ako pod pirodom podrazumevamo prirodne zakone i sustinu covekovu, a homoseksualizam smatramo za seksualnu orijentaciju nastalu na osnovu spoljasnjih uticaja koja je u suprotnosti sa prirodnim zkonima..onda da- jeste vestacki..
medjtuim ako za prirodu smatramo sve sto postoji, sve poznato i nepoznato onda zaista mozemo reci da je svaki poremecaj...prirodan.
Ima nekih ludaka malo pamenijih od tebe koji zaključke donose na osnovu istraživanja, pa su zaključili da se homoseksualac rađa. Ali ne. Ti teraš svoje. Nema niko pametniji od tebe. Kakva istraživanja...? To tebi nije potrebno.
Pa da imaš malo mozga, zaključila bi da u društvu koje ima negativan stav prema homoseksualizmu i vrši takav uticaj na podmladak, a ipak ima homoseksualaca, ne može biti društvo (spoljašnji faktor), uticaj na formiranje homoseksualnosti. Pa otkuda ta orjentacija?
Pogledaj ovde. Skoro sve muškarce je sramota da priznaju homoseksualni poriv, čak i ovde gde se ne zna identitet. A sramota ih je jer su tako formirani u ovome društvu. Pa kako to onda postanu homoseksualci. Kako meni sada da počne da se sviđa muškarac i da se zaljubim u njega kad mi se muške karakteristike ne sviđaju? Pa i kad sam bio mlađi nisu mi se sviđali. Pa čak i kad bi se naterao da budem sa nekim, ne bi mogao da mi se digne. Za to treba da imam predispoziciju. I sve da su homoseksualci i cenjeni kao da imaju božanski dar, a heteroseksualci potcenjeni, ja ne bih mogao da pobegnem od svoje prirode. Prema tome ne lupaj o spoljašnjem uticaju.
Ali da ne ostanem nedorečen. Spoljašnji uticaj ima odziv u jednom malom broju ljudi biseksualne prirode gde će blaži stav društva učiniti da lakše prihvate i podnesu svoj homoseksualni deo prirode. Ponekad sputavana homoseksualnost u kasnijem periodu ispliva pa supruga otkrije ljubavnu vezu svoga muža sa drugim muškarcem. Zamisli... SRAŠNO! STRAŠNO!

Jebg. Ne može se pobeći od sebe.
Ali šta je tvoja poenta? Šta ti u stvari hoćeš? Šta da postigneš ili dokažeš?
I na kraju kakve ima veze priča o životinjama, zoološkim vrtovima i pingvinima?
A stoji istina i nije nikome potrebna tvoja potvrda da homoseksualni pingvini imaju roditeljski nagon.
A stoji i to da homoseksualci imaju roditeljski nagon i to nema bitne veze sa homoseksualizmom.
A stoji i to da heteroseksualni roditelji ne mora da imaju roditeljski nagon i ako su postali roditelji.
Priroda je malo složenija nego što tvoj mozak može da shvati. Ovo mnogo lakše priznaju oni koji su duboko proučavali ljudsku prirodu.
Za neprikosnovene tumače prirode se javljaju oni koji je najmanje poznaju i koji o prirodi sude samo po sebi. A što je najlepše, ni sami sebe ne poznaju dovoljno.
A šta ti zapravo vredno možeš reći na ovoj temi sem da ponavljaš: "ja mislim da je to tako".
Pa svi koji ne znaju, misle da je to onako kako oni misle.
Jedino oni koji
nešto znaju ne pozivaju se na svoja ubeđenja koja su davno, posle više otkrića i iznenađenja, odbacili kao nemerodavno pod pritiskom činjenica. Da li im je to bilo razočaravajuće ili ne, nije ni bitno, ali svakako je bilo osvešćujuće i potvrda da istraživanja nisu bila uzaludna, da bi se samo potvrdilo ono što su svi i mislili - da je točak okrugao. Očigledno su došli do saznanja da je priroda daleko složenija nego što to na prvi pogled izgleda.
Ali je interesantno kako su pojedinci bez trunke dvoumljenja (i pameti) spremni da zaključuju, osuđuju i donose odluke o onome u šta se ič ne razumeju.
Bez izvinjenja, bez poštovanja, bez saosećanja, bez upitanosti... ...bez pameti.