Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Goldengaidin:
Dog soldiers je komedija. Posebno scena kada superlepkom lepi creva pa sutradan ustane kao nov. Ideja nije losa ali realizacija je katastrofa

Pre bih rekao parodija. Al taj film nije ni pravljen s namerom da uplasi. Scene kao ona kad lik poludi i pocne da gadja ovog tanjirima i sudovima i bije ga pesnicama, izbije mu zub i sl. ili isecak iz novina na kraju filma u odnosu na onaj vezan za utakmicu pokazuju kakav taj film zeli da ostavi utisak. I uspeo je.

jeste culi za: The reaping...
Negde sam video reklamu. Cini mi se da tek treba da izadje i da ce biti pun pogodak! Ima sve- neprirodne pojave i jezivu devojcicu.... Mali dijalog iz reklame....
Majka od devojcice (uplasena sva): Are you here to kill my girl?...
Glavna likusa... God, no.
Majka od devojcice: Why noooot (uplasena jos vise)? :)

Vec sam negde video slicnu foru, ali nema veze- bas je dobra :D
A da... Bilo je nesto slicno u ringu. Mrzi me sada da i to pisem, verovatno znate na sta mislim. :)

Najgluplji "horori" su mi:
- "Screm 1, 2,3"
- "I Know What You Did Last Summer 1, 2" ( 3. nisam još uvek odgledala)
- "Halloween 2, 3, 4, 5, 6, 7" (8. još uvek nisam odgledala)
- "Last Destination 1, 2, 3"
- "Saw 2" ( imam i ostala 2, ali nemam baš želju da ih pogledam. Počela sam da gledam 3. deo i smorila sam se k'o drvo)
- "The Ring 1" ( 2. nemam želju da odgledam jer mi je 1. baš žešće njesra)

Horore koje bih ja nekom preporučila su:
- "It"
- "TT Sindrom"
- "Identity"

Horori me uglavnom ne plaše, ali volim kad je dobar psy - horror - thriller jer su takvi horori najbolji :!:

Preporučujem svima da odgledaju sve filmove koji imaju veze s poštovanim Alfred Hitchkok (om) i John Carpenter (om). :wink:

TT sindrom je obicno sranje (bez radnje) sa hiljadu psovki i prljavstine kroz ceo film. Glupost nevidjena.
Saw je vrh vrha s obzirom na ponudu tog ranga, jedino su 2-i deo malo smorili. Identitet je tkdj ekstra, a i poslednja ekskurzija nije losa ideja al ne spada u horor vec tinejdz-hororcic.
Zombije mi ne dirajte, njih obozavam. Dajte mi imena filmova sa njima, ma koliko bili glupi (po vama). Ko mi da neki nov predlog bicu mu vecno zahvalna. ;) (A da to nisu: Dead & breakfest, Dead men walking, Dead met, Down of the dead, Land of the dead, Evil dead, House of the dead, 28 Days Later, Night Of The Living Dead, Return Of The Living Dead, Day Of The Dead)
Ako nekog zanimaju specificne vrste horora nek se obrati...

*Marina*:
TT sindrom je obicno sranje (bez radnje) sa hiljadu psovki i prljavstine kroz ceo film. Glupost nevidjena.
Saw je vrh vrha s obzirom na ponudu tog ranga, jedino su 2-i deo malo smorili. Identitet je tkdj ekstra, a i poslednja ekskurzija nije losa ideja al ne spada u horor vec tinejdz-hororcic.
Zombije mi ne dirajte, njih obozavam. Dajte mi imena filmova sa njima, ma koliko bili glupi (po vama). Ko mi da neki nov predlog bicu mu vecno zahvalna. ;) (A da to nisu: Dead & breakfest, Dead men walking, Dead met, Down of the dead, Land of the dead, Evil dead, House of the dead, 28 Days Later, Night Of The Living Dead, Return Of The Living Dead, Day Of The Dead)
Ako nekog zanimaju specificne vrste horora nek se obrati...
slazemo se za tt, saw i zombije ;) hvala za sve ove filmove... i ja zombije mogu da gledam i da su krs... zanimljivi su mi nekako..... mada opet, nekako mi deluje da mi najbolji horor sa zombijima ne bi bio jak kao odlican sa vampirima... a opet-opet, pre bih gledao krs zombije nego osrednje vampire... sve je to cudno! volim i mutante... i sva cudovista... mada, da se razumemo... obozavam ja i duhove.... jbt sve volim.
e da- mogu da dodam samo jos jedan zombi horor- resident evil (moguce je da postoji i 2. deo)! pogledaj ako nisi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back