Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf:
A pa Gliku nema milion derpera u Srbiji.
Možda da se svi registrujete na Krstaricu, klonirate desetak puta, pa se reputirate međusobno!!!
:cepanje:
E sprao si sebi obraz. Sad si dokazao da nisi homoseksualac. Ti si čovek Srbin i patriota.
Sunjiv si ti meni kad ovoliko želiš da negiraš homoseksualce. Ovo prelazi granicu mirnog iznošenja svoga mišljenja. Nešto te kopka? :per:

E sprao si sebi obraz. Sad si dokazao da nisi homoseksualac. Ti si čovek Srbin i patriota.
Sunjiv si ti meni kad ovoliko želiš da negiraš homoseksualce. Ovo prelazi granicu mirnog iznošenja svoga mišljenja. Nešto te kopka? :per:
Да, бре!
Чудо што се један хетеро стручњак као ти толико острашћено бацио у заступање ствари сиротих и од васцелог народа угрожене хомосексуалне популације.
Ниси геј, ама баш!

Na onome ko to tvrdi da nešto jeste, je da argumentuje.
Ako ćemo o bludu i nemoralu, šta onda reći za srpsku politiku, koja deklarativno nije za blud i nemoral, a bogami i kriminal?
О политици на политици.
А што се тиче блуда, неморала и разврата то је не само моја оцена него и већине народа који је свој протест исказао и породичном шетњом и онемогућавањем уличног дерперисања.
Ако ти имаш другачије импресије као очито забринута мањина било би лепо да је изнесеш.

О политици на политици.
А што се тиче блуда, неморала и разврата то је не само моја оцена него и већине народа који је свој протест исказао и породичном шетњом и онемогућавањем уличног дерперисања.
Ако ти имаш другачије импресије као очито забринута мањина било би лепо да је изнесеш.
Valjda impresije imaju opravdanje u nekom racionalnom objašnjenju, a ne samo u tome što su impresije.
Može i milion ljudi da veruje u glupost pa je to i dalje glupost.

Valjda impresije imaju opravdanje u nekom racionalnom objašnjenju, a ne samo u tome što su impresije.
Može i milion ljudi da veruje u glupost pa je to i dalje glupost.
Па да.
Тако данас чујем да ће туберкулозни болесници организовати параду како би скренули пажњу да су угрожени&изопштени јер им се не дозвољава рад у обдаништима.
Претпосатављам да ће се наћи довољан број подржавалаца овог става!

Па да.
Тако данас чујем да ће туберкулозни болесници организовати параду како би скренули пажњу да су угрожени&изопштени јер им се не дозвољава рад у обдаништима.
Претпосатављам да ће се наћи довољан број подржавалаца овог става!
Nešto nisam čuo za tu paradu. Ti verovatno znaš nešto i što niko drugi ne zna.
Ja sam za zaštitu i toleranciju prema svima koji su na neki način ugroženi i koji traže da se prema njima odnosi kao prema ravnopravnim članovima društva, ukoliko to nije nešto što ugrožava druge. A strah i subjektivni osećaj drugih o ugroženosti ne znači da su zaista ugroženi. Takođe sam i protiv rasne, polne, verske, nacionalne itd diskriminacije.

Nešto nisam čuo za tu paradu. Ti verovatno znaš nešto i što niko drugi ne zna.
Ja sam za zaštitu i toleranciju prema svima koji su na neki način ugroženi i koji traže da se prema njima odnosi kao prema ravnopravnim članovima društva, ukoliko to nije nešto što ugrožava druge. A strah i subjektivni osećaj drugih o ugroženosti ne znači da su zaista ugroženi. Takođe sam i protiv rasne, polne, verske, nacionalne itd diskriminacije.

ne mogu da budu ravnopravni clanovi drustva ako uzmemo u obzir odgajanje dece. a tim se ne slazem. ssve ostalo je ok pa cak i sklapanje braka bih mogla nekako da podrzim.

Nešto nisam čuo za tu paradu.
Pa pazi ne mogu ja sad da ti otvaram oči.
Dolaziš nepripremljen za diskusije!
Ti verovatno znaš nešto i što niko drugi ne zna.
Ja sam za zaštitu i toleranciju prema svima koji su na neki način ugroženi i koji traže da se prema njima odnosi kao prema ravnopravnim članovima društva, ukoliko to nije nešto što ugrožava druge. A strah i subjektivni osećaj drugih o ugroženosti ne znači da su zaista ugroženi.
Eto vidiš.
Ni sami derperi 2010. nisu mogli da navedu primere stvarne diskriminacije!
Takođe sam i protiv rasne, polne, verske, nacionalne itd diskriminacije.
Pokazalo se da crnci umaju oko 19 poena manje na katelovoj skali inteligencije.
Onako u proseku.
Nameravam i temu da otvorim o tome!

Pa pazi ne mogu ja sad da ti otvaram oči.
Dolaziš nepripremljen za diskusije!Eto vidiš.
Ni sami derperi 2010. nisu mogli da navedu primere stvarne diskriminacije!
Ne ulazim u to da li mogu da navedu primer diskriminacije.
Jel tebi sve jedno da li si homo ili hetero u smislu drštvenih odnosa? Verujem da nije. Zašto ti ne bi bilo sve jedno ako se odnos okoline prema tebi ne bi promenio?

Pokazalo se da crnci umaju oko 19 poena manje na katelovoj skali inteligencije.
Onako u proseku.
Jel? Uzmimo da je to tačno. I šta bi ti uradio? Koja bi im prava ukinuo? Prosek je statistička kategorija i mogu sa sigurnošću da tvrdim da ima crnaca koji imaju viši IQ od tebe.
Pored IQ postoji i EQ (emocionalna inteligencija). Ispostavilo se da IQ nije merilo za uspešnost u životu i društvenu adaptaciju. Za uspešnost je važnija EQ.

Ne ulazim u to da li mogu da navedu primer diskriminacije.
Jel tebi sve jedno da li si homo ili hetero u smislu drštvenih odnosa? Verujem da nije. Zašto ti ne bi bilo sve jedno ako se odnos okoline prema tebi ne bi promenio?
Битно је да они нису могли да наведу примере дискриминације, самим тим отпада икаква основа за протест.
Уствари у овој пропалој држави они су заштићени више од ромова.
Jel? Uzmimo da je to tačno. I šta bi ti uradio? Koja bi im prava ukinuo? Prosek je statistička kategorija i mogu sa sigurnošću da tvrdim da ima crnaca koji imaju viši IQ od tebe.
Pored IQ postoji i EQ (emocionalna inteligencija). Ispostavilo se da IQ nije merilo za uspešnost u životu i društvenu adaptaciju. Za uspešnost je važnija EQ.
Могла би се наћи и шимпанза интелигентнија од неког човека па то не значи да су шимпанзе интелигентније од људи.
А емоционална и остале интелигенције...то је утешна награда.
Узгред да није IQ била битна код Њутна и Галилеја, преко Мендељејева и Ајнштајна до Алана Тјуринга ми не би комуницирали.
Барем не компјутерима, а вероватно ни на други начин, сем можда писмима.

Битно је да они нису могли да наведу примере дискриминације, самим тим отпада икаква основа за протест.
Уствари у овој пропалој држави они су заштићени више од ромова.Могла би се наћи и шимпанза интелигентнија од неког човека па то не значи да су шимпанзе интелигентније од људи.
Узгред да није IQ била битна код Њутна и Галилеја, преко Мендељејева и Ајнштајна до Алана Тјуринга ми не би комуницирали.
Jel ti to porediš šimpnze sa crncima?
Znači ti si za IQ diskriminaciju?

A i to bi teško, obzirom da gosn. Biro ne bi izmislio hemijsku, a pisma pisana mastilom se lako izmrljaju ako ih poštar nosi po kiši...

....bilo bi stvarno čupavo... :sad2:

Jel ti to porediš šimpnze sa crncima?
Znači ti si za IQ diskriminaciju?
Не дозволи да ти вид буде испред мисли!

Уствари у овој пропалој држави они су заштићени више од ромова.Могла би се наћи и шимпанза интелигентнија од неког човека па то не значи да су шимпанзе интелигентније од људи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back