azerbejdzan
Zainteresovan član
- Poruka
- 119
Horori DA,DA, DAAAA!!!! Horori sa temom o vukodlacima su mi na prvom mjestu, kao npr. Psi vojnici, Podzemni svijet 2, itd. !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zoranpetrovic84:Ja ne znam sto se toliko loze ljudi na Dog Soldiers? Sta je tamo za usrati se?![]()
Goldengaidin:Dog soldiers je komedija. Posebno scena kada superlepkom lepi creva pa sutradan ustane kao nov. Ideja nije losa ali realizacija je katastrofa
samo sto nema glavnog lika*Marina*:Ideja je dobro realizovana. Ipak mislim da taj film ne spada u horore niti on sam ima pretenzije da to bude. Sl. kao Blejd, Underworld i Vanhelsing...

*Marina*:Da neko zna za film Andjelovo srce ili tako nesto?
Radi se o djavolu koji unajmljuje privatnog detektiva da pronadje samog sebe, malo stariji film...

Drass:Jel gledao neko skoro Noc zivih mrtvaka? Gledao bih ga opet al star je pa ne znam da li bi mi sad bio mnogo glup
slazemo se za tt, saw i zombije*Marina*:TT sindrom je obicno sranje (bez radnje) sa hiljadu psovki i prljavstine kroz ceo film. Glupost nevidjena.
Saw je vrh vrha s obzirom na ponudu tog ranga, jedino su 2-i deo malo smorili. Identitet je tkdj ekstra, a i poslednja ekskurzija nije losa ideja al ne spada u horor vec tinejdz-hororcic.
Zombije mi ne dirajte, njih obozavam. Dajte mi imena filmova sa njima, ma koliko bili glupi (po vama). Ko mi da neki nov predlog bicu mu vecno zahvalna.(A da to nisu: Dead & breakfest, Dead men walking, Dead met, Down of the dead, Land of the dead, Evil dead, House of the dead, 28 Days Later, Night Of The Living Dead, Return Of The Living Dead, Day Of The Dead)
Ako nekog zanimaju specificne vrste horora nek se obrati...