Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o stavu da homoseksualnim parovima ne treba dati pravo da odgajaju decu.
A zašto? Da nisu šugavi? Koliko ja znam, oni su pedantni.

Pa da li da ih pobijemo da im olakšamo život?
ne stavljaj mi reci u usta koje nisam izgovorila.
Ako nisi primetila, na kraju stoji upitnik. Dakle, ne stavljam ti reči u usta. Oćeš nešto drugo?
sa ovim se slazem.
Slažeš se sa pitanjem? :)

nije mi jasno zasto si toliko ostrascen u raspravi?
simpaticno...:aha:
I ne samo u raspravi. Možeš da proveriš ako ne veruješ. :)

p.s. sve ove "ozbiljne"institucije koliko vidim su americke, a amerika je primer zdrave sredine, zdrave porodice i zdrave dece.:roll:
Nauka ne pripada naciji. A sem toga, Amerikance čine razne nacije.

Nije mi jasno koji su ****** u okviru ove teme neki navalili na rađanje dece. Pa malo li je i ovako. Ni sa ovom ne znamo šta ćemo. Iškolujemo pa ono što vredi pošaljemo u inostranstvo. A ima i onih što naprave decu pa ostave društvu da se brine o njoj. Ili, naprave čopor dece, a nemaju ni gde čestito da žive. A pored ostalog, planeta nam i ovako postaje zagađena, samo nam treba još zagađivača.

Da, i ja se to pitam:roll: ... ehh... kao da je jedina svrha sklapanja braka samo zbog radjanja dece... svrha braka nije samo to a i nikada nije ni bila.

Danas kada se prica o homo-braku, prica se o oblikovanju jedne zajednice, takozvane "civilne bracne zajednice" = koja nije nista drugo nego, politicki formirana zajednica dve osobe koje dozivotno preuzimaju odgovornost jedno za drugo. Omogucava se, ne samo heteroseksualnim parovima nego i homoseksualnim(barem ovde gde ja zivim) na zivotni kvalitet sa istim pravima i obavezama a to su: da imaju prednost u socijalnim osiguranjima; da imaju poreznih prednosti; da imaju imovinska prava(np. imovinu koju skupa steknu); u slucaju raskida braka- podrska poput alimentacije; u slucaju smrti- penzija... i td. ... znaci- materialisticni motivi.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno koji su ****** u okviru ove teme neki navalili na rađanje dece. Pa malo li je i ovako. Ni sa ovom ne znamo šta ćemo. Iškolujemo pa ono što vredi pošaljemo u inostranstvo. A ima i onih što naprave decu pa ostave društvu da se brine o njoj. Ili, naprave čopor dece, a nemaju ni gde čestito da žive. A pored ostalog, planeta nam i ovako postaje zagađena, samo nam treba još zagađivača.

Nisu deca kriva! Mi matori smo zagadjivaci koji ucimo nasu decu kako se to radi!;)

... evo seruma protiv otrova :)

Фред Меркјури је крепао.
А успут је био обично туре буре ваља.
Независно што је Квин био подношљива група исти је прави путоказ за гејеве, особито његова појава у финалу, тако да не знам чему се радујеш.
:per:

... aha, uskocio si u lift u pravcu podzemlja ... eto, tako sam potvrdjujes: 2 + 2 = 5 :whistling:

... ali moram priznati, uspelo ti je da me zgrozis! Nije zbog poruke koju mi saljes ovim putem(mada bi te zbog toga trebalo klepnuti po usima:mrgreen:), nego zbog muzickog neukusa! Ako nesto mrzim, onda je to taj malovredni balkanski hard rock; skoro svi imaju to zajednicko: neoriginalnost teksta; losa muzika; losi glasovi- ne razumljiv cobanski dialekt ili sta je to?- srbski nije- ili :think:???
... nemoj vise tako, ovaj postupak spada pod delikt telesnog ugrozavanja- po sledecem primeru:

:mrgreen:

:rotf:
:bye:

Da, i ja se to pitam:roll: ... ehh... kao da je jedina svrha sklapanja braka samo zbog radjanja dece... svrha braka nije samo to a i nikada nije ni bila.
Naravno da nije. Interesantno je da je najveći napad nije na lezbejke već na homoseksualce. Pa su argumenti što iz toga ne proizilaze deca. :hahaha:
Pa ne mogu muškarci da rađaju decu. A kao ovi što su ostali ne mogu da podmire žene i naprave im decu. Lezbejstvo može da utiče na manje rađanje (kao treba nam još nezaposlenih). Ali nije ni to problem. Lezbejke mogu da rode i u svojoj lezbejskoj zajednici odgajaju svoje dete i ne treba im da usvajaju. I ko to da im zabrani? Ne vidim zašto muškarci ne bi mogli da odgajaju dete koje usvoje, a koje je pre toga bilo napušteno i van porodice. Bolje je ikakva porodica (gde nema nasilja) nego nikakva. I ako bi nečiji glas trebalo da se čuje, to je glas dece koja su odrastala u homoseksualnoj porodici. A ne da dušebrižnici pametuju i odgovaraju umesto njih, sprečavajući ih da budu srećniji, ako je to moguće.

Danas kada se prica o homo-braku, prica se o oblikovanju jedne zajednice, takozvane "civilne bracne zajednice" = koja nije nista drugo nego, politicki formirana zajednica dve osobe koje dozivotno preuzimaju odgovornost jedno za drugo. Omogucava se, ne samo heteroseksualnim parovima nego i homoseksualnim(barem ovde gde ja zivim) na zivotni kvalitet sa istim pravima i obavezama a to su: da imaju prednost u socijalnim osiguranjima; da imaju poreznih prednosti; da imaju imovinska prava(np. imovinu koju skupa steknu); u slucaju raskida braka- podrska poput alimentacije; u slucaju smrti- penzija... i td. ... znaci- materialisticni motivi.
Naravno da treba zajedenicu dvoje ili više ljudi ozvaničiti iz razloga materijalne sigurnosti i prava koja iz zajednice proizilaze. Pa tradiciji je to dvoje ljudi, li ne vidim razlog da se takva zajednica ne verifikuje za više od dvoje ljudi.
Nije to nama nepoznato kada se nekada na ovim prostorima živelo u zajednici od puno članova. Ali te zajednice su bile zasnovane na krvnom srodstvu. Zašto bi krvno srodstvo bilo to koje će da opreedeli zajednicu. Zašto ne neke druge osobine koje ljude spajaju i čine da ta zajednica funkcioniše. Jer, niko neće da ulaže u zajednicu u kojoj posle mora da dokazuje svoja imovinska prava.

Nisu deca kriva! Mi matori smo zagadjivaci koji ucimo nasu decu kako se to radi!;)
Nisam ni napisao da su deca kriva. Li s obzirom kakvi smo mi, jasno je da će ona postati zagađivači. A bude li zagađivača previše... :think:

Фред Меркјури је крепао.
А успут је био обично туре буре ваља.
Независно што је Квин био подношљива група исти је прави путоказ за гејеве, особито његова појава у финалу, тако да не знам чему се радујеш.
:per:
Queen sam otkrio kada sam bio u srednjoj školi i oduševio se. Veoma muzikalna grupa i žestoko dobra.
Kada sam prvi put saznao da je Fred gay, nisam odmah verovao. Postavlja se pitanje zašto nisam mogao da poverujem? Zato što sam u to vreme kada sam saznao još bio neko ko je imao predrasude prema homoseksualcima i podcenjivački stav. Nisam tada ni znao ljude koji su homoseksualni i činilo se kao da i ne postoje. Tek kasnije otkrivam u kolikoj meri oni postoje i da ima puno vrednih i poznatih ljudi među njima. Čitajući i informišući se počeo sam da menjam stav. Shvatio sam da njihova seksualna orjentacija nema nikakve veze sa ljudskim kvalitetima u bilo kojoj sferi.

Jasno mi je da podozrenje prema njima i dalje postoji. Takoreći strah ili gađenje. Strah od nepoznatog. Uvreženo mišljenje, podcenjivački stav i odbacivanje ljudskih kvaliteta na osnovu seksualne orjentacije (kao da je to najbitnija ljudska karakteristika), ogradili su se neprimetno u mnoge koji odrastaju u ovome društvu. Otuda i potreba da pokažu da oni postoje i da nisu čudovišta i promene shvatanja i osećanja ljudi prema njima. Ali ima buzdovana kojima je jedino bitan sopstveni rigidan stav, ne pokušavajući da pomisle da možda greše u nečemu.

Da,čoveka si nasekirao...postao je nervozan!
Неурозан је још од кад га је Ирис поставила где му је и место, зато се онако примитивно и набацивао, као није геј, прави је!:rotf:
А ово помињање фамилије је шлагворт, ко да је мени стало до његових халуцинација и геј маштања?
Као случајно се залаже за права хомоса??? Али онако баш острашћено!!!:hahaha:
Жао ми што се неће појавити 6. октобра међу својима на прајду, сутра дан би преплавио форум са кме, кме, кме, кме...:rotf:

Неурозан је још од кад га је Ирис поставила где му је и место, зато се онако примитивно и набацивао, као није геј, прави је!:rotf:
А ово помињање фамилије је шлагворт, ко да је мени стало до његових халуцинација и геј маштања?
Као случајно се залаже за права хомоса??? Али онако баш острашћено!!!:hahaha:
Жао ми што се неће појавити 6. октобра међу својима на прајду, сутра дан би преплавио форум са кме, кме, кме, кме...:rotf:

A pohznahvalac se ovde već raspitao kakve sve "lekove" i "serume" može da nabavi za sebe. :D
Haha kao slučajno tu halucinira gejeve oko sebe, uplašio se pa se sakriva iza maske nekog Wikipedia istraživača koji smišlja kako će da "izleči" homoseksualnost. :)

A pohznahvalac se ovde već raspitao kakve sve "lekove" i "serume" može da nabavi za sebe. :D
Haha kao slučajno tu halucinira gejeve oko sebe, uplašio se pa se sakriva iza maske nekog Wikipedia istraživača koji smišlja kako će da "izleči" homoseksualnost. :)

Tebe je moguće izlečiti!Samo treba da ti prevagne razmišljanje,o svemu tome!Kako si se ponašao u srednjoj školi,da te nisu razočarale žene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back