Budi muško i poštuj ženske osobe, pogotovo žene na funkciji jer su jače.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не глумим ништа престаните са провокацијама сви комплет.sta glumis ti
ti si ogorcen, kevces na sve sto ces ostati sam,nismo ti mi za to krivi niti si zbog toga nesrecan,nego sto si nastao od mame i tate sto je jedino normalno i logicnoJa bih da se uvede postojanje trećeg roda samo da se ne smatram muškom osobom, smatram da su muškarci Božija greška, moje pravo na mišljenje, bar ne vređam za razliku od vas, jesu glupi i gej muškarci, ne mogu reći svi muškarci jer ja nisam ali većina kao da jeste, zato se ne smatram muškarcem na kraju krajeva.
Mislim da je moderator žensko, što se mene tiče žene treba da upravljaju i vladaju.
odgovaram ne vredjam i ne provociramне глумим ништа престаните са провокацијама сви комплет.
ti si ogorcen, kevces na sve sto ces ostati sam,nismo ti mi za to krivi niti si zbog toga nesrecan,nego sto si nastao od mame i tate sto je jedino normalno i logicno
Biće da je ustala na levu nogu, a takvu da je volim neću i ne mogu …odgovaram ne vredjam i ne provociram
@моћна длакава стрвина a šta je ovo, respekt?Inače ima li ovde LGBT osoba, nemam nameru da se bakćem sa strejterima.
ајде молим те немој ме спомињати кад не можеш да видиш шта сам обрисала.@моћна длакава стрвина a šta je ovo, respekt?
O tome ja svo vreme pričam, mi strejteri njih ne napadamo, čak štaviše pokušavamo da ih prihvatimo, konačno prihvatim nekoga, meni je zaista nebitno šta i koga ko e b e, i onda naletim na ovakav TON "Neću da se BAKĆEM SA STREJTERIMA"
E, pa brate- sestro, nećemo ni mi sa tobom.
Imaš druge forume pa odleti tamo.
Sad ću i ja da dobijem "zuti karton" od moderatora...
@georgejune pozz druže
Дубоко диши и бриши, све бриши, јер биће да те то узбуђује, нарочитоајде молим те немој ме спомињати кад не можеш да видиш шта сам обрисала.
то што је остало је ништа у односу на то какве сам постове брисала.
@моћна длакава стрвина a šta je ovo, respekt?
јесте, ложи ме да идем за тобом цео дан по форумуДубоко диши и бриши, све бриши, јер биће да те то узбуђује, нарочито![]()
![]()
штета што не могу да лајкујем 263 пута.Drugim rečima, smoren čovek totalno. Ne znam da li ikoga može da uvredi to što neko kaže drugima da su ''strejteri''.
Kao da nekome kažeš ''Hlebojedaču!'' ili ''Heljdin Sine!''- Kakav odgovor na ovo, ili kako da se to uzme kao uvreda? Ne znam, ali je komično.
Znao sam da si perverznaјесте, ложи ме да идем за тобом цео дан по форуму
мазохиста, гошо мој... : (Znao sam da si perverzna![]()
Bogami, kad juriš za nekim po forumu i kažnjavaš ga kad god ga stigneš, onda to nije mazohizam (osim u slučaju da juriš za Lordom Gledstonom)мазохиста, гошо мој... : (
Биће да сам ти постао опсесија, но нека - томе се смејем и то ми, наравски, телу благоугоди и души прија …јесте, ложи ме да идем за тобом цео дан по форуму
Debilane, nisu bitne, ali je itekako vazna, zivotna skola,E jesi pametan hahah, u koju si školu išao?
Ja nosim samo usko, samo tesno, da steže.