Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.. ai kako možeš ovo da daješ kao primer ..?
.. zar uopšte ne čitaš postove ..?

.. ima jedan moj raniji u kome vrlojasno argumentujem zašto je ovaj primer idiotski ..
.. da probaš naći ili da kažem ..?

.. zoo vrt .. najpre .. nije slučaj iz prirode .. kad kažemo da u prirodi nema takvih slučajeva onda mislimo na prirodno okruženje ivotinje .. na njeno prirodno stanište ..
.. smatraš zoo vrtove prirodnim staništem životinja ..?

.. drugo .. ti pingvini nisu usvojili jaje .. nego su čike gejevi iz zo vrta oduzeli jaje hetero paru pingvina .. i dali ga gej pingvinima na "usvajanje" ..

.. i treće .. proguglaj malo šta je .. prison homosexuality ..

Nope. Protivnik sam zoo vrtova.
I znam sta je prison homosexuality i kako se zarobljenistvo manifestuje na psihu zivotinja, jer sam radila na mestu na kome sam to mogla da vidim.

Medjutim, homoseksualnost je, npr, relativno cesta pojava kod bonobo majmuna, ne u zatocenistvu, vec u njihovom prirodnom stanistu.

Ali navedeni primer o pingvinima otvara pitanje: ako je jaje dato gej pingvinima, a oni ga nisu odbacili ili ignorisali .... Zasto?

I znam sta je prison homosexuality i kako se zarobljenistvo manifestuje na psihu zivotinja, jer sam radila na mestu na kome sam to mogla da vidim.

Medjutim, homoseksualnost je, npr, relativno cesta pojava kod bonobo majmuna, ne u zatocenistvu, vec u njihovom prirodnom stanistu.

Ali navedeni primer o pingvinima otvara pitanje: ako je jaje dato gej pingvinima, a oni ga nisu odbacili ili ignorisali .... Zasto?

јел питаш јер незнаш ил изазиваш?

Jerbo je teško geju da se odrekne jaja :mrgreen:

Empatija je razvijena kod mnogih životinjskih vrsta. Pap forphe: život je stvoren. :lol:

.. zato što je u pitanju prison homosexuality ..
.. zato što se razna čda dešavaju u neprirodnim uslovima ..?

.. znaš da je biološka funkcija seksa razmnožavanje .. čak i kod bonobo majmuna ..?

сврха полног односа је спајање сперматозоида и јајне ћелије.
смисао полног односа је продужетак врсте.

Svrha seksa je zabava uz pomoć prijatnih osećaja sa frenuluma i klitorisa
načn kako ćeš to realizovati - tvoja svar

Tri vrste u prirodi uživaju u seksu bez potrebe za začećem - delfini, majmuni i ljudi

a zapitaj sebe zašto se preko 90% stanovništva izjašnjava kao SERIOZNI VERNIK
iako plane 100% Kurira sa antropologijom tudjeg tela dok Novog Zaveta ima još za kupiti?

Poslednja izmena:
jeb-o-jeza-u-ledja.jpg

Dobro pa nije zastranio...

.. ai kako možeš ovo da daješ kao primer ..?
.. zar uopšte ne čitaš postove ..?

.. ima jedan moj raniji u kome vrlojasno argumentujem zašto je ovaj primer idiotski ..
.. da probaš naći ili da kažem ..?

.. zoo vrt .. najpre .. nije slučaj iz prirode .. kad kažemo da u prirodi nema takvih slučajeva onda mislimo na prirodno okruženje ivotinje .. na njeno prirodno stanište ..
.. smatraš zoo vrtove prirodnim staništem životinja ..?

.. drugo .. ti pingvini nisu usvojili jaje .. nego su čike gejevi iz zo vrta oduzeli jaje hetero paru pingvina .. i dali ga gej pingvinima na "usvajanje" ..

.. i treće .. proguglaj malo šta je .. prison homosexuality ..

TRIK PITANJE:

Ako smo svi do sada čuli da su ljudi usled teškog šoka osedeli za jednu noć bez šanse da kosa ikada dobije pigment
postavio bih pitanje - da li je po vama moguće da zdrava osoba promeni polno interesovanje usled biološkog šoka?

Hvala na odgovoru

p.s. biće vam lakše za odgovoriti ako ne mešate nervni stres sa biološkim šokom

Poslednja izmena:
TRIK PITANJE:

Ako smo svi do sada čuli da su ljudi usled teškog šoka osedeli za jednu noć bez šanse da kosa ikada dobije pigment
postavio bih pitanje - da li je po vama moguće da zdrava osoba promeni polno interesovanje usled biološkog šoka?

Hvala na odgovoru

:roll: "Zdrava osoba"...

Svrha seksa je zabava uz pomoć prijatnih osećaja sa frenuluma i klitorisa
načn kako ćeš to realizovati - tvoja svar

Tri vrste u prirodi uživaju u seksu bez potrebe za začećem - delfini, majmuni i ljudi

a zapitaj sebe zašto se preko 90% stanovništva izjašnjava kao SERIOZNI VERNIK
iako plane 100% Kurira sa antropologijom tudjeg tela dok Novog Zaveta ima još za kupiti?

а јес ти пито тебе и истомислиоце што верујете у шарену лажу?

Evo upravo sada prebacite na Pink i videćete jedan primerak gej-a, još se ovaj dobro ponaša kakvih ima, kada ih pogledamo shvatimo da sa njima nešto nije u redu... Ljude sa kojima nešto nije u redu treba lečiti, zašto gejevi se ne leče? To je kao kad bi imali paradu ludaka, eto to je tačan naziv za gej paradu...

Evo upravo sada prebacite na Pink i videćete jedan primerak gej-a, još se ovaj dobro ponaša kakvih ima, kada ih pogledamo shvatimo da sa njima nešto nije u redu... Ljude sa kojima nešto nije u redu treba lečiti, zašto gejevi se ne leče? To je kao kad bi imali paradu ludaka, eto to je tačan naziv za gej paradu...

Sa ljudima koji diskriminišu i mrze druge ljude bazirano na njihovoj seksualnoj orijentaciji nešto nije uredu...

Sa ljudima koji diskriminišu i mrze druge ljude bazirano na njihovoj seksualnoj orijentaciji nešto nije uredu...
Не дискримише га, чак напротив.
Исто као кад се залаже за лечење нпр, педофила, шизофреничара, туберкулозних болесника.
Каним оцјенити да те неко љуто ујео за срце!
:think:

TRIK PITANJE:

Hvala na odgovoru

.. ne znam .. o slatka mala izvrnuta torto ..

Hoćeš da kažeš da recimo serijskim ubicama treba dozvoliti da šetaju gradom, ili pedofilima? To je duševni poremećaj koji se dobija po rođenju i svakom geju bih savetovao da ide na lečenje, ima dosta primeraka koji su se izlečili...

lečenje je ovog tipa:
:lol:
cleavage-heaven-boobs-1.jpg

Ako stvarno uporedjuješ gejeve sa serijskim ubicama i pedofilima, nemam živaca sa tobom da razgovaram.

Pa ne, hoću da kažem da je stanje u glavi sa psihološke strane jednako...
Ja sam za prava svih ljudi, ali sam protiv gej populacije jer mislim da su loš primer ostalima i bojim se da će takve gadosti postati IN. A polako postaju...

Pa je l moguće da ćemo nakon 2 godine od nastanka ove teme opet da pričamo o pedofilima?
Poruka za one koji bi da stave znak jednakosti: vratite se na prvu stranu, pa iščitajte temu od početka.

драга бзпж,
ево, прочитах уводни пост.
тиме што изједначаваш поређење и поистовећивање дискриминишеш.
с љубављу

Pa je l moguće da ćemo nakon 2 godine od nastanka ove teme opet da pričamo o pedofilima?
Poruka za one koji bi da stave znak jednakosti: vratite se na prvu stranu, pa iščitajte temu od početka.

Pa i pedofili tvrde da nisu krivi za svoj poremećaj ( kao što vjerovatno i nisu ) i da ne mogu da se kontrolišu. Ko može 100% garantovati da i ono sutra neće imati lobi koji će pedofiliju skinuti sa liste psihičkih poremećaja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back