Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas tesko koji horor moze da me strecne,ali pamtim neke filmove zbog kojih sam u detinjstvu imao traume.
Prvo iako nije horor film "Variola Vera",zatim "Magla" od Carpentera,"Cat people",filmovi sa demijanom(Omen bese?) i film zbog kojih sam imao najvise kosmara"Demoni"(koliko god mi danas izgleda smesan).Inace nisam se nesto plasio filmova sa vampirima i serijskim ubicama,ali zato vukodlaci,duhovi.... :oops:
Neko je spominjao film "Dog soldiers".Sam film dok sam ga gledao nije ostavio neki utisak mada su vukodlaci odlicno uradjeni,ali sam ga gledao dok sam bio u vojsci,i par dana kasnije sam davao strazu u sumovitom delu kasarne 8-) .Mozete misliti kakve su me misli spopale u nocnim smenama i kako sam reagovao na shumove :lol:

I jedan horor omnibus......tri razdvojene price.....nesto kao "Tales from the cript" samo strasnije......Ne secam se kako se zove.Na pocetku zena,pravi se da je normalna domacica a u stvari je vestica koja je strpala nekog klinca u kavez i sprema se da ga ispece u rerni da ga pojede. :lol: A ne izgeda strasno nego normalno.I daje mu njenu staru knjigu horor prica da klinac cita da joj brze prodje vreme i da je ne smara dok priprema sve za rucak,da ga ispece. :lol:
I decko cita tri price da je zagovara...odugovlaci(ko 1001 noc) i te 3 price u stvari cine film.Prva je o crnoj macki u nekoj kuci koja sve ubija i po koju dolazi placeni ubica da je sredi(platili mu ukucani)ali i njega macka ubija.Druga je o nekoj mumiji a treca je najstrasnija.......tip se vraca kuci s ortacima i napada ga demon ko Gargojla iskasapi mu drugare a taj tip jedini ziv pocne da preklinje da ga ne ubije......i cudoviste mu kaze nesto kao:"Moras da se zakunes da nikada nikmo neces reci da si me video dok si ziv!" i tip prestravljen pristane a cudoviste odleti i postedi ga.......on sav izbezumljen sakrije se u neki budzak i cuje korake...scepa osobu a to devojka sto tuda prolazila slucajno.....i vreme prolazi,on se smuva sa devojkom,zabavljaju se,ozeni je,dobiju decu ALI njega to vece kad su se upoznali i misli o tom cudovistu nikako da napuste......a zeni nikada nije rekao.I jednom mu pukne i kaze joj.A ona cuti i odgovori :PREKRSIO SI OBECANJE!!!!!!!!! :shock: I pocne da se pretvara u to cudovishte i raskomada ga a i deca mu se pretvore u mala cudovista i odlete s "mamom." :lol:
I kad klinac zavrsi ovu 3.pricu pocne da prica svoju kako ga je ta zena namamila obcavajuci mu kolace,i zarobila i hoce da ga ispece ALI on ima klikere i baci ih(a ona je spremala nesto ko siljke,valjda da ga nabode na njih ko raznjice :lol: ) i vestica klizne o klikere pade mrtva na siljke ispadne joj kljuc od kaveza,decko se oslobodi,uzme keks s police-THE END :lol:

I da zavrsim s Francuskim ludim tripom o 7 brace psihopata koji su valjda nastali kao tajni vladin experiment od celija nekog vanzemaljskog fetusa(izgleda ko zlocudna verzija bebe iz Odiseje 2001.).A taj fetus je nadjen kod nekog Africkog plemena 30-tih i oni su ga zvali nesto kao"Bog zla,ili djavo"I spram njih 7 Hanibal lektor je mala beba......a drze ih na nekom izlolovanom ostrvu Bogu iza nogu......ceo zatvor samo za njih sedmoricu da cuva....i oni naravno pobegnu ali tako da naprvave masakr u tom zatvoru......missim krvoprolice a kad pobegnu briju glavu na celavo i trljaju lice blatom da lice jedni na druge,a pobegli su jer traze "majku",tu sto ih je rodila da bi joj ubacili taj fetus(njihovog genckog oca) valjda da bi sazro i rodio se.Sta reci.......Francuzi. :lol:

frozen1982.:
I jedan horor omnibus......tri razdvojene price.....nesto kao "Tales from the cript" samo strasnije......Ne secam se kako se zove.Na pocetku zena,pravi se da je normalna domacica a u stvari je vestica koja je strpala nekog klinca u kavez i sprema se da ga ispece u rerni da ga pojede. :lol: A ne izgeda strasno nego normalno.I daje mu njenu staru knjigu horor prica da klinac cita da joj brze prodje vreme i da je ne smara dok priprema sve za rucak,da ga ispece. :lol:
I decko cita tri price da je zagovara...odugovlaci(ko 1001 noc) i te 3 price u stvari cine film.Prva je o crnoj macki u nekoj kuci koja sve ubija i po koju dolazi placeni ubica da je sredi(platili mu ukucani)ali i njega macka ubija.Druga je o nekoj mumiji a treca je najstrasnija.......tip se vraca kuci s ortacima i napada ga demon ko Gargojla iskasapi mu drugare a taj tip jedini ziv pocne da preklinje da ga ne ubije......i cudoviste mu kaze nesto kao:"Moras da se zakunes da nikada nikmo neces reci da si me video dok si ziv!" i tip prestravljen pristane a cudoviste odleti i postedi ga.......on sav izbezumljen sakrije se u neki budzak i cuje korake...scepa osobu a to devojka sto tuda prolazila slucajno.....i vreme prolazi,on se smuva sa devojkom,zabavljaju se,ozeni je,dobiju decu ALI njega to vece kad su se upoznali i misli o tom cudovistu nikako da napuste......a zeni nikada nije rekao.I jednom mu pukne i kaze joj.A ona cuti i odgovori :PREKRSIO SI OBECANJE!!!!!!!!! :shock: I pocne da se pretvara u to cudovishte i raskomada ga a i deca mu se pretvore u mala cudovista i odlete s "mamom." :lol:
I kad klinac zavrsi ovu 3.pricu pocne da prica svoju kako ga je ta zena namamila obcavajuci mu kolace,i zarobila i hoce da ga ispece ALI on ima klikere i baci ih(a ona je spremala nesto ko siljke,valjda da ga nabode na njih ko raznjice :lol: ) i vestica klizne o klikere pade mrtva na siljke ispadne joj kljuc od kaveza,decko se oslobodi,uzme keks s police-THE END :lol:
Smrznuti,taj ti se zove "Tales from the Darkside: The Movie (1990) "

hell9bq.jpg

Veceras sam gledao The Omen, novu verziju.

Sta reci o filmu ... Film kao film je prosek, gledao sam i gorih filmova, a i boljih. Film kao horor je dosta dobar. Ima nekoliko scena koje su bas strasne, ali obicno traju svega par sekundi i dosta je lako zakljuciti kad dolaze jer obicno pre toga bude neka tiha i mirna scena.I pored vec navedenih scena, takodje je bilo jos starsnih scena, ali nista posebno. Malo je falilo da nekoliko puta izadjem iz bioskopa zbog horor scena.

Kraj filma je veliko iznenadjenje, nije se desilo ono sto se ocekivalo (dobar momak ubije loseg i sretna zavrsnica).

Vredi ga pogledati. 7/10.

Shto se tice omena. Film je totalni rimejk. Znaci nishta novo. Bar da je zabo klinca na kraju, ovako ce morati da rade i ostale delove.

Takodje, ono shto je bilo strashno pre 30 godina - sad je smeshno.

Gledao sam film u bioskopu - to je bilo opshte smejanje i zayebavancija. Ispade da sam isao da gledam komediju.

Tzar:
Shto se tice omena. Film je totalni rimejk. Znaci nishta novo. Bar da je zabo klinca na kraju, ovako ce morati da rade i ostale delove.

Takodje, ono shto je bilo strashno pre 30 godina - sad je smeshno.

Gledao sam film u bioskopu - to je bilo opshte smejanje i zayebavancija. Ispade da sam isao da gledam komediju.

Da, rsmo, identican kao orignal. Najsmesnije scene -> kada se kar zakuca u ona vratanca, kada sutne dadilju i kada je lansira u nebese kolima... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back