALLOW GROUND...naravno i SILENT HILL, u kom se krv samo na kraju filma vidi...
...oko 5 litara, sasvim pristojno :):):):)
poz

Ej a koliko je sigurno skidanje filmova sa tih P2P mreža? Ja skoro video film Poslednja Ekskurzija 3 i rešim da ga skinem. Uključim ga uveče, legnem da spavam i ujutru kad se probudih taman sve gotovo. I pustim ja tako film da vidim kakva je slika i sve drugo...kad ono u pitanju je DRUGI deo filma!!!!! Samo je ime fajla Final Destination 3! Hteo sam da poludim!

markoca:
Skini vlc tacnije Videolan player. Njime mozes da gledas nedovrsene fajlove. Npr skines 5-6 MB nekog filma i pogledas kakav je snimak i da li je uopste to taj film.

e tooo meni treba :wink: ... 'de s' bio ranije ...
a na kom sajtu trazite torente ??
ja skinula preksinoc rozmarinu bebu.. jel to film iz '68?? znachi... nikad se ovoliko nisam pokajala za neki film
dajte neki dooooobar naziv... na foru hide n seek-a.. the others..

vec sam spominjao ranije
godsend (isto glumi Robert deNiro)
Fantastican horor.
http://www.imdb.com/title/tt0335121/
Nemoj da te zbuni losija ocena. To glupi ameri ne umeju da procene.
Primera radi jos jedan dobar horor koji si spomenuo hide and seek ima svega 0.7 poena vise od godsend (a skala je do 10)
http://www.imdb.com/title/tt0382077/

E sad ima jos jedan film koji nije horor ali je dobar ima onako misterije u sebi i zanimljivu radnju. Zaborvio sam kako se zove ali se secam da u njemu glumi onaj Eston Kucher (ili kako li se vec zove) sto je glumio u Veselim 80-tim i posto je film noviji nece biti problem naci ga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back