Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
bravo. bravo. bravo... homoseksualnost je poremećaj ..
.. vrlo jaso zašto ..
.. žao mi je što će ovo ostati zatrpano u stotinama strana forumskih rasprava ..
.. jer je genijalno u svojoj jednostavnosti ..
.. homoseksualnost je poremećaj seksualnosti ..
.. poremećaj jedne biološke funkcije ..
.. biološka funkcija seksualnosti jeste razmnožavanje ..
.. baš kao što je .. biološka funkcija podrigivanja izbacivanje gasova ..
.. svaki argument .. koji bi se pozivao na .. nadograđene funkcije seksualnosti .. bio bi pogrešan ..
.. jer i podrigivanje ima društvenu funkciju .. recimo .. u arapskim zemljama .. gde je deo bontona .. način iskazivanja pohvale domaćinu ..
.. ali .. ako neko ne bi imao načina da izbacuje gasove .. na bilo koji način predviđen prirodom .. mi bismo svakako govorili o poremećaju biološke funkcije ..
.. dakle .. homoseksualnost je poremećaj biološke funkcije seksa .. koji se manifestuje kao seksualna privlačnost ka .. pogrešnom polu ..
.. e sad .. ako bismo .. lgbt aktivizam .. nazvali homoseksualizmom .. to jes .. ideologijom ..
.. onda bismo mogli izvesti sledeće karakteristike te .. ideologije ..
.. to je .. valjda .. prva ideologija u istoriji .. koja bi zakonski kažnjavala .. mišljenje ..
.. imamo nedavni primer s palmom ..
.. dobro .. palma je čoban u sakou .. ali .. suštinski .. ono što je izrekao je nešto što je svakom .. ma kako neobrazovan bio .. sasvim očito ..
.. kod homoseksualaca nešto nije u redu ..
.. neuk čove to ne ume da definiše .. ali mu je intuitivno jasno ..
.. indoktrinacija čuda čini .. politika pružila pipke u sve sfere društva ..
.. a jedna od glavnih kurvi .. ije usluge plaća .. nauka ..
.. prosttuisanja nauke sve češća .. "istraživanja" s unapred naručenim rezultatima .. i slične stvari ..
.. mašinerija indoktrinacije e .. fascinantna .. mislim .. to kako je organizovana i kako radi .. kao podmazana ..
..i sve je više poluretardiranih ili mozgoispranih .. koji bi vešali po trgovima svakoga ko bi rekao .. da je poremećaj poremećaj ..
..
.. znam jednu ženu preko fejsa .. psiholog je .. zapodenula se diskusija na ovu temu ..
.. i najpre nastupa iz pozicije .. političke korektnosti .. to jest ..obaveznog obrasca koji su je naučili da ponavlja ..
.. ali .. ja iznela argumente ..
.. detaljne .. biološke .. fiziološke .. neurološke činjenice koje potvrđuju da je homoseksualnost poremećaj biološke funkcije seksualnosti ..
.. i žena kaže .. ok .. ta .. pomeranja ..
.. meni odmah bude sumnjivo .. zbog čega ne sme da upotrebi reč .. poremećaj .. onda kad je argumentovano dokazano da se radi o poremećaju ..
.. i poslemi sine .. psiholog je ..
.. mogla bi ostati bez posla .. .. možda ..
..
.. dakle .. ne ulazim u priču .. koja bi se bavila tumačenjima ove pojave ..
.. ali onstatujem da pojava postoji . postoji grupa ljudi s očitim lako dokazivim poremećajem ..iza koje očito stoji komplikovana i čvrsta politička mašinerija ..
.. i čije se delovanje .. očito .. kreće ka najgoroj vrsti fašizma u ljudskoj istoriji ..
.. ranije su građeni logori .. u kojima su čoveku lomljeni telo .. i duh ..
.. ovi nastoje izgraditi logore .. brainwashingom .. isran mozak pojedinca postaje njegov logor .. u kome nema lomljenja duha .. jer je od svakog duha .. od svake slobodne misli .. temeljno očišćen ..
o boldovanom pisem vec na x strana
slazem se.