Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo samo napred na korak si do legalizovanja pedofilije.
pazi ovako. ono sto neko radi u svojoj spavacoj sobi ukoliko pri tome ne povredjuje drugu osoba (sem naravno ukoliko ta druga osoba to sama ne zeli :lol:) ne bio trebalo da bude niciji problem. problem je to iznositi za trpezarijsku sto u vreme porodicnog rucka.
\

Zar nije citat o homoseksualnosti? Nisam pisao o pedofiliji tu. U tekstu nije nijednom pomenuta pedofilija. Ja sam samo za nju rekao da je psihicki poremecaj kao i svaki drugi. Jedini koje ne podnosim su silovatelji dece (ne oni sto mastaju, dok je samo u glavama, bas me briga) i licno bi ih sve zatvorio na jedno ostrvo sa ostalim ubicama pa nek im je bog na pomoci. Zaista ne znam na sta ti aludiras. Drugo ja razumem sta ti pises, i napisao sam da bi mogla da se potrudis da pises veliko slovo, makar iza tacke jer je to gramaticki ispravno, o razumljivosti teksta nisam ni rec napisao.

Takodje, ako je neko gej ne znaci da je psihicki bolestan? Od cega pati, sizofrenije? Iako jeste to nije nestabilno ponasanje, jedina posledica je sex ili zaljubljenost u isti pol, sto znaci da ce i ako usvoji dete da ga ubije, siluje ili sta vec. Cak nece ni da mu prica kako je biti gej ok. Napadas muzjaka da ne ume da objasni. Zao mi je, ali ne umes ni ti. Drzis se slepo nekih standarda koje je nametnuo ko? Koliko vidim vecina drzavnika i politicara zeli da im omoguci prava, makar se i sami ne slagali s tim. Homoseksualnost postoji od nastanka coveka, nekada je to bilo i normalno. Dodje lik, neki visoki zvanicnik Rima i ode u javnu kucu i trazi muskarca. Dodje neki obican covek, isto uradi i nikome nista. Bilo ih je briga. Koliko god bilo nepravedno to vreme nisu se petljali u licne izbore te vrste.

• Podržavam
Reactions: !JO
Zar nije citat o homoseksualnosti? Nisam pisao o pedofiliji tu. U tekstu nije nijednom pomenuta pedofilija. Ja sam samo za nju rekao da je psihicki poremecaj kao i svaki drugi. Jedini koje ne podnosim su silovatelji dece (ne oni sto mastaju, dok je samo u glavama, bas me briga) i licno bi ih sve zatvorio na jedno ostrvo sa ostalim ubicama pa nek im je bog na pomoci. Zaista ne znam na sta ti aludiras. Drugo ja razumem sta ti pises, i napisao sam da bi mogla da se potrudis da pises veliko slovo, makar iza tacke jer je to gramaticki ispravno, o razumljivosti teksta nisam ni rec napisao.
ti sipomenuo pedofile prvi na ovoj temi sto implicira da si mozda sklon tome. (sudeci po tvom pisanijui o devojcicama od 13,14,15g) ne bih da te vredjam...pedofil je svaka osoba koja POMISLI na seks sa detetom. drago mi je sto razumes sta pisem, ali veliko slovo ne upotrebljavam. namerno i to ne znaci da nisam upoznata sa gramatikom srpskog jezika.

Takodje, ako je neko gej ne znaci da je psihicki bolestan? Od cega pati, sizofrenije?
ajde da ne kazemo bolest vec odstupanje od normalnih standarda. to sto muskarac ima psiholosku strukturu zene govori da je rec o poremecenom identitetu sto jeste psihicki problem.
Iako jeste to nije nestabilno ponasanje, jedina posledica je sex ili zaljubljenost u isti pol, sto znaci da ce i ako usvoji dete da ga ubije, siluje ili sta vec
.
odgajanje dece od strane osoba labilne psihe je visoko rizicno. tu ne mislim samo na gejeve vec uopste. a kako je tema homoseksualnost oni u primer gde je ta psiha iskrivljena.
Napadas muzjaka da ne ume da objasni. Zao mi je, ali ne umes ni ti. Drzis se slepo nekih standarda koje je nametnuo ko?
eeee to su ti standardi koji se silom pomeraju jer neko svoju izopacenost pravda sa nemerodavnoscu standarda. da se vratimo na pedofiliju. granica za seksualno opstenje nije jasno odredja sto se godina tice vec se razlikuje od drzave do drzave. npr ovde je granica 14g, na nekom drugom mestu bi se mozda seksa s 15-godisnjakom smatrao za pedofiliju ali ne i u srbiji. ta granica ako se ne varam se pomera i pravda se time da deca ranije seksualno sazrevaju. mene plasi spustanje te granice i ovako je preniska. takodje to ne znaci da majmun od 50g moze da opsti sa devojcicom od 14g samo zato sto zakon to dozvoljava. mislim da bi se i ta razlika u godinama trebala nekako utvrditi zakonom. medjutim zakon je sve labaviji sto mene iskreno plasi i to ne samo sto se prava homoseksualaca tice, govorim uopsteno.
Koliko vidim vecina drzavnika i politicara zeli da im omoguci prava, makar se i sami ne slagali s tim. Homoseksualnost postoji od nastanka coveka, nekada je to bilo i normalno. Dodje lik, neki visoki zvanicnik Rima i ode u javnu kucu i trazi muskarca. Dodje neki obi
cak i u starom rimu ili staroj grckoj nije bilo normalno da dva muskarca odgajaju dete.

@Iris

Ne, zapravo ti si prva pomenula pedofiliju, ja sam se samo nadovezao. Procitaj moj citat u prvom postu na ovoj temi. Drugo ja smem da gledam devojke od 15,16,17 jer i sam imam 17 godina i 11 meseci. Ako neko spomene pedofiliju i kaze da je to psihicki poremecaj ne znaci da je i taj sam pedofil. Samo sam zeleo da kazem da postoje oni koji mastaju, a opet nikad u zivotu ne naude detetu. I sta su ono? Klasicni pedofili koji zavrsavaju u zatvoru? Ne mozes osuditi osobu niti joj ista uciniti ako masta.

ajde da ne kazemo bolest vec odstupanje od normalnih standarda. to sto muskarac ima psiholosku strukturu zene govori da je rec o poremecenom identitetu sto jeste psihicki problem.

Neka je psihicki problem, ali taj problem nikada ne kulminira nasiljem, ubistvom ili slicnim stvarima. Tako da opasnost po dete (osim zajebavanje i uvreda od strane drustva) ne postoji.

eeee to su ti standardi koji se silom pomeraju jer neko svoju izopacenost pravda sa nemerodavnoscu standarda. da se vratimo na pedofiliju. granica za seksualno opstenje nije jasno odredja sto se godina tice vec se razlikuje od drzave do drzave. npr ovde je granica 14g, na nekom drugom mestu bi se mozda seksa s 15-godisnjakom smatrao za pedofiliju ali ne i u srbiji. ta granica ako se ne varam se pomera i pravda se time da deca ranije seksualno sazrevaju. mene plasi spustanje te granice i ovako je preniska. takodje to ne znaci da majmun od 50g moze da opsti sa devojcicom od 14g samo zato sto zakon to dozvoljava. mislim da bi se i ta razlika u godinama trebala nekako utvrditi zakonom. medjutim zakon je sve labaviji sto mene iskreno plasi i to ne samo sto se prava homoseksualaca tice, govorim uopsteno.

Ovde se slazem, u potpunosti je debilno da lik od 50, ma od 20 cak bude sa klinkom od 14, ali sad, moj otac je stariji od moje majke 5 godina. Vec 20 godina su u braki, majka je imala 16 on 21 kada su se upoznali. Nista mi ne fali, nista im ne fali.

cak i u starom rimu ili staroj grckoj nije bilo normalno da dva muskarca odgajaju dete.

Zapravo ni to nije toliko tacno. Kroz istoriju se pominju usvajana deca raznih licnosti, koji su i bili gejevi.

@Iris

Ne, zapravo ti si prva pomenula pedofiliju, ja sam se samo nadovezao. Procitaj moj citat u prvom postu na ovoj temi. Drugo ja smem da gledam devojke od 15,16,17 jer i sam imam 17 godina i 11 meseci. Ako neko spomene pedofiliju i kaze da je to psihicki poremecaj ne znaci da je i taj sam pedofil. Samo sam zeleo da kazem da postoje oni koji mastaju, a opet nikad u zivotu ne naude detetu. I sta su ono? Klasicni pedofili koji zavrsavaju u zatvoru? Ne mozes osuditi osobu niti joj ista uciniti ako masta.
ne mozes ali ta osoba im psihickih problema i potencijalna je opasnost za okolinu. to ne znaci da ce tu svoju izopacenost projektovati u stvarnost ali rizik postoji. i termin pedofil se upotrebljav za sve osobe koje POMISLE na seks sa detetom. i ajde molim te da ne spamujemo tmu tim osetljiva sa, jako po tom pitanju.

Neka je psihicki problem, ali taj problem nikada ne kulminira nasiljem, ubistvom ili slicnim stvarima. Tako da opasnost po dete (osim zajebavanje i uvreda od strane drustva) ne postoji.
ali rizik postoji.

Ovde se slazem, u potpunosti je debilno da lik od 50, ma od 20 cak bude sa klinkom od 14, ali sad, moj otac je stariji od moje majke 5 godina. Vec 20 godina su u braki, majka je imala 16 on 21 kada su se upoznali. Nista mi ne fali, nista im ne fali.
okej i ja sam imala sa 16 decka od 20. medjutim sada gledam brata koji ima 9g mladju devojku i to mi nije normalno, jer je ona bukvalno dete. mozda su i mene tako videli....

Zapravo ni to nije toliko tacno. Kroz istoriju se pominju usvajana deca raznih licnosti, koji su i bili gejevi.
link.

^^ Link bih ti dao, samo da se setim ko bese u pitanju. Pricao nam je nastavnik istorije davne 2010 :D Dok se ja setim imena... Ne iskljucujem mogucnost da sam pomesao, ali potrudicu se.

P.S.

Nasao sam ovo, usvojio je dete, a bio je gej...

http://sh.wikipedia.org/wiki/Hadrijan

Takodje jedan citat sa vikipedije.

Najstrariji izvor koji svedoči o gej paru jeste grobnica Khnumhotepa i Niankhkhnuma, koja je sagrađena u periodu Pete dinastije (2498-2345. pre nove ere) Starog Kraljevstva u nekropolisu u Sahari.

Pederastijsko udvaranje, detalj s atičke vaze 530-520. pne.
U antičkoj Grčkoj gej odnosi predstavljaju osnovu grčke paideje. Poznat pod imenom pederastija (παιδεραστία), ovaj oblik združivanja zrelog muškarca i adolescenta (paidos) smatran je uzvišenim i, u mnogim grčkim polisima, neizostavnim delom života slobodnih građana. U Atini je postojao žrtvenik posvećen bogu Anterosu, zaštitniku homoseksualne ljubavi. U istoriji su poznati mnogi gej parovi, kao što su Solon i Pizistrat, Parmenid i Zenon, Sokrat i Alkibijad, Aleksandar Veliki i Hefestion, Aleksandar Veliki i Bogoas.
Sve do uvođenja hrišćanstva, Antički Rim ima, takođe, pozitivan odnos prema gejevima. Mnogi imperatori su imali ljubavne odnose sa drugim muškarcima, od kojih je najpoznatija ljubav između cara Hadrijana i Antinoja, mladog Grka, po čijoj je nesrećnoj smrti car Hadrijan imenova gradove po njemu, osnovao gradove u njegovu slavu, podizao njegove statue po celomcarstvu i, kao vrhunac, proglasio ga bogom, podizao mu hramove i organizovao proslave.

nego sta je?
ne mogu da raasprqavljam sa tobom jer ti teras svoju pricu a na pitanja mi ne odgovaras. ako jedan muskarac ima psiholosku strukturu karakteristicnu za zene i na osnovu toga vrsi odabir partnera u cemu je stvar?
sada ces ti reci - ko odredjuje standarde, ko kaze sta bi trebalo a sta ne , bla, bla....i to ti je jedini argument jer ne znas da objasnis.
Pa da si malo pametnija otišla bi na neki medicinski sajt pa pogledala šta je homoseksualnost i da li je bolest. A nije.
Gde li ti živiš? Odakle tebi informacija da je homoseksualnost bolest? Tako ti procenjuješ, pa je to tako. :roll:
Da li ti shvataš da se ljudi rađaju sa različitim karakteristikama svih organa pa i nervnog sistema u šta spada i mozak. Različiti delovi mozga obavljaju i različite funkcije. Ne postoje dva čoveka kod koga mozak na isti način obavlja funkcije. Koji delovi mozga obavljaju koje funkcije neću ja da ti pišem već nađi izvor pa čitaj. U odabiru partnera učestvuju skoro sve regije mozga uključujući i hormonalne.

Pošto hoćeš odgovore a sama si lenja da pogledaš evo sam ti ovo iskopirao:
Do kraja četrdesetih godina 20. veka, homoseksualnost se smatrala vidom psihopatskih, paranoičnih i šizoidnih poremećaja ličnosti. Pošto su definisali homoseksualnost kao patologiju (bolest), psihijatri i ostali lekari su se postarali i o njenom „lečenju“. Prema Džejmsu Harisonu (1992) medicinske struka je posmatrala homoseksualnost sa takvim gađenjem pa je u praksi primenjivala lečenje zasnovano na zabranama i surovim medicinskim „tretmanima“ koji nisu imali nikakvog efekta — lezbijke su bile primoravane da se podvrgnu histerektomiji i terapiji injekcija estrogena, iako je praksa pokazala da nijedna od ovih metoda nije imala uticaja na seksualnu orijentaciju tih osoba, dok su gej muškarci takođe bili izlagani sličnim besmislenim tretmanima koji nisu davali nikakve rezultate. Harison je u svom dokumentarnom filmu prikazao snimke iz 1950. preuzete iz obrazovnog filma u produkciji američke mornarice u kome gej muškarac leži u bolničkom krevetu, a lekari mu stavljaju elektrode na glavu i „leče ga“ elektroškovima. Pored kastracije, takođe su bile primenjivane i razne vrste averzivnih terapija. Međutim, i pored svih nastojanja medicine toga vremena, nijedna od ovih metoda nije uspela da promeni seksualnu orijentaciju ljudi koji su im bili podvrgnuti.

Kinsi i njegovi saradnici godinama su pokušavali da pronađu pacijente koji su prešli iz homoseksualnosti u heteroseksualnost nakon „terapije“, i bili su iznenađeni kada nisu mogli da među lečenim homoseksualcima pronađu nijedno lice koje je promenilo svoju seksualnu orijentaciju. Kada su podrobno intervjuisane osobe koje su tvrdile da su bili homoseksualci, a da sada funkcionišu kao heterosekualci, otkriveno je da su svi ovi ljudi jednostavno potiskivali svoje homoseksualno ponašanje...„i da su koristili homoseksualne fantazije kako bi kompenzovali seksualni odnos“.

Naučna zajednica danas više ne smatra homoseksualnost mentalnim poremećajem. Ali ta oblast nije dovoljno istražena jer je homoseksualnost kompleksna mentalna struktura.
I namerno ne želim da iznosim neke tvrdnje u koje sadašnji naučnici veruju. Na ktaju, nije ni bitno kako i koji procesi u kom delu čovekove strukture dovode do homoseksualnosti. Kao što tebi nije bitno zašto razno cveće ima drugačiju boju i miris. Jednostavno je tako. I ona cvećka koja ima izmenjenu boju cveta ne znači da je bolesna, već spada u varijacije.

Kakvo ti još objašnjenje hoćeš? Da ti objasnim ono što nauka još nije otkrila? A čak i da jeste, ti bi kao razumela detaljno objašnjenje miliona funkcija koje su vezane za tu vrstu funkcionisanja.

Menjaj sebe a ne druge.

Homosexsualnost ne zadovoljava uslove za egzistenciju,čoveka,jednog naroda!Da je u pitanju globalizacija takve'orjentacije',stvet bi išao i do tačke istrebljenja,da ne budem grub,nebi dolazilo i do ovih razgovora,pa zbog toga,da nebi došlo do toga,primenjuju se razna izlečenja takvih osoba i ukidanja pojedinih širenja takve orjentacije!Moj drug koji živi i radi,oženjen i ima decu,navodi da mu je sama njegova borba i podrška od najbližih pomogla da se odvoji od homosexsualnosti!Smatra da je bio bolestan,psihički,kako on kaže!

Homosexsualnost ne zadovoljava uslove za egzistenciju,čoveka,jednog naroda!Da je u pitanju globalizacija takve'orjentacije',stvet bi išao i do tačke istrebljenja,da ne budem grub,nebi dolazilo i do ovih razgovora,pa zbog toga,da nebi došlo do toga,primenjuju se razna izlečenja takvih osoba i ukidanja pojedinih širenja takve orjentacije!Moj drug koji živi i radi,oženjen i ima decu,navodi da mu je sama njegova borba i podrška od najbližih pomogla da se odvoji od homosexsualnosti!Smatra da je bio bolestan,psihički,kako on kaže!

Sumnjam da ce ikada dostici "globalne" razmere. Jednostavno nagon za razlicitim polom je prirodan i uvek ce ga biti u vecini slucajeva. Tako da to mene ne brine. Pre me brine da ce kloniranje ili nekakvo vestacko stvaranje ljudi dovesto do izumiranja normalnih odnosta.

Sumnjam da ce ikada dostici "globalne" razmere. Jednostavno nagon za razlicitim polom je prirodan i uvek ce ga biti u vecini slucajeva. Tako da to mene ne brine. Pre me brine da ce kloniranje ili nekakvo vestacko stvaranje ljudi dovesto do izumiranja normalnih odnosta.

pomenuo si prirodan,znači da smatraš homosex.neprirodno,pomenuo si,normalnih odnosa,znači da homosex,smatraš nenormalnim odnosom!Tako treba razmišljati!

ha, ha ... ko ovo poveruje taj je blagoslovan; ja nisam ...:mrgreen:

... mislim, tacno je da ima homoseksualaca(muskih i zenskih)koji imaju decu i vode "normalne" brakove ali, to je iluzija ako neko veruje da je nagon prema istim polom nestao, pa ma koliko to neko i tvrdio. Mnogi se odlucuju pod pritiskom svoje okoline za taj korak ... zrtvuju se iz ljubavi prema svojim blizima(jer obratno je za taj postovani klan nezamislivo:(). Homoseksualni ljudi su ispregnuto socijalni; porodica, familija, prijatelji i dobri odnosi sa kolegama su im jako vazni.

Ja imam dva dobra druga- homoseksualca- i znam o cemu pricam!

meni je ovo dovoljno da se drzim svog stava i dalje.
A o kom svom stavu govoriš?

Itakla si: "Ali ta oblast nije dovoljno istražena"
A šta je uopšte dovoljno istraženo? Ali je dovoljno istraženo da se ne svrstava u bolesti. Zar je bitno tačno razumevanje mehanizma i koji tačno delovi (regije) mozga i koje i kakve njegove funkcije utiču na homoseksualnost. Slika sveta i doživljaj u mozgu ne zavisi od fizičkog izgleda i pola osobe.
Saznanja o funkcionisanju mozga, iako je prilično istražen, još uvek ne pružaju jasnu sliku funkcionisanja.
A izvukla si rečenicu koja tebi odgovara i odmah donela zaključak kako se o tome "ništa" ne zna. A to "ništa" je toliko, da bi mogla ceo život da posvetiš čitajući dostupne naučne činjenice o tome i da umreš u neznanju.

Ali se dovoljno zna da bi:
Američko udruženje psihijatara je 1973. uklonilo homoseksualnost kao poremećaj iz odeljka „Seksualne devijacije“ „Dijagnostičko i statističko uputstvo o mentalnim poremećajima“ (engl. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, DSM-II). Dana 17. maja 1990, Generalna skupština Svetske zdravstvene organizacije (SZO) odobrila je 10. Reviziju Međunarodne klasifikacije bolesti i srodnih zdravstvenih problema (MKB-10). U ovoj reviziji stoji da seksualno opredeljenje (heteroseksualno, homoseksualno ili biseksualno), samo po sebi nije zdravstveni poremećaj. U ranijoj verziji (MKB-9 Svetske zdravstvene organizacije iz 1977) homoseksualnost je prikazivana kao mentalno oboljenje i klasifikovana kao „seksualni poremećaj“. Zato je 1993.SZO u MKB-10 dodala ego-distoničnu seksualnu orijentaciju, koja se odnosi na osobe koje žele da promene svoj polni identitet ili seksualnu orijentaciju zbog psihološkog poremećaja ili poremećaja u ponašanju.

U čast proglašenja 10. revizije MKB SZO, civilne organizacije su 17. maj proglasile za Svetski dan borbe protiv homofobije

I još:
Mladi gejevi i lezbejke nose veliki rizik od samoubistva, upotrebe alkohola i narkotika, slabog uspeha u školi i izolacije zbog "neprijateljske i osuđujuće okoline, verbalnih i fizičkih napada, odbacivanja i izolacije od strane porodice i vršnjaka".
Pa da li da ih pobijemo da im olakšamo život?

Kinseyeva istraživanja dolaze do rezultata da je većina ljudi imala homoseksualno iskustvo ili osećaje, te da je većina biseksualna.

Ovo nije ništa novo i tu leži zec. Zato tolika agresija od strane muškog sveta. Jer mnogi osećaju (a ne priznaju ni sebi) da u njima čuči seme homoseksualnosti i misle da će tom borbom da zatru to seme u sebi.
Možda je najbolje zatreti svet, pa da krene sve ispočetka. Jer ljudima se ne sviđa kako ovaj svet funkcioniše. Pitam se da li je ovaj svet deformisan ili ljudski um?

Mnogi gejevi i lezbejke imaju decu bilo putem usvajanja, veštačkog oplođenja i donacije sperme, surogat-majke, hraniteljstva ili iz ranijih heteroseksualnih veza ili brakova. Prema podacima sa popisa stanovništa u SAD iz 2000. godine 33% lezbejskih domaćinstava i 22% gej domaćinstava imaju bar jedno dete mlađe od 18 godina koje živi sa njima.
Gej i lezbejski roditelji u SAD imaju podršku velikog broja profesionalnih i strukovnih organizacija kao što su Američka psihološka asocijacija, Američka liga za dobrobit dece, Američka psihijatrijska asocijacija, Nacionalna asocijacija socijalnih radnika, Američka akademija pedijatara, Američka asocijacija psihoanalitičara i Američka akademija porodičnih lekara
To su valjda po tebi neozbiljne institucije. Šteta što tebe nisu pitali.

A evo ti još neke razlike koje su uočene god homeseksualnih osoba u odnosu na hetero. Ovo ti pokazuje koliko duboko je homoseksualnost ukorenjena u osobi, tako da ako bi da je menjaš, bolje je ubiti pa praviti drugu.
Fiziološke razlike između homoseksualnih i heteroseksualnih osoba

Skorašnje studije upućuju na postojanje značajnih fizioloških razlika između gej/lezbejskih osoba i straight osoba. Među njima su:

• Prosečna veličina dela INAH-3 hipotalamusa kod gejeva je znatno manji i ćelije su znatno gušće raspoređene nego kod heteroseksualnih muškaraca.
  • Commissura anterior (deo koji povezuje dve cerebralne hemisfere) je generalno veća kod žena nego kod muškaraca i veća je kod gej muškaraca nego kod heteroseksualih.
  • Funkcionisanje unutrašnjeg uha i centralnog auditivnog sistema kod lezbejki i biseksualnih žena je sličnije načinu funkcionisanja kod heteroseksualnih muškaraca (naučnici tvrde da ovo potvrđuje prenatalnu hormonalnu teoriju).
  • Mozak gejeva reaguje drugačije na fluoksetin, SSRI
  • Reakcija koja prati nagli oštar zvuk je slična kod lezbejki i kod heteroseksualnih muškaraca
  • Tri moždana regiona (desna amigdala (corpus amygdaloideum), levi hipokampus i srednji prefrontalni korteks) su aktivniji kod gejeva nego kod heteroseksualnih muškaraca kada je osoba izložena seksualnim nadražajima.
  • Gej i straight muškarci emituju drugačije pazušne mirise
  • Gej/lezbejske i heteroseksualne osobe reaguju drugačije na dva ljudska feromona (androstadienon, koji senalazi u muškom znoju i estratetraenol, koji se nalazi u ženskom mokraći) drugačije
  • Gejevi imaju nešto duži i deblji penis od heteroseksualnih muškaraca
  • Odnos dužine drugog i četvrtog prsta na ruci je različit kod lezbejki i heteroseksualnih žena.
Kognitivne razlike između homoseksualnih i heteroseksualnih osoba

• Gejevi i lezbejke češće koriste levu ruku ili obe ruke nego heteroseksualni muškarci i žene. Simon LeVay tvrdi da, pošto je moguće primetiti koju će ruku dete koristiti još u prenatalnom periodu i da to ide u prilog tezama dada se seksualna orijentacija određuje upravo u prenatalnom periodu.
  • Gejevi i lezbejke tečnije govore nego njihovi heteroseksualni parnjaci (Druga istraživanja nisu došla do istih rezultata
  • Gejevi imaju bolju memoriju o položaju objekata nego heteroseksualni muškarci (nisu pronađene razlike između lezbejki i heteroseksualnih žena

[/B]

... mislim, tacno je da ima homoseksualaca(muskih i zenskih)koji imaju decu i vode "normalne" brakove ali, to je iluzija ako neko veruje da je nagon prema istim polom nestao, pa ma koliko to neko i tvrdio. Mnogi se odlucuju pod pritiskom svoje okoline za taj korak ... zrtvuju se iz ljubavi prema svojim blizima(jer obratno je za taj postovani klan nezamislivo:(). Homoseksualni ljudi su ispregnuto socijalni; porodica, familija, prijatelji i dobri odnosi sa kolegama su im jako vazni.

Pazi koja umobolna propaganda :mrgreen: Kao njemu se poverio bivši derpe :hahaha:
Eto i meni je jedan bivši "porodični" čovek rekao da mu se kad je postao ***** razdanilo , tek tad je počeo da živi . Uostalom poznat je slučaj Slobodana Miloševića :

Poslednja izmena:
Homosexsualnost ne zadovoljava uslove za egzistenciju, čoveka, jednog naroda! Da je u pitanju globalizacija takve 'orjentacije', stvet bi išao i do tačke istrebljenja, da ne budem grub, ne bi dolazilo i do ovih razgovora, pa zbog toga, da ne bi došlo do toga, primenjuju se razna izlečenja takvih osoba i ukidanja pojedinih širenja takve orjentacije! Moj drug koji živi i radi, oženjen i ima decu, navodi da mu je sama njegova borba i podrška od najbližih pomogla da se odvoji od homosexsualnosti! Smatra da je bio bolestan, psihički, kako on kaže!
Oće đoku da dođe do istrebljenja. Pa nisu svi homoseksualci. Baš je dirljiva tvoja briga za ljudsku populaciju.
I ****** moj se primenju razna izlečenja. Da si imalo informisan znao bi da ne postoji metoda za izlečenje homoseksualizma.
Samo tako dođe poneko i sere o onome o čemu nema pojma.
I pozdravi tog tvog druga. Da je on homoseksualac ****** bi se odvojio od homoseksualnosti. On je biseksualac i može da prevagne na jednu ili drugu stranu. Ali taj homoseksualni nagon i dalje egzistira u njemu priznavao on to ili ne. Da li je to bolest, nije on merodavan da priča o tome. Nije isključeno da će ponovo ući u homoseksualne vode, pošto je to kod biseksualaca promenljivo. A verovatno je da će to kriti, ako bude ostvario homoseksualnu vezu. Ovo slobodno možeš da mu kažeš. A baš bi me zanimao njegov odgovor na ovo. Na kraju to je - što je. Od sebe ne može pobeći (sem da se ubije).

[/B]

Vrati se na sirius,ovo je zemlja! Povedi i ta dva druga,možda uspjeh postignete,egzistirate,ali na siriusu!

Oće đoku da dođe do istrebljenja. Pa nisu svi homoseksualci. Baš je dirljiva tvoja briga za ljudsku populaciju.
I ****** moj se primenju razna izlečenja. Da si imalo informisan znao bi da ne postoji metoda za izlečenje homoseksualizma.
Samo tako dođe poneko i sere o onome o čemu nema pojma.
I pozdravi tog tvog druga. Da je on homoseksualac ****** bi se odvojio od homoseksualnosti. On je biseksualac i može da prevagne na jednu ili drugu stranu. Ali taj homoseksualni nagon i dalje egzistira u njemu priznavao on to ili ne. Da li je to bolest, nije on merodavan da priča o tome. Nije isključeno da će ponovo ući u homoseksualne vode, pošto je to kod biseksualaca promenljivo. A verovatno je da će to kriti, ako bude ostvario homoseksualnu vezu. Ovo slobodno možeš da mu kažeš. A baš bi me zanimao njegov odgovor na ovo. Na kraju to je - što je. Od sebe ne može pobeći (sem da se ubije).

Šta si se pomamio,on nemože pobeći od sebe,ali od toga MOŽE!

Pazi koja umobolna propaganda :mrgreen: Kao njemu se poverio bivši derpe :hahaha:
Eto i meni je jedan bivši "porodični" čovek rekao da mu se kad je postao ***** razdanilo , tek tad je počeo da živi . Uostalom poznat je slučaj Slobodana Miloševića :

Gde si krinka ljudska komocijo,nema te sa svojim hexs izjavama!Proganjaju te duhovi ili si došao sa terapije?hahaha

:D

296757_361770547235223_626821086_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back