cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
Pa to nisu horori. Filmovi su super, mnogo mi se svidjaju, ali ne treba ih svrstavati ovde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tacno. Horor kao zanr je specifican i ne moze usko da se gleda.68Charger440:Neki ljudi mesaju horror i science fiction.
Ajde, a u cemu je razlika?linabg:verovatno zato sto ih i jedni i drugi plase.. pa kao, sve je to isto.. ali nije.. ni slicno...
(izvor wikipedia)Some horror films owe a substantial amount to other genres, particularly science fiction, fantasy and the thriller. The lines between horror and these other categories are often a subject of debate among fans and critics.
tab503:Nije tacno. Horor kao zanr je specifican i ne moze usko da se gleda.
Sta je po tebi horor?
Drakula ili duh koji nekog proganja?
Mozda petak 13 jer onaj nikako da umre ali zato da moze da umre to ne bi buo horor nego napeti triler???
Ne lupaj molim te.
Horor moze biti i naucnofantasticni.
Recimo Stvor.
Po tvom misljenju to je horor ili SF film???
Alien 1 je i tekako horor film.
Cak i dvojka je izmedju napetog akcionog filma i horora.
Vrlo je tanka linija izmedju horor filma i recimo napetog trilera sa elementma horora (Godsend)
Ne mozes da kazes neko mesa horor i SF
Klasican SF je recimo Star Wars, Rat Svetova, Blejkova sedmorka itd...
Horor SF je ALien 1 , Stvor ,itd..
Cak se moze reci kao podzanr horora postoji
SF Horor ali ocigledno neki ljudi to ne kapiraju.
tab503:Ajde, a u cemu je razlika?
Procitaj ovo pre nego sto sledeci put krenes sa filozofiranjem
(izvor wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/Horror_movies
BTW koliko imas godina kad te film plasi???
Majstore mene horor ne plasi od desete godine ali mi je zanimljiv da ga gledam zbog obicno jako ne tipicnih i zanimljivih scenarija a i zbog neke napetosti ali da se plasim kao ti sto kazes nema sanse.
Baš lepo kada čovek naiđe na istomišljenike!linabg:... a i kao sto je cvele rekao sf NE MORA da bude horor da bi bio sf..
cvele2:A jel gledao neko film Rozmarinina beba? Gledao sam ga jednom i više nikad. Film nije nalik na Ring ili Grudge. U pitanju je psihološki horor, veoma težak za gledanje.
Sal:Novi film SILENT HILL, radjen po istoimenoj video igri, definitivno vredi pogledati...Relativno nov film, pa ko ne skida s neta, sacekace ga malo
Atmosfera i radnja do bola.Apolutna preporuka
Ma da, skinuoga s neta torentom, nisam mogao odoleti....Jeste bioskopnjak, vcd, i jos 1,2 GBlinabg:jao vec si gledao?? jedva cekam da ga pogledam.. nadam se da cemi se svideti, jer mi je igrica mnogo dobra..
cvele2:Još se nisam zakačio s tom igricom. Što se tiče takvog žanra igre, više volim Resident Evil. Film me malo razočarao. Jeste on dobar, ali za onog ko je igrao igru i koji je njen veliki fan, film je stvarno katastrofa. Trebali su da prate igru, mnogo bi bolje ispao film, čak bi bio i dobar horor.![]()
Sal:Novi film SILENT HILL, radjen po istoimenoj video igri, definitivno vredi pogledati...Relativno nov film, pa ko ne skida s neta, sacekace ga malo
Atmosfera i radnja do bola.Apolutna preporuka
Svaka cast,ja i dalje imam traume od Nikolica s` blajhanom bradom.cvele2:Što, šta fali filmu? Simpatična komedijica, ali nije o njima ovde reč.