HOMOSEXUALCI,ZA ILI PROTIV

Ja bih da se uvede postojanje trećeg roda samo da se ne smatram muškom osobom, smatram da su muškarci Božija greška, moje pravo na mišljenje, bar ne vređam za razliku od vas, jesu glupi i gej muškarci, ne mogu reći svi muškarci jer ja nisam ali većina kao da jeste, zato se ne smatram muškarcem na kraju krajeva.

Mislim da je moderator žensko, što se mene tiče žene treba da upravljaju i vladaju.
ti si ogorcen, kevces na sve sto ces ostati sam,nismo ti mi za to krivi niti si zbog toga nesrecan,nego sto si nastao od mame i tate sto je jedino normalno i logicno

Inače ima li ovde LGBT osoba, nemam nameru da se bakćem sa strejterima.
@моћна длакава стрвина a šta je ovo, respekt?
O tome ja svo vreme pričam, mi strejteri njih ne napadamo, čak štaviše pokušavamo da ih prihvatimo, konačno prihvatim nekoga, meni je zaista nebitno šta i koga ko e b e, i onda naletim na ovakav TON "Neću da se BAKĆEM SA STREJTERIMA"

E, pa brate- sestro, nećemo ni mi sa tobom.
Imaš druge forume pa odleti tamo.
Sad ću i ja da dobijem "zuti karton" od moderatora...
@georgejune pozz druže

@моћна длакава стрвина a šta je ovo, respekt?
O tome ja svo vreme pričam, mi strejteri njih ne napadamo, čak štaviše pokušavamo da ih prihvatimo, konačno prihvatim nekoga, meni je zaista nebitno šta i koga ko e b e, i onda naletim na ovakav TON "Neću da se BAKĆEM SA STREJTERIMA"

E, pa brate- sestro, nećemo ni mi sa tobom.
Imaš druge forume pa odleti tamo.
Sad ću i ja da dobijem "zuti karton" od moderatora...
@georgejune pozz druže
ајде молим те немој ме спомињати кад не можеш да видиш шта сам обрисала.
то што је остало је ништа у односу на то какве сам постове брисала.

• Podržavam
Reactions: DUH
ајде молим те немој ме спомињати кад не можеш да видиш шта сам обрисала.
то што је остало је ништа у односу на то какве сам постове брисала.
Дубоко диши и бриши, све бриши, јер биће да те то узбуђује, нарочито :hahaha: :rotf::maramica:

Ne, to je neki muškarac koji troluje malo, očigledno rastrojen trenutnim dešavanjima prozapadne SJW ''kulture'' koja, zapravo, najviše štete čini ženama i čini to da feminizam izgleda kao notorna glupost.

A, s obzirom da je trenutni ''četvrti'' nalet feminizma, često oslovljen ''feminazi'' stigmom, usko povezan sa principima političke (ne)korektnosti u kojim ''tetice što farbaju kose u pink podržavaju islamiste koji guraju homoseksualce sa krova u smrt'', patologiju kombinacije depresije i blaže agonije možemo lako nanjušiti u okviru napisanih poruka.

Drugim rečima, smoren čovek totalno. Ne znam da li ikoga može da uvredi to što neko kaže drugima da su ''strejteri''.

Kao da nekome kažeš ''Hlebojedaču!'' ili ''Heljdin Sine!''- Kakav odgovor na ovo, ili kako da se to uzme kao uvreda? Ne znam, ali je komično.

Treba da zive, vole, budu bezbedni. Da usvajaju decu nisam poborbik, nek idu preko tamo je to legalno.
Isto tako moraju se drzati pod ko trolom bar dok je drustvo u ovom stadijumu, jer lako moze doci do fizickog obracuna ako pr gej oridje muskarcu i bude napadan.
Isto tako gej lobi ie modan u Srbiji mimo svega, i prikrivenih gejeva ima na veoma visokim pozocijama. Sto je opasno, jako opasno po naivne decake. Jer ice e i slicno nosu retka pojava na fakultetima i slicno

Back