Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generalno nisam ljubitelj ratnih filmova,ali ako je film stvarno dobar,žanr mi ne predstavlja prepreku da ga odgledam.Podstaknuta ovim silnim Oskarima koje je osvojio baš sam se naoštrila da uživam u jednom dobrom ostvarenju,i.....zaspala sam na pola filma!!!Toliko o tome,ne da je precenjen,nego nemam reči!

film je totalno precenjen,pravljen u svrhu americke propahande,dosadan,nelogican,lik koji deminira bombe ide u ciscenje terena,a specijalaca americkih nigde,novi rambo...
to moze samo na filmu :)

mozda zbog procitanih komentara prije gledanja:per:

Jok. :D
Nisam imala pojma o cemu se radi. Ja ni trejlere ne gledam.Sve sto sam znala o filmu je ko ga je rezirao, to je dovoljna preporuka da odem u bioskop.
Ma ja volim takve filmove, pa me vise nista ne iznenadjuje.

pa i ja manje vise,dosta mi je slican sa 23-dzim keri,fight club,blistavi um...

Pa to.
Blistavi um nisam gledala, nisam znala da je na tu foru.
Pogledacu.

Poslednja izmena:
After_Dark_The_Final_Poster.jpg

Kad sam ga pustila i videla srednju skolu i desavanja u njoj,doslo mi da ugasim.Jos jedan teen horrorcic.Ali,resila da pogledam,kad sam toliko cekala,bez zelje da kritikujem.I svideo mi se ;) Drzao mi je paznju.Da ne duzim i ne prepricavam sadrzaj skroz-grupa ucenika,sikanirana i maltretirana od strane "napucanih" "frajera" i "riba",uzima stvar u svoje ruke i pocinje bolesnu igru-dati svakome sta zasluzuje ;)

Izasao Romerov Survival of the Dead... :)

http://www.imdb.com/title/tt1134854/

Kad smo kod ovih filmova o zivim mrtvacima,pade mi na pamet najdosadniji zombi film koji sam ikada odgledao! Ne mogu tacno da se sjetim naziva,ali uglavnom,na pocetku nekoliko ljudi shvata da su oni jedini prezivjeli i da su oko njih sve zombiji. Nalaze se u nekom poslovnom centru ako se ne varam,i onda nekoliko njih odluci da izadje i da odu u potragu za ostalim ljudima koji jos nisu postali zombiji. Uglavnom film je toliko glup i dosadan,toliko neinteresantan i bez ikakve dinamike,da sam ga poslije bacenih 1h vremena ugasio. Sve sto se za to vrijeme desilo je da je ta grupica ljudi uspjela da sazna da zombiji postaju agresivni kada cuju glasnu muziku.
Sto je najgore,mjesec dana nakon toga,podjem u videoteku i neki lik sto radi mi kaze da ima odlican zombi film,i ja pogledam sliku,i reko daj da uzmem,ne izgleda lose. :) Dodjem doma,upalim,kad ono.....:dash:
I pored svega toga ponovo sam mu zaboravio ime,tako da bih bio zahvalan ako je neko slucajno gledao,da mi napise naziv.

Koji je to film "bolji" od Bele trake, kopkalo me je...

1260125493_1260019682_02128e61cfasecreto.jpg

Ovo je jedan vrlo lepo i pošteno odrađen film o godinama očaja i diktature u Argentini sa potkom ljubavne priče. U Argentinu da postavite kameru bilo gde, na ulici, taj film ne može
da ne izleda estetski ispeglano i lepo, i eksterijeri i enterijeri :) Okosnica priče je silovanje i ubistvo mlade žene i odmeravanje kazne, savest, zločinac, ljubav koja ne može da bude realizovana i stroga Peronova diktatura, koja, kao i sve diktature neguje kriminalce zarad svojih ciljeva.
Jasna struktura filma, postepeno se odmotava i nepretenciozno šalje poruku gledaocu.

Kad u konkurenciji imate jasno angažovan film, ali direktan ili kad imate lične drame, uvek nagrade dobijaju pojedinačne, lične, porodične drame sagledane kroz društveni kontekest ili bez toga. Jednostavan recept. Evo, primer, kada je Apokalipsa izvisila na račun Kramer protiv Kramera na dodeli Oskara..
:lol:

Argentinski film U njihovim očima je dobar film, dobra gluma - 8 / 10 s tim što nakon njegovog gledanja, od mene Bela traka dobija čistu 10.

Kad smo već kod Argentine i pominjanja Kopole

:D

tetro09-5-4.jpg

Tetro, KopolaSasvim atipičan Kopolin film snimljen kamerom Orsona Velsa. Crno-beli, tehnički savršen i rađen u Boki. Izbegavam da čitam kritike o tome šta je bila Kopolina inspiracija da snimi ovaj film. Nema u njemu ničeg posebno arteficijelnog, postoji Bolanjovska atmosfera, veliki majstor i mali film. Gluma u filmu dobra.
Ovaj film me nije naročito našao.
(Brandauer se ugojio kao prasence ) :lol:

tanko 7/10

Ja skinuh Tetro,ali sa sinhronizovanim i engleskim dijalozima ...spanski glas preko Vinsent Gala - pa ga obrisah ...

Nije nijedan od ovih...:)

Ja sam ih samo nabrojao ,nijedan nisam komentarisao ...

gde je deuce??
hocu da mu kazem da mi se svideo the descent...:D
mada nemogu isto da kazem i za kraj...sta bi onom matorom?

Ej-hej ...ako je ,i treba ,ovde sam na forumu pokupio jednu sjajnu izreku ,ne znam tacno od kog clana "Ukusi k'o kupusi" :super: !!!
E sad stavljam jedan spojler i otkrivam detalje filma ,da znate ,i da me ne kritikujete :
Tu su posebno zas*ali ,jer ako je ( kako sam ja skontao ) matori hranio ta cudovista ...zasto je na pocetku filma Saru odneo u bolnicu ,zasto i nju nije bacio nazad u rupu ...bzvz :dontunderstand: !
...stavio sam spojler ,molim lepo :hvala: !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back